![]() |
|
Bi şarkı arıyorum Pwr fm dinleyicileri? |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123 |
Yazar | |
okan77 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2008 Konum: KasımpaşaKartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 840 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
gelişme var mı? meraktayım!...
|
|
![]() |
|
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
yok yahu, arabaya bindiğimde shazamla tetikteyim ama bir daha karşılaşmadım çalmadılar nomissiz şarkıyı.
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
howard ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Mayıs 2013 Konum: T.DAĞ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 131 |
http://www.youtube.com/watch?v=ph0k6SeVTtAkesin budur değilse bile bunu beğenirsin :) hahaha sözleri beğenmezsen klibi beğenirsin.. bu arada klipteki kız yanlış hatırlamıyorsam tarihi 2002 kahinat güzeli seçildi :) Düzenleyen howard - 10 Haziran 2013 Saat 14:34 |
|
Fikrim hevesimi alt etsin
|
|
![]() |
|
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
Hala bulamadım
![]() ![]() |
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |