![]() |
|
Neden peugeot ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 234 |
Yazar | |
DRIVER34 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 28 - Eylül - 1981 Kayıt Tarihi: 24 Haziran 2011 Konum: İST, 4.Levent Durum: Aktif Değil Mesajlar: 324 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sadece deneme ve tavsiye için aldım ama memnunum araçtan birdahaki aracım da peugeot yada golf olur diye düşünüyorum açıkçası...
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
duruşu,estetiği,konforu,gazpedaline pastığında gitmesi,yakıtta ekonomik olması, parçası uygun olması ve herkesin tercih etmediğinden dolayı ayrıcalıklı olmamız........peugeot 306 griffe 1998 beyaz.
|
|
![]() |
|
mimitt ![]() 2. Vites ![]() ![]() 06 - Mart - 1985 Kayıt Tarihi: 17 Mart 2011 Konum: Ankara/Batıkent Durum: Aktif Değil Mesajlar: 461 |
Motion & Emotion benim öncelikli tercihim bu :) ama farklı birden fazla tercihim var bir ara dedim japon arabasına bineyim,ama düşük hacimli dizel motor ve yakıt sarfiyatı,ısı ve ses yalıtımın kötü oluşu,araç içinde ayrıntı adına pek bişey bulunamaması beni japon u satıp o fiyata alabileceğim en doğru tercih olan 308 e yöneltti.ha onunda artı yönleri yokmuydu tabi ki vardı ama bunları değerlendirince peugeot ağır bastı. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 234 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |