![]() |
|
ufak tefek değişiklik |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123 |
Yazar | |
yawruaslan ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ocak 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 813 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yawruaslan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
bende bass kabininin önünde ki koruyucuyu boyayacagım bu resimdekinden nasıl yapacagım yardımcı olurmusunuz spreylemi boyayacagım astar atma vs gibi hiç bi bilgim yok :( Düzenleyen yawruaslan - 30 Nisan 2014 Saat 14:11 |
|
i
![]() |
|
![]() |
|
206+bülent ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Kasım 2013 Konum: başkent Durum: Aktif Değil Mesajlar: 572 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 206+bülent
dostum önce en ince zımparayla inceden zımparalarsın sonra ben motip üniversal akrilik astar aldım üstünde otomotiv yazıyordu zaten 1 kat attım sonra onu inceden zımparaladım sonra bastırdığın boyayı 2 kat atarsın boya yaptırdığın yerde sprey vernik de yaparlar 2 katta ondan attımmı işlem tamam ama her işlem için yarım saat beklemeni tavsiye ederim astar boya vernik aralıkları
Düzenleyen 206+bülent - 30 Nisan 2014 Saat 16:29 |
|
carpe diem
206+ HDI |
|
![]() |
|
yawruaslan ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ocak 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 813 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yawruaslan
teşekkür ederim
|
|
i
![]() |
|
![]() |
|
silenos ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Nisan 2014 Konum: eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 26 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |