|
Peugeot ve Hız Sabitleme [ANKARA] |
Yanıt Yaz | Sayfa <12345> |
Yazar | |||
leader_devil
1. Vites Kayıt Tarihi: 17 Eylül 2014 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 58 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı leader_devil
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
||
valla helal olsun ali kardeşim cokta güzelbir goruntu :) bende istiyorum desem yalan olmaz beliyoruz bakalım bizde
|
|||
okan77
2. Vites Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2008 Konum: KasımpaşaKartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 840 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Ali arkadaşım Merhaba... 2005 model 307 xt aracım var... elektronik gaz pedalı olanlardan... şimdi hız sabitleme kolu alacağım ama limitli-limitsiz vs. bir kaç çeşit mi var anlayamadım...
|
|||
GökhaN
YÖNETİCİ KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
tebrikler başarılar
|
|||
yusuf_18
1. Vites Kayıt Tarihi: 26 Ocak 2015 Konum: Bozüyük Durum: Aktif Değil Mesajlar: 27 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
tebrikler
|
|||
Alicilik
5. Vites Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Tesekkur ediyorum arkadaslar imkanlar dahilinde elimden geleni yapmaya calisiyorum.
Hic gark etmez calisiyor olmasi yeter. |
|||
Viruse
1. Vites Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2014 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 225 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Ali dostum, Pazar günü Allah nasip ederse tekrar Ankara'ya geleceğim. Benim araçla ilgili bir gelişme varmı. En son Gösterge versiyonunda takılmıştık. Servisler bu konuda yardımcı olmadı, benden sonra uğraştığın ve Yaptığın bir araç oldumu. 2006 Model 1.4 HDi 206 Feline
|
|||
Yasin Babadağ
2011 Peugeot 3008 1.6 THP OV |
|||
Alicilik
5. Vites Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Abi merhaba, Herhangi bir gelisme olmadi ama 2007 modellerde bir degisme var gibi. 2007 model ustu araclarda hzi sabitleme aciliyor ayni zamanda gostergeye de bilgi geliyor. PAzar gunu aarzi var aksama kadar diasrda olucam aksam goruselim musaitsen. |
|||
Viruse
1. Vites Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2014 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 225 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Kardeşim emin ol Ankara'ya sadece bu iş için geleceğim. 1 hafta Ankara'dayım. Ne zaman dersen ben sana uyarım. İnşallah Antalya'ya bağdaş kurarak giderim. Allah'a emanet ol dostum.
|
|||
Yasin Babadağ
|||
Stromboli
1. Vites Kayıt Tarihi: 24 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Stromboli
|
||
Ali bey 2005 model 206 x-dising aracım var bu hız sabitleme konusunda benim araca da yapılabilecek birşeyler olabilirmi peki ben ankaradayım ve hafta sonlarım bunun için uygun yardımcı olursanız sevinirim.Syg.
|
|||
Alicilik
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Goruselim deneriz hocam.
|
|||
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
ali bey bi müsait zamandan benim 2007 1.4 benzinli fever da bi deneyelim. masaraf ne olur acaba olursa
Düzenleyen sonerkyl - 28 Nisan 2015 Saat 11:49 |
|||
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|||
Alicilik
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Ilk mesajda numaram var arayin goruselim.
|
|||
leader_devil
1. Vites Kayıt Tarihi: 17 Eylül 2014 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 58 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı leader_devil
|
||
bende bekliyorum yasin bey benim aracta senin aractaki gibi bi sıkıntı verdi ve ali kardeşimizle baya ugrastık yapamadık nasip bakalım :)
|
|||
muhammed.ceyhan
1. Vites Kayıt Tarihi: 17 Ekim 2013 Konum: gebze Durum: Aktif Değil Mesajlar: 284 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı muhammed.ceyhan
|
||
Vay arkadas benim aslan 4 3 yilla kacirdi hiz sabitlemeyi. Saglik olsun.
|
|||
Viruse
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Çok yakında kökünden çözeceğim Allah Izin Verirse :)
|
|||
Yasin Babadağ
|||
Alicilik
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Tatile rahat rahat gitsemk icin hiz sabitleme sart beyler. Ankarada olan Ankaradan gececek olan herkese yardimci olurum.
Auto6R, Auto5R sanzuman alistirmalari da dahil.... |
|||
KIZILASLAN
2. Vites Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2013 Konum: gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 645 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı KIZILASLAN
|
||
şasi numarası VF33C8HZB82779595 bunda çalışırmı ? 307 1.4 hdi 2003
|
|||
2003 307 1.4 hdi şeytan kırmızı
|
|||
Alicilik
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Hocam kusura bakmayin. Ben size o gun durumumu anlattim sonrasinda siz pervasizca bu mesaji yazmissiniz ve ben sonradan gordum. Siz bana yazmayi birakin. Arabayi ustume yapsaniz ben sizinle muhattap olmam. Yaptigim is icin ben 2 sene gitmedigim usta servis adam kalmadi. Nesine sahit oldunuz da beni kucumser tavir icine girdiniz ? Ben bugune kadar 10dan fazla 307 10dan fazla 206 ve onlarca 206+ 207 308 c3 partner berlingo 301 c-ellyyse 208 araca yaptim. Varsa daha iyi bilen edebinizle gidip yaptirin baskalarina heleki emegini gormezden geldiginiz insanlara kucumseyerek laf atmayin. Ben bu isi severek siteyerek yapiyorum meslegim isim gucum degil. Orta Dogu teknik universitesinde Jeoloji Muhendiligi ogrencisiyim. Araba ile olan yakindligim ve bu iste harcadigim emegi insalara sunmak karsiliginda da hak ederek kazanc saglamak amacli yapiyorum. Derdim de degil olmus olmamis ama ben insanlar benim kadar ugrasmasin diye burada her konuda elimden geleni yapmaya calisiyorum. Beni taniyan cok insan var sabah aksam gorustugum insanlar var buradan. uzaktan yakindan gelip tanisip takdir eden insanlar tesekkur eden insanlar var. Sizin gibi beklettigim sonradan hallettigim bir cok kisi her yola ciktiktan sonra arayip tekrar tesekkur ediyor. Siz cok iyi biliyorsunuz. Gidin sizin gibi ustalarin keyifleri ile ugrasin. Rica ediyorum benden bisi beklemeyin. |
|||
KIZILASLAN
2. Vites Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2013 Konum: gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 645 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı KIZILASLAN
|
||
1. önce senden büyüklerle nasıl konuşacağını öğren edepsiz pervazız ne demek !!!
2.demekki okumakla adam olunmuyormuş bunuda yukarda yazdığın yazılarda gördük 3. benden bişey beklemeyin sizinle muhattap olmam demişsisiniz benim sizden bişey beklediğim falan yok zaten . bu konuyu daha 10 gün önce barishrocker nickli arkadaşla aramızda bi hız sabitleme muhabbetti geçti oda bana antepte onur var alicilik nickli kişiyle irtibatlı bu işi yapıyorlar dedi ve ben ona aynen şöyle dedim işin içinde ali varsa ben yaptırmam dedim çünkü onunla aramızın iyi olmadığını söyledim... şimdi diyeceksinizki madem öyle neden dün yazdınız benim araca olurmu diye .alinin aşağı yukarı böyle bişeyler yazacağını biliyordum çünkü yukarda yazmışsınız yolu ankaraya düşenlere yardımcı olurum diye benim yolum ankaraya bile düşmüyordu ben kalktım 600 km yol gittim geleceğimide bildiğin halde bana bahaneler ürettin arkadaşımın düğünü var dedin bende sana bu gece ankarda otelde kalacağımı yarın yapabileciğini söyledim bukezde bana gece şehir dışına çıkacam ne zaman gelirim belli olmaz dedin sonra sana yazdım şuan afyondayım bana net bi cevap verin ona göre yolumu belirleyeceğim diye ama cevap bile yazmadınız telefonla aramama rağmen telefonu açmadınız çoluk çocuk yollarda rezil olduk döndük geri. başkalarıda mağdur olmasın diye yazdım 4. yukarda yazmışsınya arabayı üstüme yapsan yinede senin arabanı yapmam diye buna çok güldüm değil arabayı üstüne yapmak seni onun sibop kapağına kurban ederim ben
|
|||
2003 307 1.4 hdi şeytan kırmızı
|
|||
koliva
YÖNETİCİ P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Arkadaslar birbirimize hosgorulu davranalim. Yanlis anlasilmalar olabilir. Zitlasmaktansa problemleri cozme yoluna gidelim. Olmadi gelin Belcika'ya ben takarim istediginizi. Kizilaslan senin icin bu yaklasik 3900 kilometre demek
|
|||
Yanıt Yaz | Sayfa <12345> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |