![]() |
|
xcarlink |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 234 |
Yazar | |
MaximuS ![]() 1. Vites ![]() 15 - Şubat - 1983 Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 394 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
güncel
|
|
![]() |
|
Yücel ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Eylül 2011 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
Merhaba ürün hala elinizde mi?
|
|
![]() |
|
Yücel ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Eylül 2011 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
Konu açıyorsunuz bari cevap verin
|
|
![]() |
|
MaximuS ![]() 1. Vites ![]() 15 - Şubat - 1983 Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 394 |
evet ürün hala elimde.
bir süredir bilgisayar servisteydi kusura bakmayın
![]() |
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
abi hayırlı satışlar, henüz satammamış olmana üzüldüm. Ben o cihacı alıp kullanmak isterdim ama teyp değiştirme ihtimalim var o yüzden boşa çıkacak diye alamıyorum.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
hayırlı satışlar
|
|
![]() |
|
Özelden mesaj attım size ve hayırlı satışlar...
|
|
![]() |
|
arkadaşlar, cihaz Yücel isimli arkadaşımıza satıldı. ilginize teşekkür ederim...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 234 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |