![]() |
|
206 SEDAN HERŞEY DAHİL :) |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1234> |
Yazar | |||
OguzhanKucuk61 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2015 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2344 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Aracın ön arka tampon kuşaklarını, kapı çıtaları, ayna kapakları ve kapı kollarını plasti dip ile boyamayı düşünüyorum. Ton farkı çok sırıtır mı acaba ? Bir de plasti dip mat olacağı için bir verniği lazım ve internette bir çok ürün var. Daha önce kullanmış veya tavsiyesi olan var midir ?
|
|||
![]() |
|||
TugyyStyle ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2015 Konum: Giresun/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 258 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı TugyyStyle
||
Tamamını orjinal kodlu boyası ile boya ben sökmüstüm aşırı derece sırıtıyor iz bile bırakıyor ve boyasizda çıkmıyor ama Eğerki yine sokecem dersen harflere talip olurum 😂😂 bu arada numaranı ozelden yollarmisin 😂
|
|||
![]() ![]() < |
|||
![]() |
|||
OguzhanKucuk61 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2015 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2344 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
||
Tövbe :) öyle iz kalacaksa boşver. Hiç uğraşılmaz
|
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
||
Havaların bi tık düzelmesi neticesinde gıdıklanmalar başladı :) arabada sabahlayacağım yakında
![]() Ayna altı power ledler yağmur ve yıkama sebebiyle emekli olduktan sonra eksikliğini hissettim ve tekrar aydınlatma yapmaya karar verdim. Bu sefer power değil, şerit led kullandım. Power led hem maliyet hem de aşırı parlak olması sebebiyle vazgeçirdi kendinden. Şerit led ile yaptığım biraz uydurma olsa da görünürde ve görüntüde bir sıkıntı Yok şimdilik :) Fotoğraflarda göründüğü kadar parlak ve tek noktada toplanmıyor. Çıplak göz ile Daha loş, daha yayılmış görünüyor ve yere de çok az miktar yansıyor. Nerdeyse tam istediğim gibi oldu :) |
|||
![]() |
|||
Gokcesel ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Ağustos 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1107 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Keşke kartal gözü kullansaydın o hem su geçirmiyor hem de daha kaliteli yanıyor :) Eline sağlık güzel olmuş ama
![]() |
|||
![]() |
|||
Oktkor ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Ocak 2017 Konum: Isparta Durum: Aktif Değil Mesajlar: 871 |
||
Güzel olmuş. :)
|
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
||
Sıcak silikon yaptım içine dışına bayağı doldurdum su geçireceğini zannetmiyorum. Geçirse de söker atarım :)) Kartal gözü çok parlak yanıyor, yere yuvarlak hat çiziyor. Orijinalden ayna altı aydınlatma olan araçlara baktım. Benim yaptığıma benzer kuvvette ışık veriyor. Kartal gözü biraz komik duruyor haliyle hocam. Teşekkür ederim Düzenleyen OguzhanKucuk61 - 09 Şubat 2017 Saat 00:11 |
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
||
Teşekkürler :)) |
|||
![]() |
|||
Gokcesel ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Ağustos 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1107 |
||
Sonradan ekleme olunca evet biraz dediğiniz gibi sırıtıyor ama ben seviyordum verdiği parlaklığı
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
||
Herşey iyi güzel de, kablo karmaşası oldu yine ![]() |
|||
![]() |
|||
||
Kolay gelsin hocam ben de hiç sevmem kablo kargaşasını
![]() |
|||
![]() |
|||
KILIÇ ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mayıs 2013 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3438 |
||
Cok güzel olmuş ellerine sağlık
|
|||
2011 Clio SW Gümüş
2010 207 Millesim Opsiden Siyah 2005 Opel Corsa Lila 2000 Clio sümbül Gri 2003 307 XT Lacivert 2004 Palio Go Kırmızı 2005 307 XR Gri 2006 206 Desing Kum gri 2003 c3 Kırmızı |
|||
![]() |
|||
ersin61 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ağustos 2014 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 499 |
||
Eline sağlık güzel olmuş benimkilerinide yaparsın artık... :))))
|
|||
PEUGEOT 307 1.6 HDI 2007 PREMİUM
|
|||
![]() |
|||
pepecura ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2016 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 374 |
||
çok guzel. eline saglık
tablet i hala kullanıyormusun? kullanışlımı? tumseklerde virajlarda yerinde duruyormu?
|
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
||
Benim mıknatıslı tutucudan iki tane olması gerekiyor büyük tabletler için. O sebeple kullanamıyorum. Başka bir çözüm bulmuştum ama yine de kaba kalıyordu. Türlü android telefonlar kullanıyorum. Ama hiç biri 3 satır Ekranın yerini tutamaz :) |
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
||
Elbette, zevkle :)) teşekkürler bu arada |
|||
![]() |
|||
pepecura ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2016 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 374 |
||
video klip izlemek pahabiçilemez kocaman bi tablette :)
|
|||
![]() |
|||
ersin61 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ağustos 2014 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 499 |
||
Sağol teşekkürler..
|
|||
PEUGEOT 307 1.6 HDI 2007 PREMİUM
|
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
||
Aynen ama orjinal multimedya sisteminin yerini tutmuyor hocam. Biraz eğreti kalıyor |
|||
![]() |
|||
CVT ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Ocak 2016 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 236 |
||
Bie sorum olacaktı obd2 elm327 cihazı ile anlık motor sıcaklığını harareti görebiliyormuyuz acaba
|
|||
PEUGEOT 206 2004 MODEL 1.4 X-LİNE 106 2000 QIİCK
|
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1234> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |