![]() |
|
306 motor ısınınca silkeleme tekleme |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123 |
Yazar | |||
10ur1 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 28 - Nisan - 1987 Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 334 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
fotograf varmı? |
|||
![]() |
|||
Serhun ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mart 2011 Konum: ÇORLU 59,5 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 478 |
||
Paylaşımlar için teşekkürler, güzel bilgiler.
|
|||
![]() |
|||
nedim83 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 27 - Ekim - 1983 Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 179 |
||
PEUGEOT 206 FEVER 1.4 hdi
|
|||
![]() |
|||
Serhun ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mart 2011 Konum: ÇORLU 59,5 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 478 |
||
|
|||
![]() |
|||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
||
ergin abi parçayı alacam projeye başlıyorum ama arkalarada yapayım ben bunda 35+35 70 tl yapar
|
|||
![]() |
|||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
||
murat abiden mi alacaksın?
önümüz kış aslında gündüzler kısa geceler uzun olacak, doğal olarak aracı genelde karanlıkda kullanacağımız için birtane almak istiyorum ama şuan durumum hiç müsait değil (:
|
|||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|||
![]() |
|||
||
evet abi %99 öyle yaparım ki zaten yapıcam kaç tl murat abide 35 mi 2 tane alcam ben heralde metin abi sen ne yapcan kaç tane alcan ? benim 2 tane almam doğru dime . bide gündüzler kısa geceler uzun ordaki olayı çözemedim bi açıklasana ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
||
olm kışın güneş geç doğuyor erken batıyor ya
![]() bu submarine ligt olursa genelde aracı karanlıkda süreceğim için keyifli olur ama yazın güneş geç battığı için aracın içi karanlık olmaz pek tadı çıkmaz o led ışığın demek istedim
![]() |
|||
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|||
![]() |
|||
||
abi öyle söylesene yaa benide kırmızı rengi zaten uysallaştırıyor , sinirimi alıyor banada uyar yani ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
mimitt ![]() 2. Vites ![]() ![]() 06 - Mart - 1985 Kayıt Tarihi: 17 Mart 2011 Konum: Ankara/Batıkent Durum: Aktif Değil Mesajlar: 461 |
||
bu tavan lambalarının düğmelerindeki ışığın oluşumu ile ilgili bilgi alabilirmiyiz.
|
|||
2001 peugeot 406 sv bva
2010 peugeot 308 Millesim hdi(dv6C) Auto6r |
|||
![]() |
|||
||
bu led sürekli yanıyor mu rahatsız etmez mi? istediğimizde kapatabiliyor muyuz?
ergin abi bilgi lütfen :) Düzenleyen metin - 05 Ekim 2011 Saat 20:38 |
|||
|||
![]() |
|||
||
abi o led sadece kendini aydınlatır seni etkilemez
|
|||
![]() |
|||
individual ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 01 Aralık 2008 Konum: kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 996 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı individual
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
.
Düzenleyen individual - 12 Mart 2017 Saat 02:03 |
|||
![]() |
|||
sahin-peugeot ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mart 2011 Konum: ÜMRANİYE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 906 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sahin-peugeot
||
6362.V0 fiyatına nerden baktınız acaba fiyat yanlış 49,15 tl fiyatı var
|
|||
Peugeot & Citroen Yedek Parça
Peugeot Yedek Parça Bayii Şahin Peugeot Oto Yedek Parça Ltd.Şti. İstanbul/Ümraniye (533)3018806 - (216)6311080 |
|||
![]() |
|||
||
|
|||
![]() |
|||
||
aynı fikirdeyim pug yetkili servistede bundan aşağı olacağını hiç zannetmiyorum ![]() |
|||
![]() |
|||
||
peki abi sonuçda aynanın önünden aşağıya ışık verdiği için dikiz aynasına bakarken gözünü almıyormu?
ya da aynanın önünden aşağıya indiği için aynadan baktığında arkanı görmeni engellemiyormu
|
|||
|||
![]() |
|||
||
abi senin için o ledin kablosunu keserim sıkma tatlı canını ![]() |
|||
![]() |
|||
winterstorm ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mart 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 21 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı winterstorm
||
gotomo ile sumarine light uygulamasını hayata geçirdik, gayet güzel oldu teşekkürler.
|
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |