|
|
kazıklanmışım haberim yok :( |
Yanıt Yaz
|
Sayfa <123 |
| Yazar | ||
dreamcast87
1. Vites
Kayıt Tarihi: 25 Haziran 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 89 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı dreamcast87
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 03 Nisan 2013 Saat 15:30 |
|
|
Piyasada özelliklede sahibinden de o kadar dolandırıcı varki... arkadaşıma araç arıyoruz nerdeyse baktığımız araçların yüzde 80inde hile hurda söz konusu... Birde adamı aradığında bilmiyor numarasına yatmıyormu deli ediyorlar Allah onları bildiği gibi yapsın.
|
||
![]() - AIRBUS A307 - Peugeot 307 1.6 HDİ 110 HP 2006 |
||
![]() |
||
silivriserdar
1. Vites
Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 163 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı silivriserdar
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 04 Nisan 2013 Saat 13:07 |
|
Ben plaka ile sorgulatınca ne şase numarası nede motor numarası nede son 2 tüv türk muayene km si geliyor buda kafa karıştırıyor. Ben bu olaya taktım ve yukarıda yazdım ta sigorta şirketine kadar aradım ama elimde sadece bu bilgiler var yani sigorta şirketi bana söylemiyor ne olduğunu bu araçmı değilmi onu bile tam net bilmiyorum.Bildigim sadece plaka sorgulatmada bir hasar göründüğü ve şase no ile motor no ile hiçbirşey gözükmemesi madem bu araç hasarlı neden şase no ile yada motor no ile bir sonuç çıkmıyor anlamadım.Zira sigorta şirketinde kaskoda yani bu plaka ve bu araç için hasar var olarak gözükmekte ama detaylarını bir türlü öğrenemedim.
![]() |
||
|
peugeot 306 xr platinum 2001 model 1.6 benzin & lpg 06 plaka füme renkli
|
||
![]() |
||
rifatseker
3. Vites
02 - Ağustos - 1981 Kayıt Tarihi: 27 Ekim 2009 Konum: ADANA-ÇUKUROVA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1371 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı rifatseker
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 04 Nisan 2013 Saat 16:23 |
|
|
Ben 34 plaka olan aracı 01 plaka çevirdim. Sizce bu plakaya hasar sorgulatma yapınca hasar görünecek mi bence görünmeyecek , :) ama şase numarasından sorgulayınca görünecek. :) Benim aracım plakadan sorgulanınca sütten çıkmış ak kaşık fakat şaseden sorgulanınca her şeyi görünüyor ki ben almadan önce hem plakadan hemde şaseden sorgulayıp şaseden sorgulama sonucu çıkan bilgilere göre aldım.
|
||
|
Çıktığın kapıyı sert çarpma, geri dönüp açman gerekebilir. (Atasözü)
Leon 1.6 DSG / 206 XT 1.4 |
||
![]() |
||
silivriserdar
1. Vites
Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 163 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı silivriserdar
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 05 Nisan 2013 Saat 02:06 |
|
Bazen şase No bile yanlış yazılabiliyormuş kaza tutanağına o yüzden 2. El tamamen risk :)) şimdilerde ise sigortaya az para vermek için direk gidip sanayide tamir ettiriyorlar. Daha tabi neler vardır neler bilmediğimiz Türk milleti olarak bu işler bize yabancı değil :)) |
||
|
peugeot 306 xr platinum 2001 model 1.6 benzin & lpg 06 plaka füme renkli
|
||
![]() |
||
ahmet_bjk
3. Vites
Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2013 Konum: MERSİN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1416 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ahmet_bjk
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 05 Nisan 2013 Saat 02:58 |
|
|
Bunlar yüzünden insanların birbirine güveni kalmadı. Herkes dürüst olsa ne gerek var trammer e falan... |
||
|
308 1.6 HDİ COMFORT PACK (90) 2009 SİYAH İNCİ
|
||
![]() |
||
endmuhh
1. Vites
Kayıt Tarihi: 02 Nisan 2016 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 02 Nisan 2016 Saat 16:10 |
|
|
arkadaşlar bana bilgi verirmisiniz. aracımın 2010daki ilk 2012 deki2. muayenesi gelmedi 5664ten. 2014 2016 geldi. arac 2012 de tuvturke girdi biliyorum. eski sahibi götürdü. acaba sistemsel bir sorun mudur
|
||
![]() |
||
endmuhh
1. Vites
Kayıt Tarihi: 02 Nisan 2016 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 02 Nisan 2016 Saat 16:10 |
|
|
end.muh8310@yandex.com mailim
|
||
![]() |
||
okan77
2. Vites
Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2008 Konum: KasımpaşaKartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 840 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 04 Nisan 2016 Saat 13:24 |
|
|
Geçmiş olsun.... :(
|
||
![]() |
||
Yanıt Yaz
|
Sayfa <123 |
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||