|
Dogo Arjantin Arıyorum |
Yanıt Yaz | Sayfa <123 |
Yazar | |
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Koni amartisör takımı ile takaslık dogo yavruları :DDDD
|
|
mbolun
1. Vites Kayıt Tarihi: 04 Kasım 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 101 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
YAVRULARI HERKEZ SATIYOR PT UYELERİNE BEDAVA VERIRSIN ARTIK TABI TEK UYEYE ODA BEN:))))))
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bedava dogomu :)) bunu dogo sahipleri duyarsa bizi topa tutar
|
|
mbolun
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
FARKINDAYIM:))))
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bak sana öneri eğer gerçekten dogo sahibi olmak istiyorsan yavrunun anne ve babasını görmeden kesinlikle alma bu çok önemli
|
|
mbolun
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
OK AKLIMDA O ZAMAN BI GELSIN DEDIGINI GOZ ONUNDE BULUNDURACAM |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
dogo lar harika asil kopekler umarım istediğin gibi sağlıklı bi hayvan bulursun kendine.
bişi belirtmek istiyorum, bu köpekler hakkında canavar gibi yorumlar yapılıyor, ben kesinlikle katılmıyorum kopek yetiştirilmeye bağlıdır, tamamen uysal herkezle gecinebilen bi hayvan yaratmak zor değil. dediğim gibi bence yetiştirmeye bağlı.
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
herkes diğer hayvanlarla geçinemediğini söylüyor ama benim köpeklerim aynı tastan yemek yiyorlar hayvan doğası gereği biraz orantısız güce sahip sadece oyun oynarken diğerinin canını istem dışı yakabiliyor , evde gayet uysal ama dışarı çıktığınızda 360 derece değişiyor köpeğin karakteri değil size yaklaşmak size doğru bakan birine bile saldırganlık yapabiliyor.
Biraz dikkat edildiğinde sorun çıkarmaz ( kesinlikle tasmasız dolaştırmamak gibi)
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
kesinlikle katılıyorum
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa <123 |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |