![]() |
|
P.T. BURSA EKİBİ |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12345> |
Yazar | |
Kifanhom ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ocak 2010 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 304 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kışın mangalı nerede yapacağız
|
|
![]() |
|
300yedi ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2009 Konum: Bursa/Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 95 |
daga cıkmasak daha ıyı olmazmı? lastıkler pert yagmurda bile kayıyorum ama her türlü organızasyona gelirim.
Meral abla kim oluyo?
![]() |
|
![]() |
|
Kifanhom ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ocak 2010 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 304 |
meral abla mı ?
melek olmasın ? |
|
![]() |
|
ErkanKurnaz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Temmuz 2009 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 453 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ErkanKurnaz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
sorma aga ya 4 saat sürdü tam bir kabustu bakalım sonuçlar pazartesi açıklanacak
kar üstü mangalda olu bende belki mudanya da meral abla filan yaparız diye düşündüm
|
|
Erkan KURNAZ
1982/ERZURUM 0 RH + NİLÜFER/BURSA |
|
![]() |
|
ne denizi bu havada
kar üstüne mangalı koymazsak olmaz nooldu sınav nasıldı |
|
![]() |
|
ErkanKurnaz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Temmuz 2009 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 453 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ErkanKurnaz
evet bursa takımı, sınavı atlattım, organizasyon için önerilerinizi bekliyorum, dağa mı çıkalım denize mi inelim??
|
|
Erkan KURNAZ
|
![]() |
|
:) kafayı üşütürsek kapını çalarız o zaman
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ErkanKurnaz
inşallah :)) o kadar nöroloji makalesi okudum ki beynimin olmasına bile ayar oluyorum:))
|
|
Erkan KURNAZ
|
![]() |
|
hadi bakalım hayırlısı olsun
inşallah başarılı olursun |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ErkanKurnaz
ARKADAŞLAR 1 ŞUBATTA DOKTORA İÇİN BİLİM SINAVINA GİRECEM VE 3 AYDIR ARALIKSIZ DERS ÇALIŞIYORUM. O NEDENLE ŞU GÜN YAPARIZ DİYEMİYORUM. ANCAK ŞU SINAVI ATLATTIĞIMDA HERKESİN GÖNLÜNÜ YAPACAM RAHAT OLUN :)) |
|
Erkan KURNAZ
|
![]() |
|
İBRAHİM ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Eylül 2009 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 20 |
16 BHZ 94 307 HDİ
ZAMAN NE ZEMAN |
|
307 1.4 HDI
|
|
![]() |
|
300yedi ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2009 Konum: Bursa/Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 95 |
ben zaten varım. ama dıger arkadaslar sıteye bakmıyor gelıba
|
|
![]() |
|
slowmotion ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Aralık 2009 Konum: Bursa/Nilufer Durum: Aktif Değil Mesajlar: 381 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı slowmotion
ee baskaaa
|
|
Nur * 206 XT
|
|
![]() |
|
emrs05 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2008 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 21 |
benden kafadan10 12 arabalı peugeot hastası saygılar..
|
|
![]() |
|
slowmotion ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Aralık 2009 Konum: Bursa/Nilufer Durum: Aktif Değil Mesajlar: 381 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı slowmotion
yapılsa kac kisi gelir bi liste alalim
2 kisi ben:)
|
|
Nur * 206 XT
|
|
![]() |
|
peki ne kadar yakında?
![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı slowmotion
pek yakındaaaa:)
|
|
Nur * 206 XT
|
|
![]() |
|
hayırlı forumlar olsunda. muhabbetler forumlarda kalmasın dimi Ersin abı bı bulusma ayarlayak artık yaa
|
|
![]() |
|
olsun olsun :)
|
|
![]() |
|
emrs05 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2008 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 21 |
herkeze selam iyi forumlar olsun...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12345> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |