![]() |
|
Aracınızı nasıl yıkamalısınız? |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123 |
Yazar | ||
Burak07 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 24 - Kasım - 1992 Kayıt Tarihi: 22 Aralık 2010 Konum: Antalya/Alanya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 908 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
vallaha bende 10 10 10 vere vere sinir olyuordum benzini aldım çıktım bide ne göreyim otomatik köpük Allah dünyalar benim oldu hemde kendi aracımı yıkama zevkini alıyorum ![]() ![]() |
||
1999 Model Peugeot 106 XR (öğrenci uçağı)
1.4 Benzinli Liseli 0Rh+ Alanya/Antalya 0538 945 18 95 "07" |
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
bu aralar dalgınlığım üstümde ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Engin Tepe ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2011 Konum: Başakşehir. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Engin Tepe
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
İstanbulda pek yokta olsad batarlar zaten :D burda bır cok ıstasyonda var kopuk olmasada tanzıklı su mevcut süpürge buralarda bı kızılagaç shell de var
|
||
PEUGEOT PARTNER ADVENTURE 2.0 HDI 90bg 2008 SİYAH 100 km/6.5 Lt 0 5419 649 7 58
▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄ |
||
![]() |
||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
|
dinçer bizim orada yani kurtköyde cilalı ve fırçasız yıkıyorlar 10 tl,
![]() bende maddi durumum müsait olduğunda bir makina alacam kendim yıkayacam.
|
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |