![]() |
|
Peugeot 206-207-307-308-407 vs. Yedek Anahtar |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123 |
Yazar | |
LUDACRIS ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mayıs 2017 Konum: Izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 197 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Eyvah ceza yemedim henuz 1 hafta oldu 2008 407 var, bendede acikcasi pek para kalmadi saglik nedeniyle calismamda cok mumkun degil bayram sonrasi bi is yeri var bakalim belki calisabilirimde.
Kalip yayi diye bisey takiyorlar youtube da gormustum o cok daha dusuk maliyetli olur sanirim ama amortisor kadar iyi olmaz tabi :) |
|
![]() |
|
OguzhanKucuk61 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2015 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2344 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kalıp yayları çok sert olabiliyor. Uygun seçmek gerekiyormuş. Amortisörlerin kapandığı zaman, kalıp yayı için yeri kalması gerekiyor. Doğru kuvvette seçilmesi gerekiyor. Yani amortisör daha sağlıklı oluyor.
|
|
![]() |
|
noscream ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Temmuz 2017 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 18 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Yeni konu açmadan mevcut konuyu hortlatayım dedim,
Aracım 2007 model 407, orjinal anahtar kontağa takılıyken immobilizer hatası vermekteydi, anahtarcı id46 çipi değişti fakat sorun çözülmedi hala bazen görüp görmemeye devam ediyor, görmediğinde arabayı çalıştırmıyordu. Baktım anahtarcının çözeceği yok bende bıraktım anahtarcıyı 2 adet sıfır anahtar aldım aliexpresten. PP200 ile aracıma tanıttım fakat 2 hafta kullandıktan sonra uzaktan kumanda çalışmamaya başladı fakat orjinal anahtardaki gibi immobilizer hatası vermiyor, sadece uzaktan kumanda çalışmıyor ve çalıştığı 2 hafta süreyle kumandadan camlarıda kapatamamıştım. Sorunu bir türlü anlayamadım, orjinal anahtarda immobilizer hatası veriyordu yeni anahtarlarda ise kumanda bir süre sonra çalışmamaya başlıyor!
|
|
Peugeot 407 Comfort 2007 Ekstra
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |