|
307 sanrof su kacirma |
Yanıt Yaz | Sayfa <123 |
Yazar | |
ricgss
1. Vites Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2016 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
sunroofu 4 kez sökmüş olamama rağmen yine su aldı. Araç rampa aşağı durduğunda ön direklerin üzerinden giriyoru. Herşeyi yaptım sökünce ama nafile kesemiyorsunuz. Basit çözümü ise teker davlumbzalarını sökerek tahliye hortumunun uç kısmındaki pisliği temizlemektir. her ne kadar su tahliyeleri üstten açık gibi gözüksede hortumda birikmeden tahliye olması sağlanmalı yoksa alıyor içeri
|
|
Aleynaboyner
1. Vites Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2017 Konum: Istanbul sisli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 81 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Aleynaboyner
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Benimde ışık yanan yerden geliyordu anteni değiştirdin mi daha önce kısa spor anen taktıedim ben silikon çekmediler diye olmus silikonla gecti
|
|
AlynbyneR
|
|
AliUmut
1. Vites Kayıt Tarihi: 09 Temmuz 2015 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 42 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
güzel anlatım ellerinize sağlık. bu aralar baktığım 307 sanroofu için süper bir paylaşım olmuş ellerinize sağlık
|
|
Kalakaldım kışın ortasında yine
Yine aldandım sonunu bile-bile Cennetden kovuldum isyan ede ede Hiç utanmıyorum |
|
ASİL
1. Vites Kayıt Tarihi: 22 Haziran 2017 Konum: DÜZCE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Merhaba,
Benim sorunum biraz farklı, sanruf su akıtıyor ancak iç tavan lambasının oradaki sanruf açma düğmesinin ordaki delikten akıtıyor ve o bölgedeki döşemeleri ıslatıyor, taliye borularına pet şişe ile su döktüm ve hemen boşaltıyor yani o kısımda bir tıkanıklık yok, neyden kaynaklı olabilir arkadaşlar, komple söktürmek orjınalliğini bozmak ıstemıyorum... |
|
kaan206
2. Vites Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2019 Konum: EDİRNE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 462 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ümraniye sanayi özgür usta
Sunruf konusunda ist 1 numaralı isim Gidin selamımı döyleyin memnun kalacağınıza eminim
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa <123 |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |