![]() |
|
ASLANIMIN RENGİNİ DEĞİŞTİRDİM (YENİ RESİMLER EKLEN |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123 |
Yazar | ||||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
Abi renkleri niye kişileştiriyorsunki ? Hiç fena durmamış ![]() |
||||
![]() |
||||
206+bülent ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Kasım 2013 Konum: başkent Durum: Aktif Değil Mesajlar: 572 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 206+bülent
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
ali öyle diyorsun da mavi pembe ayrımı kimlikte başlıyor ta insanlar nasıl kişiselleştirmesin ben mesela pembe araba görsem bayan arabası diye düşünürüm cidden nasıl bir algı oluştuysa bizde
|
||||
carpe diem
206+ HDI |
||||
![]() |
||||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
İşyerini biliyorum bir öğle arası operasyon yapayım senin arapaya sprey boya ile ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
bozkurt58 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2014 Konum: sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 77 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bozkurt58
|||
kaliteli bir malzeme kullandım.. ruhsata işletme malzeme faturanın kdv si felan derken hemen hemen 500 ü 600 ü buldu öyle bir ülkeyiz ki adamlar 1 yaprak değiştirmeye 168 tl para alıyorlar.. çıkartmasını bildikten sonra boyaya herangi bir zararı yoktur işçilik bize aiitti ondan biraz hesaplı oldu
|
||||
![]() |
||||
bozkurt58 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2014 Konum: sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 77 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bozkurt58
|||
yanlış düşünüyorsun abim :)
|
||||
![]() |
||||
206+bülent ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Kasım 2013 Konum: başkent Durum: Aktif Değil Mesajlar: 572 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 206+bülent
|||
hahahaha 10 numara olur
![]() ![]() |
||||
carpe diem
206+ HDI |
||||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |