![]() |
|
Ailem trafik kazası( dua istiyorum ) |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12345> |
Yazar | ||
alpbeyazı ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Mayıs 2010 Konum: 307 HDİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 128 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı alpbeyazı
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
acil şifalar kardeşim..türküye yolları böle canavarlarla dolu olduğu sürece daha çok canlar yanacak...yapmayın arkadaşlar..alkollü araç kullanmayın kullandırmayın kullananı şikayet edin..üzüldüm yaaaaa...en kısa sürede hepsi sağlıklarına kavuşur inşallah...allah seni sevdiklerine bağışlasın........
|
||
BEYLERBEYİ/İSTANBUL 0RH+ |
||
![]() |
||
BuRÇaK ![]() 2. Vites ![]() ![]() 16 - Temmuz - 1981 Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 923 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
türküye değil Türkiye... Ülkemizin adını yanlış ve küçük harfle yazmayalım lütfen. |
||
![]() |
||
shamed ![]() 1. Vites ![]() ![]() 31 - Mart - 1988 Kayıt Tarihi: 06 Ocak 2010 Konum: EastanBuL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1015 |
|
Allah acil sifalar versin Allah ailesini şahine bağışlasın...
|
||
Bakalım Kim Önce Dönücek |
||
![]() |
||
pug307_26 ![]() 2. Vites ![]() Forumdan Banlandı... Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 136 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı pug307_26
|
Acil şifalar diliyorum kardeşim
|
||
![]() |
||
trigger ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Ekim - 1985 Kayıt Tarihi: 13 Nisan 2010 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 180 |
|
çok geçmiş olsun, acil şifalar, yapabileceğimiz ne varsa lütfen söyleyin
|
||
![]() |
||
SahinGün ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2010 Konum: balıkesir-konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 347 |
|
Arayan aramayan yazan yazmayan herkese teşekkürlerimi sunuyorum, yani içinde bulunduğum durumu anlatmam imkansız... şuanda da arkadaşlarımla beraberim sizlerinde beni yalnız bırakmaması buraya bişeyler yazma ihtiyacı hissettim Allah hepinizden razı olsun... dualarınızı eksik etmeyin telefonda da konuşmalarım nasıl oluyor bende anlamıyorum iyi değilim ama Yanımdasınız ya Allah sizden razı olsun..
|
||
Şahin Gündoğan QuiK_
|
||
![]() |
||
206clubtr ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Kasım 2008 Konum: KoCaeLi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 20 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 206clubtr
|
Allah Acil şifalar versin dostum, Allah sevdiklerini sevenlerine bağışlasın...Dularımızla Yanındayız iyi haberlerini bekliyoruz inşallah.
|
||
![]() |
||
![]() |
||
H-a-d-i ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
|
evet yeri değil ama ülkemizin adını da yazarken daha seçici ve dikkatli olalım. türküye'ymiş... |
||
Hadi, 1981, İstanbul
|
||
![]() |
||
slowmotion ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Aralık 2009 Konum: Bursa/Nilufer Durum: Aktif Değil Mesajlar: 381 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı slowmotion
|
cok gecmis olsun,allah yar ve yardimciniz olsun,cok uzucu
|
||
Nur * 206 XT
|
||
![]() |
||
t@lip ![]() 2. Vites ![]() ![]() 06 - Nisan - 1978 Kayıt Tarihi: 24 Mart 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 376 |
|
Allah acil şifalar versin kardeşim, sevdiklerini sana bağışlasın
|
||
En iyisi senin olandır
|
||
![]() |
||
Ego_Ist ![]() 2. Vites ![]() ![]() 20 - Mart - 1982 Kayıt Tarihi: 30 Ekim 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 164 |
|
dostum Allah sevdiklerini sana bağaşlasın, acil şifalar diliyorum, nasıl bi acı olduğunu bilirim bnde yaşamıştım, dualarımız şifa bekleyen tüm hastalarımızla...
|
||
![]() |
||
berk106 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Eylül 2009 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 44 |
|
allah acil şifalar versin |
||
BERK
|
||
![]() |
||
Doktor ![]() 2. Vites ![]() ![]() DOKTOR Kayıt Tarihi: 22 Haziran 2009 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 337 |
|
Çok geçmiş olsun Şahin kardeş. Mevlam acil şifalar verir inşallah. Dualarımız sizlerle.
|
||
Doktorlar da modifiye sever... :)
|
||
![]() |
||
tugrabozan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Eylül 2009 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 83 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tugrabozan
|
Allah acil şifalar versin kardeşim.Kolay değil yaşayan bilir
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
Acil şifalar dilerim çok geçmiş olsun sen kalbini ferah tut hayırlısıyla iyileşirler inşallah |
||
![]() |
||
mehmet1965 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Ocak 2010 Konum: AŞKI ESKİŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 511 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mehmet1965
|
allah acil şifalar versin kardeşim dualarımız seninle
|
||
![]() |
||
pusat81 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Ocak 2010 Konum: EDİRNE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 116 |
|
çok geçmiş olsun kardeşim .....
|
||
Gergin ip çabuk kopar....SERKAN
|
||
![]() |
||
Selim Engin EREN ![]() 2. Vites ![]() ![]() 19 - Aralık - 1971 Kayıt Tarihi: 09 Nisan 2010 Konum: k.çekmece.ist. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 305 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Selim Engin EREN
|
söyleyecek kelime bulmak zor allah sabır versin.yaralılara allahtan acil şifalar dilerim. |
||
peugeot205gtı1.9 amarıcan met. mavi.benzin
|
||
![]() |
||
NeDeS ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Mayıs 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 43 |
|
allah bol bol sifalar versin gecmis olsun..
|
||
![]() |
||
kitay ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Eylül 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 183 |
|
çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin kardeşim dualarımız seninle
|
||
34 KİTAY 18
2004 206 HDI XT |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12345> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |