|
307 aux aktiflestirme işlemi |
Yanıt Yaz | Sayfa <123 |
Yazar | ||||
ersin61
2. Vites Kayıt Tarihi: 03 Ağustos 2014 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 498 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
Telefon no verirseniz yardımcı olurum.Yönlendirme yaparım yada İsmail usta terminalın arka tarafında 05363340007 arayın sorun özel pejo servisi ben aracımın bütün işlerini onlara yaptırırım.
|
||||
PEUGEOT 307 1.6 HDI 2007 PREMİUM
|
||||
Byzt
1. Vites Kayıt Tarihi: 20 Temmuz 2018 Konum: Adıyaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
Pazartesi sabah erkenden Adıyaman'a yola çıktım o yüzden gitme imkanım yoktu dediğiniz yere artık adıyaman çevresindeki illere yolum düşerse soracağım cihaz olsa basit birşey aslında
|
||||
Byzt
1. Vites Kayıt Tarihi: 20 Temmuz 2018 Konum: Adıyaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
Arkadaşlar Adıyamanda aux u aktifleştirdim
Düzenleyen Byzt - 06 Eylül 2018 Saat 15:53 |
||||
Musa41
1. Vites Kayıt Tarihi: 22 Şubat 2019 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
s.a hocam bana yardım etme şansın varmı hız sabitleyici kolu taktım aktifleştirme işlemi için
|
||||
maximusti
3. Vites Kayıt Tarihi: 10 Temmuz 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1207 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı maximusti
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|||
özel mesajını cevapladım, istanbul avrupa yakasındaki arkadaşlara hız sabitleyici, aux vs işlemler için yardımcı olabilirim (kendi reklamımı yapayım biraz ) |
||||
Fazla Yakan Araba Yoktur... LPG Pahalıdır, Mazot Pahalıdır, Benzin Çok Daha Pahalıdır...
|
||||
darkiron
1. Vites Kayıt Tarihi: 18 Şubat 2019 Konum: Kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 50 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
Hocam Avrupa yakasında ne taraftasınız? Ben de AUX ve Hız sabitleyici aktif ettirmek istiyorum yakın zamanda da. AUX kablosunu ve Hız sabitleyici kolunu kendim temin edeceğim bir sıkıntı olmazsa.
Düzenleyen darkiron - 06 Mart 2019 Saat 11:39 |
||||
maximusti
3. Vites Kayıt Tarihi: 10 Temmuz 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1207 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı maximusti
|
|||
bayrampaşadayım hocam, temin edersen, kodlama ile yapılacak işlemlerini yapabiliriz.
|
||||
Fazla Yakan Araba Yoktur... LPG Pahalıdır, Mazot Pahalıdır, Benzin Çok Daha Pahalıdır...
|
||||
darkiron
1. Vites Kayıt Tarihi: 18 Şubat 2019 Konum: Kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 50 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
Bu AUX'u takarken CD Changer'ı çıkartıyor musunuz? yoksa başka bir yere, torpidoya falan mı yapıyorsunuz?
|
||||
Mertce
1. Vites Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2020 Konum: Sultangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
Selam arkadaşlar bende pejo 307 desingintec var 2007 makyajlı kasa dün gittim sanayide cihaza bağladı arabayı aux aktif etti bide aux kablosu taktı 100 lira para aldı gayet guzel oldu
Düzenleyen Mertce - 03 Nisan 2020 Saat 00:39 |
||||
mmt
1. Vites Kayıt Tarihi: 14 Kasım 2020 Konum: Adiyaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
hocam adiyaman da nerede yaptirdiniz aceba. tarif edebilir misiniz. tesekkurler
|
||||
krmbzkurt
1. Vites Kayıt Tarihi: 30 Kasım 2020 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı krmbzkurt
|
|||
Merhaba citroen c3 2009 model aracımda rd4 teyp mevcut aux kablosu aldım bağladım fakat aktif ettirmek gerekiyor sanırım. Var mı eyüp bayrampaşa tarafında tanıdığınız bildiğiniz?
|
||||
mmt
1. Vites Kayıt Tarihi: 14 Kasım 2020 Konum: Adiyaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
hocam adiyaman da nerede yaptirdiniz aceba. tarif edebilir misiniz. tesekkurler
|
||||
Yanıt Yaz | Sayfa <123 |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |