|
Peugeotmarket com kesinlikle hayir |
Yanıt Yaz | Sayfa <123 |
Yazar | |||||
KILIÇ
4. Vites Kayıt Tarihi: 08 Mayıs 2013 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3438 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||||
Ben seni çok iyi anladım üstad. .Sen arkadaş falan değilsin direkt o firmanın yetkilisisin. Daha öncede yazdığım gibi ben alışverişlerimde memnun kaldım. Yanlış gelen ürün de oldu iade ettim hiçbir sıkıntı yaşamadım. Ve alışveriş yapmaya devam ediyorum. Hatta arkadaşlarımın aracı için bile parca siparişi ediyorum. Ama İnan etki sıkıntı yaşarsam tek burada değil bütün forum sitelerinde ve sosyal paylaşım sitelerinde bağıra bağıra bunu yazarım. Senin ekmek teknen karalanmasın diye ben çolugum cocugumun bogazından kestip üç kuruş biriktirdiğim parayla senin yüzünden rezilmi olayım. Yok arkadaş öyle. Eğer firma sahibi arkadaşınsa söyle arkadaşına biraz daha dikkat etsin, elamanlarını uyarısın şikayetleri ilet. Ha yok sen zaten dükkan sahibisen elamanlarını uyar burada ahkam kesmekle olmuyor. Organizasyonlara geliyor diye paramızla rezilmi olalım. Gelmiş reklam yapmışsın buluşmalarda paranı kazanmışsın sanki bedava parca dagıtmış gibi konuşuyorsun.
|
|||||
2011 Clio SW Gümüş
2010 207 Millesim Opsiden Siyah 2005 Opel Corsa Lila 2000 Clio sümbül Gri 2003 307 XT Lacivert 2004 Palio Go Kırmızı 2005 307 XR Gri 2006 206 Desing Kum gri 2003 c3 Kırmızı |
|||||
GökhaN
YÖNETİCİ KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||||
@sabuda34 saçma sapan konuşma ya
Peugeotmarket.com benimdi murata siteyi açması için ve sonrasındasa en çok yardımı ben yaptım. Şuan reklam veren rsh otomotivin konularda adını bile nerdeyse yazmıyoruz. Murat servis açtı işimi gücümü bırakıp yardımına gittim ben moderatör değil sitenin sahibiyim. Eskilerde benim nasıl biri olduğumu bilir. Şikayetler her firmada olabilir konuyu başka yere çekme |
|||||
GökhaN
YÖNETİCİ KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||||
benim yaram asla olmaz zararım olmaz yararım olmuştur kimseyide zorla tutmuyorum üyeliğinide sildim. Benim üyelerle bir problemim yok bu kadar uzatmasan bu konuyada yazmazdım kimseye kendimi anlatma gereğide duymuyorum
|
|||||
husnu10
1. Vites Kayıt Tarihi: 24 Eylül 2018 Konum: balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||||
öncelikle selamlar Peugeot market sitesinden perşembe alışveriş yaptım siparişlerim için cumartesi ve pazartesi telefonla ulaşmaya çalıştım ama nafile diger şikayetler icin birşey diyemem ama iletişim konusunda sıfırlar
|
|||||
1907
|
|||||
Yanıt Yaz | Sayfa <123 |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |