![]() |
|
Angel Fara Yükseklik Ayar Motoru Takılması |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 23456 7> |
Yazar | |||
Emre Ekrem ![]() 1. Vites ![]() ![]() 17 - Eylül - 1980 Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 358 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Emre Ekrem
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Bu arada, bu farlar muayeneden geçiyor mu ? Muayeneye giren var mı ? Haftaya muayeneye gireceğim acaba muayeneden sonra mı taktırsam ?
|
|||
ph2 stock 306 gti
|
|||
![]() |
|||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
cecoli benim ne yapıp ne edip halkaları ve o ledleri kırmızı yapmam lazım.. bunun için bir gün ordaki beyaz ampulleri söküp tek tek karaköydeki led cileri dolaşmam lazım...mutlaka bulunur ama ampuller şart ... iki çeşitti yanlış hatırlamıyorsam ..
|
|||
![]() |
|||
||
Benımde merak ettıgım konulardan bırıydı. Bırısı ben gectım dıyor bazısı gecemedım dıyor. Isın suyu cıkmıs sanıyorum. Izmırde angel far ıle muayeneden 2 seferınde geçen arkadasımız var
![]() Benımde muayenem geldı sayılır. Bu yuzden acele etmeyıp muayene sonrasında takmayı dusunuyorum...
|
|||
![]() |
|||
||
Sımdı ledlerını sokup baktım. Fotolarını eklıyorum. Gordugum kadarıyla bu ledlerı degıstırıp buyutebılırız. Daha kuvvetli ışık elde edebılırız dıye dusunuyorum...
![]() |
|||
![]() |
|||
||
ohhhhhhhhhhh beeeeeee.... bir yolu olmalıydı zaten :))) bunuda çözsen çözsen sen çözerdin .))) iş bi tek kırmızısını bulmaya kalıyor.. daha sabrım kalmadı buda böyle biline ![]() |
|||
![]() |
|||
||
Cok acelecısın yaa. Bıraz sakin ve derınden hareket edeceksın
![]() |
|||
![]() |
|||
||
abi olamıyorum angelleri alalı kaç gün oldu hatta üstünden bursa buluşması geçti zenonları aktifleştirip ledler ve halkaları kırmızı yapmam lazım
|||
![]() |
|||
||
Gercı bende ıslerımın yogun olmasından dolayı haddınden fazla sakin ılerlıyorum ama ne yapalım sartlar bunu gosterıyor... Ancak gecelerı farla ugrasıyorum
![]() ![]() Benımkısı merak ısı. Zaman oldukca kurcalıyorum ıste
![]() |
|||
![]() |
|||
||
abi eğer halkaların ledleri resimdeki gibiyse hayatta kırmızı yapamayız onu tüh yaaaaaaaa
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
Nıye kı lehımlemek zor bırsey degıl...
|
|||
![]() |
|||
||
abi konu ben olunca
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
forewer_fb ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 05 Mart 2011 Konum: üsküdar/küçüksu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 844 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı forewer_fb
||
10 saniyelik iş ersinim karamsarım :) ben aynı boyut led bulup yapmıştım kırmızı 10 nomero oluyor.
|
|||
İETT, metrobüs, dolmuş, vapur :)hala peugeot sevdalısı
B Rh(+) 0533 484 26 08 |
|||
![]() |
|||
forewer_fb ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 05 Mart 2011 Konum: üsküdar/küçüksu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 844 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı forewer_fb
||
hem çok kolay bulunan bir led her yerde var
|
|||
İETT, metrobüs, dolmuş, vapur :)hala peugeot sevdalısı
B Rh(+) 0533 484 26 08 |
|||
![]() |
|||
||
yani tamamını kırmızı yapmak basit birşey demekki ...angeller racın üstünde takılı ..bir iki örnek söküp ararım.. ama sökerken bişe ffelan yaparım diye tedirginim :)) yoksa bu gece o kırmızı olayını çözerim ben :)))
![]() |
|||
![]() |
|||
||
Halkalardakı ledlerı cıkarman ıcın farı sokmen gerekır. Farın altında kalıyor ulasamazsın...
Dıger 3 ledde on panel sacının onune kalıyor. Sanırım oradanda sokemezsın...
Her sekılde farı cıkarman gereklı...
|
|||
![]() |
|||
insomnia ![]() 2. Vites ![]() ![]() 27 - Ağustos - 1980 Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2011 Konum: B.paşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 404 |
||
cecoli üstat artık şuna inanıyorum sen şarzlı matkaptan krüvazör yapabilirsin eline emeğine sağlık
|
|||
306 1.6 XR şeytan kırmızı
Alpıne S serıes 30 cm Subwoofer & Sony Xplod 500w XM-SD14 Amphı & Pıoneer DEH-4250 sab bass 4*50w & Kıcker DS 650.2 Mıd Bass & O RH+ bayariin haa |
|||
![]() |
|||
||
vallahi tırstım ben şimdi pür dikkat seni beklicem :))) ben bunu yapmaya kalkarsam kesin bişeler yaparım :)) o yüzden elimi sürmicem yaaaaaaaaa sabırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
306 prof. cecoli ne işin var istanbulda gel antalyada yaşa güneş, deniz, doğa p.t. ci kardeşlerin
![]() |
|||
![]() |
|||
||
okancım kesinlikle istanbul dışına transfer edemeyiz :)))) benden önce albayım var duymasın seni
![]() Düzenleyen by_ersin - 07 Ağustos 2011 Saat 00:36 |
|||
![]() |
|||
||
anlaşırız transfer konusunu...
![]() |
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 23456 7> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |