|
Benzine Son Gelsin LPG |
Yanıt Yaz | Sayfa <12345> |
Yazar | ||||
Peugeot35
2. Vites Kayıt Tarihi: 13 Ekim 2016 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 484 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Peugeot35
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|||
2 adet mi yoksa 1 adet mi ?
|
||||
Oktkor
2. Vites Kayıt Tarihi: 04 Ocak 2017 Konum: Isparta Durum: Aktif Değil Mesajlar: 871 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
Ek 1 olmasa herkes tüp taktırır. Onun fahiş fiyatı insanları caydırıyor.
|
||||
Peugeot35
2. Vites Kayıt Tarihi: 13 Ekim 2016 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 484 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Peugeot35
|
|||
ben yine insaflı birinden yaptırdım 20 tl verdim. bizim güvendiğimiz bize acır dediğimiz sigortacımız az daha kazığı saplayacaktı 50 tl istemezmi gözüm döndü evrağı verdiğim gibi geri aldım ben sana dönerim dedim :) artık yağmurlu havada ona su yok kendi kuyusunu kazdı. milletin eli mahkum hocam beterin beteride var aynı bizim sigortacı gibi.
|
||||
Oktkor
2. Vites Kayıt Tarihi: 04 Ocak 2017 Konum: Isparta Durum: Aktif Değil Mesajlar: 871 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
Kendi kaybeder. Senden 1 tanıdıklarından 2 derken 3 derken bu gibi insanlar zamanla daha çok kaybeder. |
||||
poyraz0534
1. Vites Kayıt Tarihi: 09 Mayıs 2016 Konum: İstanbuL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 52 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı poyraz0534
|
|||
Ne gelirse tanıdıktan gelir.. Adam tanıdık birini görünce ağzı sulanıyor İşte kek geldi hadi bakalım diye..
|
||||
efsunkar3356
1. Vites Kayıt Tarihi: 17 Mayıs 2017 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 14 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı efsunkar3356
|
|||
Bende taktıralı 1 hafta oldu. Peugeot 307 2006 otomatik. Atiker obd II 1400 TL SİMİY DEPO. 54 LT . Manifoldun oraya deldiler. O yüzden baya zor oldu montajı. Zaten diğer türlü olursa randıman alınamıyormuş. 100 tl lik shell den gaz aldım.2.59 tl den 40 lt. 350 km yaptım. 0.290 krş. Yaktı şehir içi. Benzinde 0.550 krş yakıyordu. Birde şamandıra ayarı yapılması lazım heralde tekrar. Çünki en az 44 LT alması lazım depo.
Arkadşalar genel olark şuan memnunum. Sadece bobin yaktı araba geçen. Normal pejo ustam lpg ye bağlayamadı. Birdaha olursa ancak bağlayabiliriz dedi. |
||||
Peugeot35
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Peugeot35
|
|||
100 tl ye 400 km yapması gerek ama arabadan arabaya değişir birde kullanışa bağlı ben 3 bin devri geçmiyorum arabayı yormuyorum 25 tl ye 100 km kesin.. 307 yakıt değerleri LPG de şehir içi 22 krş. şehir dışı 17 krş. |
||||
efsunkar3356
1. Vites Kayıt Tarihi: 17 Mayıs 2017 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 14 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı efsunkar3356
|
|||
Sizinkide otomatikmi |
||||
Peugeot35
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Peugeot35
|
|||
yok değil.
|
||||
KILIÇ
4. Vites Kayıt Tarihi: 08 Mayıs 2013 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3438 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
2 adet hocam yanlış hatırlamıyorsam 10 tlyedi fişde vermişlerdi. şoforler odası tüvtürk yanında kücük bir kulebe yapmışlar oradan aldım. tam emin değilim ama 8 tl de olabilir. tam hatırlamıyorum ama bu civarlardaydı.
|
||||
2011 Clio SW Gümüş
2010 207 Millesim Opsiden Siyah 2005 Opel Corsa Lila 2000 Clio sümbül Gri 2003 307 XT Lacivert 2004 Palio Go Kırmızı 2005 307 XR Gri 2006 206 Desing Kum gri 2003 c3 Kırmızı |
||||
Peugeot35
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Peugeot35
|
|||
2 adet 20 tl yazdılar bize. haram olsun diyeyim diyecek başka bişe yok.
|
||||
KILIÇ
4. Vites Kayıt Tarihi: 08 Mayıs 2013 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3438 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
Vicdansızlar usta. 2 sayfa kagıt 20 tl nedemek ya.
|
||||
2011 Clio SW Gümüş
2010 207 Millesim Opsiden Siyah 2005 Opel Corsa Lila 2000 Clio sümbül Gri 2003 307 XT Lacivert 2004 Palio Go Kırmızı 2005 307 XR Gri 2006 206 Desing Kum gri 2003 c3 Kırmızı |
||||
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
valla ben iki yıl önce 5 tl vermiştim tanıdık bir siğortacıydı gönlünden ne koparsa dedi
|
||||
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
||||
zerzevat
1. Vites Kayıt Tarihi: 04 Kasım 2013 Konum: Malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 171 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
bu ek-1 olayı tam bir saçmalık. sömürü. kağıt tşo da 1,20 tl gibi bir bedelle satılıyor. doldurmasına para alıyorlar. yani emek. kiminde ucuz kiminde pahalıdır.
asıl saçmalık, bu kağıda artık hiç ama hiç ihtiyaç olmaması. noterden satış işlemi yaptığımızda yeni ruhsat almak için eskiden bunu doldurmak mecburiydi. artık var mı? hayır. neden? çünkü tüm bilgiler zaten online olarak saklanıyor. ek 1 belgesine yazmaya gerek yok. sırf sigortacıların tepkisinden korktukları için kaldırmıyorlar bence. "ARACIMA LPG SİSTEMİ EKLETTİM. GEREKLİ FATURA VE KONTROL RAPORLARI EKTEDİR" ŞEKLİNDE BİR DİLEKÇENİN yeterli olması lazım. gelin üşenmeyin, bimerden yazalım bu ek1 artık kaldırılsın. ben yazacağım. hiç bir kanuni dayanağı yok, ama adam illa bunu daktiloda dolduracan diyor. formu alıp elle yazdım kabul etmediler. söyleyecek söz bulamıyorum. yazık hertarafa para vermekten bıktım usandım.
|
||||
ALLEX
3. Vites Kayıt Tarihi: 27 Mayıs 2015 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1307 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
Guzel miş muayene ve satis icin formaliteler azaltilmali. Benim sattigim sw yi bugun muayeneye soktuk. Cam filmine hafif kusur, Sol far ayari hafif kusur, İlk yardim cantasinda reflektorlerin biri eksik yazmislar. Sonuc tek seferde gecti. Ama reflektorler iki takim olmasina ragmen, yazmis olmak icin yaziyorlar. Eskiden ek1 belgesi daha buyuk sorun idi. Hele ki baska sehirden arac aldiysaniz vay halinize. Aps posta sistemi diye biseye mahkumduk Eskiler bilirler Simdi en azindan zaman kazaniyoruz. Lpg ye gelince, Ben israrla hala, dizellllll diyorum Abi sat lpg liyi al dizeli kurtul. Kafan da her yil muayene den yana rahat olur,cebin de. |
||||
MORALİ AĞRIYOR....
|
||||
Peugeot35
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Peugeot35
|
|||
vizde bişe yazmasalar içleri rahat etmiyor son model bmw geldi arabada çizik yok ilk günkü gibi onada fardan yok kısa hüzmeli yok anasının nikahı babasının ocağı ayarı bozuk bilmem ne ne ne :) kafadan ne geldiyse yazıp çiziyorlar.
benimde farlara yazmışlar hadi bu adetten diyelim :) lastiğin yere bastığı dişlerdeki kılcal kesiklere de insan yazar mı :) pes vallahi pesss ek-1 kazığı bikeredir birdaha olmaz taa 10 yıl sonra kim öle kim kala :) |
||||
Karacocuk24
2. Vites Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 679 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Karacocuk24
|
|||
En sonunda bende gectim lpg ye distan takilan muhafazali simit tank atiker nanofast suan lpgde calistigini bilmesem benzin sanacagim bakalim yakitimizda % kac olacak
|
||||
Peugeot35
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Peugeot35
|
|||
hayırlı olsun lpg candır. :) tasarrufunuz %50 kesin.
|
||||
doganatak
1. Vites Kayıt Tarihi: 24 Nisan 2016 Konum: istanbul-ŞİŞLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 383 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı doganatak
|
|||
Hayırlı olsun nerede taktırdınız muayene konusunda bilgi aldınızmı ? Öğrenmem mümkünmü ?
|
||||
İnstagram: dogan_atak
www.appleturk.com www.tadidamagimdakaldi.com |
||||
LUDACRIS
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Mayıs 2017 Konum: Izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 197 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
Benim hala kafam karisik 1.6dizelmi yoksa 2000cc ye kadar lpg mi bilemedim vallahi |
||||
Yanıt Yaz | Sayfa <12345> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |