|
Araç içi tavan temizliği |
Yanıt Yaz | Sayfa <1 23456> |
Yazar | |||||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||||
4lt bir kapak çok az olur.
benim kova 5 lt ti.ben 7-8 defa sıktım. kaç mililiter eder bilmem ama yarım çay bardağı eder tahminimce.
4 lt bir kapak çok az. zaten 1lt 20 ml diyor.sen 4 lt suya kullanacaksın. en az 5 kapak...
|
|||||
koliva
YÖNETİCİ P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||||
Ben uzerinde yazan tavsiyelere uymayi dusunuyorum. 4 litre suya 30 ml diyor. Bu urunun iki cesidi var. Biri konsantre digeri hazir sulu. Benim aldigim biraz jel kivaminda. Belki ayni urunun farkli versiyonlarindan bahsediyoruzdur |
|||||
d3n1s
1. Vites Kayıt Tarihi: 07 Kasım 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 359 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||||
Siz ürünün üzerinde yazanı uygulayın, sonra başınıza dert almayın, neticede kimyasal bir üründen bahsediyoruz
|
|||||
206 Quik
|
|||||
koliva
YÖNETİCİ P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||||
Soyledigim gibi bugun L.O.C. urununu deneme firsati bulabildim. Soylenildigi kadar var diyebilirim. Isin en guzel yani durulamak yok. Yaklasik 3-4 litre suya 3 kapak LOC konsantre urununden koydum. Uzerinde yazdigina gore ne kadar zor leke cozmek istiyorsaniz o kadar cok urun koymaniz gerekiyor ama normalde 4 litre suya 30 ml yetiyor. Is bittikten sonra su simsiyah oluyor o yuzden 4 litre cok degil
Sadece siliyorsunuz ve sonuc karsilastirmali olarak asagida: 1.Ayni karede silinmis (sag) ve silinmemis(sol) taraflari gorebilirsiniz. Silinmeden onceki kisimda benek benek siyah noktalar mevcuttu. Sildikten sonra ise sag taraf gibi oldu. Lekeden eser yok 2. Ayni sekilde sag taraf silinmis ve sol taraf silinmeyi bekliyor. |
|||||
toprakk
2. Vites 03 - Mart - 1979 Kayıt Tarihi: 09 Nisan 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 168 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||||
cosla oxi action :))
|
|||||
2003 model 206
|
|||||
Muhammet ÇAKIR
1. Vites Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
||||
|
|||||
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|||||
sercinho
2. Vites 10 - Nisan - 1984 Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2010 Konum: ankara/keçiören Durum: Aktif Değil Mesajlar: 695 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||||
cok guzel olmus elıne saglık sıcak suylamı yaptın abı bende yapacam aynı uygulamayı Düzenleyen koliva - 26 Haziran 2011 Saat 19:19 |
|||||
peugeot 307 1,6 16v 110 hp technoplus uranüs yeşili brc lpg kıt simota air intake kit otto spec egzos eicbah 3,5 pro kıt yay,17 ınc rc jant marshal 215 45 17 matrac lastik 0505 603 85 79
|
|||||
koliva
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||||
Hayir cesme suyu ile yaptim. |
|||||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||||
LOC adlı temizleyici maddeyi temin ettim. Konsantre olanını aldım. 20 lira. Fakat bunu nasıl uygulayacağız. Nemli bezle siliyor muyuz yoksa köpürtüp köpüğünü mü sürüyoruz. Tam olarak anlayamadım. Bilgilendirirseniz sevinirim. Teşekkürler. |
|||||
metin
4. Vites 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||||
bu konu içinde kaan arkadaşımız yaptığını söylemişti kendisi tavsiyesi üzerine bende aldım 2 hafta olacak halen yapamadım (: benim koltuklar krem olduğu için koltuklara yapmayada ihtiyacım var.
koliva; süpersin maşallahın var (:
|
|||||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|||||
koliva
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||||
Yaklasik 3-4 litre suyu kovaya dokuyorsun sonra LOC urununden 30 ml civarinda dokuyorsun. Onerilen oran 30 ml ama cikarmak istedigin lekenin inatciligina gore daha fazla da koyabilirsin. Ben 3 kapak koydum ki yaklasik herhalde 50 ml oluyordur. Sonra zaten su az bisey kopuruyor. Temiz bezini bu suya daldiriyorsun ve suyunu sıkıyorsun (azcik kalsin). Sonra yuvarlaklar cizerek uyguluyorsun. O kadar. |
|||||
koliva
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||||
Benim koltuklar siyah ama ben de uygulayacagim haftaya. Ayrica paspaslarin altina da uygulayacagim. Bakayim antifiriz lekesini cikarabilecek mi |
|||||
metin
4. Vites 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||||
inşallah çıkartır
|
|||||
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|||||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||||
Teşekkürler. Bakalım fırsat bulduğum anda uygulamayı yapacağım. |
|||||
kaan__
2. Vites 02 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2010 Konum: konya/selçuklu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 571 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||||
metin benim koltuklarda krem ben tavanı sildikten sonra koltukları da sildim ayrıca halı yıkama makinesiylede ıslaklığı çektim.. gerçekten çok temiz oldu..geçen senede silmiştim ama halı yıkama makinesi kullanmadım yer yer iz kalmıştı ama son yaptığım sonax gibi oldu maşallah.. ama kollarım koptu çok yoruldum... |
|||||
sahip olduğun herşey bir gün sana sahip olur...
2004 307 sw 1.6 auto 110hp 2009 308 sw 1.6hdi 110hp 2011 3008 feline MCP-Auto6R 112hp |
|||||
DRIVER34
2. Vites 28 - Eylül - 1981 Kayıt Tarihi: 24 Haziran 2011 Konum: İST, 4.Levent Durum: Aktif Değil Mesajlar: 324 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||||
hafta sonu turtle wax temizleme köpüğünden aldım tavana uyguladım sonuç fena değil ayrıca kendi fırçasıda var yalnız bikaç yerde ıslaklık gibi izler kaldı sanırım uygulama hatası bakacaz artık çaresine
uygulamayı köpüğü sıkıp kendi fırçasıyla siliyorsun tutacakların kenarlarını ve ince noktaları diş fırçasını bastırmadan yapabilirsin etkili ağır kirlerin yoksa iş yapar benim araçta hiç sigara içilmemiş ama nemden yada başka bişeyden karartılar vardı gayette güzel temizledi.. bu arada koltuk lekelerinde pek etkili değil benimkileri çıkarmadı.. 1 kutu anca tavana yetiyor bilgine...
|
|||||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||||
Ellerine sağlık güzel uygulama olmuş. LOC dan evde duvar silmek için bulunduruyoruz. Arabanın tavanına bu hafta uygularum İnşallah. Ben sigara içmiyorum ama benden öncekiler mısır tiryakisiymiş sanırım. Çıkarmak biraz yoracak anlaşılan.
|
|||||
metin
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||||
abi bu işi 120 tl den aşağı yapan yok bırakda kollarımız ağrısın biraz (: bu hafta sonu girişecektim ama hem yağmur vardı üşendim hemde misafir vardı haftaya kaldı (:
Loc aldım 17 tl ye pompasıda var evde beni bekliyor (:
|
|||||
|||||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||||
saygılar
|
|||||
DRIVER34
2. Vites 28 - Eylül - 1981 Kayıt Tarihi: 24 Haziran 2011 Konum: İST, 4.Levent Durum: Aktif Değil Mesajlar: 324 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||||
aynen koltuklara deneyecem zaten buda olmazsa bu iş için bir sonax parası harcamış olacam nerdeyse ..
|
|||||
Yanıt Yaz | Sayfa <1 23456> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |