|
P.T'ye Geliş Hikayeniz !!! |
Yanıt Yaz | Sayfa <12345 11> |
Yazar | |
miller_7
1. Vites Kayıt Tarihi: 25 Şubat 2009 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bende arabamla ilgili parçalar ararken rastladım siteye gayet iyi geldi artk burdaym :)
|
|
taylan43
2. Vites Kayıt Tarihi: 12 Temmuz 2008 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 146 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
İstinye Parkta alışverişten döndükten sonra arabama bırakılan kartvizit vesilesiyle tanıştım bu siteyle...
|
|
Atakan-A
1. Vites Kayıt Tarihi: 03 Mayıs 2009 Konum: Beylikdüzü Durum: Aktif Değil Mesajlar: 48 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
fuarda standı gördum ve ortam hosuma gitti üye olmak istedim
|
|
H@K@N_206
1. Vites Kayıt Tarihi: 13 Mayıs 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 164 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı H@K@N_206
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
ben tavsiye üzerine geldim ama iyikide gelmişim sizin yani peugeotturkey'in bi parçanız olmak bi ayrıcalık diye düşünüyorum o yüzden hep sizinleyim diyorum... |
|
TAKLİTLERİMDEN SAKININ H@K@N_206
|
|
SelmanBeber
1. Vites Kayıt Tarihi: 29 Mart 2009 Konum: kıbrıs- lefkoşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 261 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı SelmanBeber
|
aracıma parça ararken tesadüfen buldum üye oldum iyikide üye olmuşum. Burda çok iyi ve değerli insanlar tanıdım yıllardır bulunduğum sanal alem dünyasındaki en samimi ve en sıcak ortamı burda buldum. iyi varsınız iyiki PT var.
birde stiker ve kart vizit olsa elimde.tam süper olacak ama...
KEndi imkanlarımla kart vizitler yapmıştım gördüğüm pug. camlarından atıyordum ama şimdi onlarda bitti.
Acil destek :)))
|
|
3 in 1
FS 156 F-E-N-E-R-B-A-H-Ç-E |
|
asi_cocuk
1. Vites Kayıt Tarihi: 13 Eylül 2008 Konum: honda kinetic Durum: Aktif Değil Mesajlar: 299 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı asi_cocuk
|
saolsun emrah abi sitenin kartını verdi bende kayıt oldu sizin gibi abilerimle tanışmış oldum ama pek buluşmuylara gelemiyom o ayrı :d
|
|
honda kinetic 34 FD 074
hundaı h 100 34 ZK 8622 |
|
Murat
1. Vites 08 - Temmuz - 1983 Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 910 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
2 ay önce 206 ımı yeni almıştım.
Google da Pug forumu ararken bulmuştum. Bi kaç tanesine üye oldum ama en iyisi ptturkey :) |
|
CIHANGIR_DONMEZ
1. Vites Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2008 Konum: İSTANBLUE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 519 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı CIHANGIR_DONMEZ
|
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
dogru yol burası =)
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bu kadarcık mı :p
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
siteyi bir kaç kişiden duymuşum. bir baktım ki bende PT 'li olmuşum =)
|
|
master
1. Vites Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2009 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 229 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
İkitelli EFE yönlendirmesi sonucunda üye oldum.
|
|
deniz_206
3. Vites 26 - Mayıs - 1987 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2008 Konum: ŞİŞLİ KURTULUŞ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1353 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı deniz_206
|
bende bitane peugeot servisinden duydum msn nikine yazmıştı www.peugeotturkey.com hemen oradan kopyala yapıştır ve üye oldum bakın şimdide bölge temsilcisi oldum burda olmaktan mutluyum diğer siteler gibi çıkarcı arkadaşlar yok en azından dostluk ve samimiyet bambaşka herkes birbirini 40 yıldır tanıyormuş gibi inşallah bu böyle ebedi devam eder allah bozmasın bu ilişkiyi. |
|
206 PANAROMIC 1.4 benzinli 34 BR 4985
0535 648 84 68 |
|
Çervato
2. Vites Kayıt Tarihi: 11 Aralık 2008 Konum: İstanbul / Altu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 140 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Acentadan (Açı) 206 mı teslim aldım. Bir fun club ile bilgi payalaşımı amaçladım. Google sağolsun...
|
|
100 lira kazanıp 101 lira harcıyorsan rezil olursun, ancak 100 lira kazanıp 99 lira harcarsan vezir olursun!
|
|
TOLGA
1. Vites Kayıt Tarihi: 23 Temmuz 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1093 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bende siteyi ilk olarak Deran Tuyner'den duymuştum, onun vasıtası ile üye oldum,
kendisine teşekkür ederim.
|
|
KADIN DEDİĞİN,
İSTANBUL GİBİ OLMALI, FETHİ ZOR, SAHİBİ TEK... |
|
Carmania
2. Vites 03 - Haziran - 1982 Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 690 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
GKN gökhan arkadaşımızın başka bir sitede ilanı vardı, bakdım ki adam 106 GTI jant lastik satıyo
Sonra malum telefona sarıldım felan biraz pazarlık muhabbetten sonra neyse fiyatta anlaştık akşam vakti kalktık gittik bi kafede buluşduk ölece tanışdık.. Sonra çay çorba muhabbet derken gökhan bi kart vizit uzattı bana ölece buraya geldim ve kaldım şimdi o eski siteyede takılmıyorum :) Forever PT
Not: Gökhanın ticareti çok iyidir lastik ve jantları bile almaya gittiğimde özenle poşetlemişdi
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Forever PT :)
|
|
cosiaL``
1. Vites Kayıt Tarihi: 30 Mart 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ßende Üniversitede Cafede Takılıyordum ßi ßaktım arkada ßiri pegoutturkey'e Giriyor Dedim ßi Giriyim ßi ßaktım ßurdaym o malum ki$i Harun aßi :P=)
|
|
๋ ßi尺 uмuイイu尺 リムşムмムズ.. ๋
<3 1o6GTİ |
|
Aytaç
2. Vites GTI Kayıt Tarihi: 29 Temmuz 2009 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 444 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bu siteye mlrak kardesimin sayesinde katıldım..mlraka cok tesekkur ederim.!onceleri kem küm etsemde geldim gittim buraya uye oldum..tek bir bulusmaya katıldım oda gayet keyfliydi.İstanbulda sel yagmur camur olmasına ragmen..!!baska hicbir yerde yazıp cizmem sadece burasııı... VD2OOO |
|
Kaya206
1. Vites Kayıt Tarihi: 20 Ekim 2009 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 34 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Önce bir adet 206 aldım sonra "ben bu arabayı tanımıyorum, nerden yardım alabilirim" diye kaşınmaya başladım ve işte bugün buradayım. |
|
Peugeot 206 1.4HDI
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa <12345 11> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |