![]() |
|
HunTaZz ( 22.Sayfa Günceli ) |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 23456 19> |
Yazar | |||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Bi Güncelleme gelsin benden
![]() |
|||
![]() |
|||
||
Bende Ön Cama Yaptırıyorum... Büyük Bir Olasılık 1 Numara Yaptırırım. Oda Fazla Dikkat Çekmeyecektir.
|
|||
![]() |
|||
||
abim kararına saygı duyarım ama sorun olmasın normalde yasak sonuçta film ön riskli olmaz mı _? |
|||
![]() |
|||
||
yasağın ötesinde ön camın çok riskli olduğunu ben de duydum sanki Albayım ya
|
|||
![]() |
|||
||
aynen abim.çok dikkat çekiyor.bide senin aracın beyaz renk çok dikkat çeker.hevesini kırmak istemem ama şu haliyle güzel zaten abi aracın.yinede sen bilirsin abim. ![]() |
|||
![]() |
|||
||
Arabama isim bulma Günceli
![]() abi forumdaki bir kaç abimin arabasının çok tatlı isimleri var bende bizim getz'e bir isim arıyorum mantıklı bir isim olursa sevinirim. ![]() |
|||
![]() |
|||
||
Plakana istinaden
Deep Freeze ![]() |
|||
![]() |
|||
||
tweety Düzenleyen ahmetsemiz - 08 Ağustos 2011 Saat 19:16 |
|||
![]() |
|||
||
Abi garfield düşündüm ben ama sizinde fikrinizi almak isterim..Sonuçta akıl akıldan üstündür.
![]() |
|||
![]() |
|||
||
oglum arac senın bak bız fıkrımızı soyluyoruz sen dıosunkı garfıeld dusundum dıosun nasıl ortasını bulcaz tweetyolsun gıtsın kucuk kıbar narın nazık
|
|||
![]() |
|||
||
abim araç benimde bende sizin fikirlerinizi almak istedim belki daha cix bir isim söyleyen olur onu koyarım. ![]() |
|||
![]() |
|||
||
gulendam koy benım sahınımın ısmı ıdıı yakısırda on cama gulendam dıede yazdırırız super olur
|
|||
![]() |
|||
||
abi sen niye bugün bana sarıyosun ya ![]() |
|||
![]() |
|||
||
sende ısım begenmıyon kocum sen bul ozmamn ısmı
|
|||
![]() |
|||
||
buldum burakcım halıde lebibe lezize 3 unden bırını koy ıste
|
|||
![]() |
|||
||
abi seninde bi günün bi gününü tutmuyor.forumda benim için önemli bi kaç abim var onların fikirlerinide almak istedim ondan yazdım bu başlığı zaten. |
|||
![]() |
|||
||
tamam hadı bırak ısım olayını 20:00 de assada ol gebzeye montaja gıtcez
|
|||
![]() |
|||
forewer_fb ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 05 Mart 2011 Konum: üsküdar/küçüksu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 844 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı forewer_fb
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
burak plakalarını sök ve etrafındaki siyah şeritleri aseton yada tinerle sil çok daha güzel duracaktır.
|
|||
İETT, metrobüs, dolmuş, vapur :)hala peugeot sevdalısı
B Rh(+) 0533 484 26 08 |
|||
![]() |
|||
||
abi düşündümde uğraşmak için vakit bulamıyınca yapmadım.bide şöyle bişey var abi arka plakam eski tip olanlardan ön plakada yeni sistem plakalardan ondan çok dikkat çekiyo şu haliyle.ondan onu yapmayla uğraşmadım açıkcası... |
|||
![]() |
|||
||
Yapan Arkadaşlarımın Araçlarınıda Gördüm Çokta Korkulacak Kadar Tehlikeli Değil Arkadaşlar... 3 Numara Yapılırsa Biraz Risk Taşıyor... 1 Numaradan Bişey Olmaz Allahın İzniyle... |
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 23456 19> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |