![]() |
|
Araba kilitlenmiyor :/ ACİL YARDIMM (Çözüldü) |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123 |
Yazar | |
ahmed206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben size şöyle bir şey önereyim. Bütün kapıların iç plastik döşemelerini sökün, sorunu gözle görün düzeltin, sonra da arabanıza yine forumda bulunan ses yalıtımını uygulayın. Bir taşla iki kuş vurmuş olursunuz ;)
Ben şahsen düşünüyorum, bekar olsam mutlaka yapardım. Evliyim hanımdan izin alır almaz yapacağım :D |
|
![]() |
|
kursat3006 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1845 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kursat3006
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben bi boşluk bulsam ugrasacagim ama vakitsizlik ve beraberinde gelen kısıtlı bos zamanlardaki usengeclik buna engel oluyo :) Teşekkürler :)
|
|
ANGARA ASLANI (06 PJP 91)
ARABADA "EMEK" VAR ! ARAÇ LİNKİ ; http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32201&title=angara-aslani06pjp91 |
|
![]() |
|
C@GL@R ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2012 Konum: ISPARTA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 564 |
bizde çok wd40 sıktık :D s...dedim 250 verdim serviste değiştirdim...ama öncelik w40 kirdende oluyor bu sorun soğunlukla değiştirmeden önce kiri kaldırın ortadan :D
|
|
![]() |
|
ahmed206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
Valla nazar değmesin ama içinizde bi ben wd40 ile çözebilmişim mevzuyu :)
|
|
![]() |
|
kursat3006 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1845 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kursat3006
Yalnız konuyu baştan sona okuduysan şöyle bi durim var ben de wd40 ile çözdüm fakat cok uzun sürmedi bu saltanat :) inşallah sıkıntı çıkmaz sen de |
|
ARABADA "EMEK" VAR ! ARAÇ LİNKİ ; http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32201&title=angara-aslani06pjp91 |
|
![]() |
|
ben o siyah parçaya wd 40 sıkmazdım, oradan kablolar geçmiyor mu yahu kabloya ne faydası olacak ki?
wd40 mekanik parçalara iyi geliyor bilirsin. o yüzden kilit dillerine sıktım. inşallah tekrarlamaz. tekrarlarsa kapıların içini sökeceğim. zaten meraklıyım bu işe, tek kafama takılan çıkarırken kırılacak plastik klipsler.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kursat3006
Alarm taktirirken sıkıntının sol arka kapı motorunda olduğunu tespit ettik ve 30 liraya değiştirdik çözüldü :)
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |