|
106 Quicsilver almayı düşünüyorum |
Yanıt Yaz | Sayfa <123 |
Yazar | |||
Long Beach
2. Vites Forumdan Banlandı Kayıt Tarihi: 16 Nisan 2010 Konum: Hamburg Durum: Aktif Değil Mesajlar: 316 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Long Beach
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
||
Hayirli olsun öncelikle. Amortisör cift degisir, tavsiyem gazli olanidir. Airbag isigini dert etme, koltuk altindaki fisler kontak yapiyordur. Sibop ayari, umarim eksantrik bitik degildir, yoksa neden ayar istesin? 106 nin motorlari sorunsuzdur (GTI haric ) yeter ki, zamaninda yag-filtre degismis olsun. Kazasi yok ise , cürüme olmaz, karoser komple galvaniz kaplidir. Arka aks (dingil) egilme yapabilir, Türkiye de tornaci yapiyormus. Ben komple aldim haftaya kendim takacagim. Basit makinadir, konforu yoktur, elektronik pek yoktur ( cok elektronik, cok ariza ihtimali ) Yag olarak tavsiyem, ( Peugeot tavsiyeside) 15W 40 , 5w 30 - 0w 30 kullananlar var, hic geregi yok, Türkiyede kisin hava pek - 15 - 20 olmaz. Fabrikasyon harici, sadece ( zevk meselesi) alüminyum jant, baska birsey yapmaya-takmaya gerek yok, dizayni güzeldir. Arka frenler milattan kalma sistem tambur ( kampana), ayda 1 kez fren temizleyici sprey ile, ön-arka frenleri temizleyin. Ben marka olarak Liqui Moly kullaniyorum Ben zevkle kullaniyorum, otobanda son süratim 160-180 arasi, yeter de artar Yakit tüketimi, ortalama 5,5 - 6 lt/100km Düzenleyen xyzcom - 16 Mayıs 2010 Saat 00:37 |
|||
bhdrgkz
1. Vites Kayıt Tarihi: 14 Mayıs 2010 Konum: Denizli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 62 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
teşekkürler ayrıntılı cevap için =) peki rektefiye olmuş motorun ne gibi eksileri olabilir. yarın aracı göstermek için gidicez bakalım yazarım sonucu =) |
|||
www.ilanver.in
www.deppo.org |
|||
Long Beach
2. Vites Forumdan Banlandı Kayıt Tarihi: 16 Nisan 2010 Konum: Hamburg Durum: Aktif Değil Mesajlar: 316 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Long Beach
|
||
Kompresyonu ölctürün, 9 - 12 arasi ise motor iyidir. |
|||
Long Beach
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Long Beach
|
||
netice nedir, ne oldu serviste ne dediler ?
|
|||
bhdrgkz
1. Vites Kayıt Tarihi: 14 Mayıs 2010 Konum: Denizli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 62 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
serviste komple boyalı çıktı fakat değişeni yokmuş. air bag ışığının yanma sebebi sinyal kolu olarak çıktı bilgisayarda onun dışında elektronik sorunu görünmedi. normal ustalarda motoru iyi dedi. perşembe ya da cuma günü devir işlemlerini halledicez =) |
|||
www.ilanver.in
www.deppo.org |
|||
Long Beach
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Long Beach
|
||
Hayirli olsun, iyi günlerde kullan. 106 ile bir sorun olursa bildigimiz kadariyla yardimci oluruz. |
|||
FIRAT.75
1. Vites Kayıt Tarihi: 23 Şubat 2010 Konum: Ümraniye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 337 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
194.000 km de komple boyalı bir 1o6 = işin zor kardeşim sanayi ile kardeş olursun
|
|||
Long Beach
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Long Beach
|
||
Benim 106 355.000km de, neden sorun olsunki, boya yapilmasi dert degil.
" calisiyorsa kurcalama " ilkesini uygularsan uzun zaman kullanirsin. Tekrar iyi günlerde kullanman dilegiyle. |
|||
bhdrgkz
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Aracı aldım arkadaşlar =) cuma günü devir işlemlerini hallettik. cumartesi günü de aracı bakıma soktum. şu an için airbag ışığı dışında herhangi bir sorunu kalmadı.
yağ, yağ filtresi, hava filtresi, arka fren hidrolikleri, fren ayarları vs vs gibi değişimler yapıldı. toplam masraf 145 lira çıktı. bugünde zorunlu trafik sigortası ve ruhsat işlemlerini hallettim. önümüzdeki hafta sonuda airbag sorunuyla uraşırım sanırım. biraz fazla yakıyor gibi geldi sadece ama yapılan bakımlardan sonra belki biraz farkeder. 80 lira ile şehir içinde ~260 km yapıyor. |
|||
www.ilanver.in
www.deppo.org |
|||
Long Beach
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Long Beach
|
||
Hayirli olsun, kazasiz + arizasiz kullanim dilerim
|
|||
GökhaN
YÖNETİCİ KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
hayırlı olsun az bile yakıyor fabrika verisi orjinal olarak 8 lt şehir içi zaten gayet normal |
|||
ali öncü
1. Vites Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1155 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
bakımdan sonra dahada düşücektir en azından bende öyle oldu :)
|
|||
bhdrgkz
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Teşekkür ederim umarım sorun çıkarmaz =) |
|||
www.ilanver.in
www.deppo.org |
|||
bhdrgkz
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
20 lira ile 70 km dediğiniz üzere normal değerler sanırım. bakalım zamanla belki biraz farkeder.
inşallah =) |
|||
www.ilanver.in
www.deppo.org |
|||
bhdrgkz
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Bugün lastikleri değiştirmeye niyetlendim. Sonradan sizlere bir danışayım dedim =)
Kumho 185x65x14 tane 85 lira derken michelin doğal olarak birazdaha fazla.. Kumho kullanan arkadaşlar yorum yapabilirse sevinirim =) |
|||
www.ilanver.in
www.deppo.org |
|||
Long Beach
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Long Beach
|
||
Bem imzama yazmistim, ucuz alani :)
|
|||
bhdrgkz
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
kesinlikle haklısın =) aracın üzerindeki çürük lastiklerle yol almak istemiyorum. ama lastik için ayırdığım bütçe 350 lira kadar. öğrenciyiz :/ hiç değilse şimdilik daha güvenli seyehat için kumho aldım =) yaz sonuna doğru istediğim lastiği alıcam =) |
|||
www.ilanver.in
www.deppo.org |
|||
106GTJ30
1. Vites 12 - Ağustos - 1985 Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2011 Konum: İZMİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 14 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
hayırlı olsun yeni bir 106 cı görmek güzel.jant lastik yay far stop masrafın çok:) para biriktir derim
|
|||
wHAT ever
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
usta bu konuyu açan yaşıyomu bilmiyorum ama baya uzun bi süredir var bu konu adam şimdi rcz almıştır
|
|||
Yanıt Yaz | Sayfa <123 |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |