|
yakıt tüketimi?1,4 benzinli 207 |
Yanıt Yaz | Sayfa <1234> |
Yazar | ||||
monalos
3. Vites Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2014 Konum: TOKAT-KOCAELİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1021 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
Bakımdan sonra da değişmezse hiç istemeyerek tüp
|
||||
PEUGEOT 206 FARKI 1.4 BENZİN XT 2002 ABS
|
||||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
Peugeot marketten alisveris yaptinmi hic |
||||
KIZILASLAN
2. Vites Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2013 Konum: gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 645 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı KIZILASLAN
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|||
alın bi hdi kafanız rahat etsin benzinle lpg ile uğraşmayın mazotu 3,28 tl ye alıorum 6 lt yakıyorum ş içinde .... oh misss misss :)))
|
||||
2003 307 1.4 hdi şeytan kırmızı
|
||||
monalos
3. Vites Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2014 Konum: TOKAT-KOCAELİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1021 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
Yok hiç yapmadım ne alacaksın abi
Adım Emre bu Arada :) Düzenleyen monalos - 21 Ocak 2015 Saat 23:21 |
||||
|
||||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
|
||||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
|
||||
Efe-Pöjo
2. Vites Kayıt Tarihi: 18 Temmuz 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 624 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
tek bişey önerebilirim, yol bilgisayarını sıfırlayın, 100km sonunda ortalama yakıtınızı kontrol edin. istanbul içi nasıl kullanımız var bilmiyorum ama istanbulun açık trafiği bile anadolunun sıkışık trafiğinden daha sıkışık olduğundan 8.5 -10 lt arası şehir içi ortlama yakıt için gayet mazur görülebilir. 50 liralıkla 100 gitmek o kadar aşırı yakıyor denemez ama sürekli anlık yakıtı bilgisayardan kontrol ederek yakıtı aşağı çekmek mümkün. ayrıca ben de aynı aracı lpg ile kullanıyorum benzinden hiç bir farkı yok gayet seri hala eğer çekinceniz buysa.
|
||||
KIZILASLAN
2. Vites Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2013 Konum: gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 645 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı KIZILASLAN
|
|||
308 in yeni kasasını gördüm geçenlerde dişim kitlendi resmen adamlar ne araba yapmış arkadan baksan mercedes a180 önden baksan golf 7 içinden baksan pejo asaleti adamlar ön konsola kocaman bi ipad koymuşlar 80 bin lira en ful paketi :)))
|
||||
|
||||
monalos
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
Kusura bakma abla dün abi dedim bişey demedin sandım erkek sin :) ben napim özür dilerim |
||||
|
||||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
2010/2011 model dusunuuorum |
||||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
Güldurdun beni Allah razi olsun !" ne alacaksin diye sorrmustu. Ya emre bakim seti varya filtreler ve yag var icinde ..uygun geldi bana |
||||
monalos
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
:) daha da unutmam okadar Ünlem den sonra :)
|
||||
|
||||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
Bugun shell e gittim 145 tllik benzin koydum arabaya depo baya doldu .arabanin . Kac litre depo |
||||
monalos
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
50 litre A B L A. :) pardon Zeynep hanım diyim ) :)
Düzenleyen monalos - 21 Ocak 2015 Saat 23:39 |
||||
|
||||
KIZILASLAN
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı KIZILASLAN
|
|||
bence bakım setini dışardan alıp tamirciye gitmek mantıklı değil şimdi bütün tamircilerde bakım setleri ve yedek parça mevcut birçogunda var dışardan almakla tamirciden almak arasında fiyat olarak çok fazla bi fark etmiyor ama tamirciden alından aracına daha bi itina gösteriyorlar benim kaanatim öyle
|
||||
|
||||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
Sende olmasan :)
|
||||
monalos
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
Bana mı dedin :)
|
||||
|
||||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
|
||||
KIZILASLAN
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı KIZILASLAN
|
|||
bende bu forumdan çok şey öğrendim mesela aracımda yol bilgisayarı yoktu sonradan basit bi işlemle takılacağını burdan öğrendim ve una benzer birçok şey daha
|
||||
|
||||
sezar206
3. Vites 18 - Haziran - 1984 Kayıt Tarihi: 08 Mart 2011 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1426 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
Normaldir ya senin sanayi ile ne işin olur. Bakımlarını yapmaya kendin mi götüreceksin biri mi götürecek bayan görürlerse nasıl olsa anamaz deyip gereksiz paranı alabilirler. Adamın dinine imanına kalmış yani işin :)
|
||||
2000 model 206 1.6 XT 5 Kapı
Atiker lpg |
||||
Yanıt Yaz | Sayfa <1234> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |