![]() |
|
Talihsiz bir kaza yaşadım :( |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123 |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
geçmiş olsun..
|
|
![]() |
|
baroff ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Kasım 2012 Konum: İnegöl Durum: Aktif Değil Mesajlar: 268 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Merhaba arkadaşlar geçen gece bir yere giderken ışıksız bir kavşağa geldim kavşak içinde olan bendim sağ yoldan karşı karşıya geçicek araç vardı durdu bende geçmek için hızlandım bir anda oda hızlandı çarpacağını anlayınca gaza kökleyip sıyırmak istedim ama olmadı malesef sağ arka tekerin oradan çarptı bana sürücüsü bayandı bana dediği heyecandan fren yerine gaza bastım . Tutanak tutup ehliyet kimlik , sigorta poliçesi fotokopilerini aldım fotoğraf da çektim şuan yapmam gereken nedir sizce resimleri vereyim
benim araçtaki hasar : ![]() içten hasar varmıdır bilmiyom şükür pek bişey olmadı jant kapağı parçalandı jantın kenarı ezildi hafif. karşı taraftaki aracın hasarı : ![]() ön tampon gitti onların tamamen tampon içi de ezilmeler varmış öyle diyolardı. Suç tamamen karşı tarafta onlarda kabul ettiler zaten duruma göre tutanağa ifadesini yazdırıp ad soyad imzalattım. Düzenleyen cigdemilker - 14 Nisan 2013 Saat 19:59 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |