![]() |
|
Leon 1.6 TDi CR Style :) |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123 |
Yazar | |
fatihgg ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 857 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
o kadarda degil diye dusunuyorum ben.amac burda tartisma yaratmak degil elbette.2012 yakinimda otomatik var kullandim gercekten yol tutusu performans cok hosuma gitti.ic ve dis dizaynda cezbetti beni.normal vistesleri arastirdim hafta sonu maslakta gormeye tam incelemeye gidecegim.karsilastiriyorum 308 full ile seat daha dolu gibi bence.bu iki aracin arasinda kaldim fikir leondan bende.peki bu karsilastirmaya ne dersiniz. |
|
2003 307 1.4
2008 Leon |
|
![]() |
|
MadLyMadD ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mayıs 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 58 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MadLyMadD
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sanırım 1600 cc lik 105 hp lik 54.000 TL lik bir araçtan bahsediyoruz. Ne kadar kötü ya da iyi olabilir?
![]() |
|
Peugeot 307 1.4 HDI XR
|
|
![]() |
|
xMEGANx ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
2013 Passat jetta golf polo hepsinin şanzumanı sorunlu. bana Beylikdüzü Oto fuarında VW standında söylediler :) adamlar açık sözlüydü fuardaki VW bayisi.
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
2011 1.6 TDİ style dsg kuzenimde var ben çok beğendim özellikle şanzuman çok iyi, çok sıkıntı çıkarıyo diyolar dsg için ama araç 40 binde şimdilik bi sıkıntı çıkarmadı
|
|
![]() |
|
xMEGANx ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
İğrenç yolda durmayan tipsiz kuş kafesi gibi buzdolabına 4 tane lastik geçirilip arkasınada SEAT yazılan Vestel yada arçelik marka beyaz eşya ürünüdür.
+ Yönleri VW den çaldığı ses sistemi iyidir. + Yumuşak süspansiyon aldatmacası SEAT'tada kullanılmıştır. - VW seat'ı önümüzdeki 5 yıl içinde kapatmayı düşünüyor çünkü oda anladı Seat'ın adam olmayacağını - VW 'nin milleten para çalmak için kullandığı bir marka sadece. başka bişisi yok.
Düzenleyen xMEGANx - 24 Ocak 2013 Saat 18:45 |
|
![]() |
|
fatihgg ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 857 |
Arkadaslar selam,
Leon 2013 1.6 TDi CR Style manuel vites yorumlarınız nelerdır bakalım?Kullandımda sahıbı olamadım :) varmı aranızda leonu olan veya bu modellerde tecrubesı olanlar..tskler
![]() ![]() ![]() |
|
2003 307 1.4
2008 Leon |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |