![]() |
|
neden??? |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123 |
Yazar | ||
atlasbm ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Kasım 2012 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 77 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
elbette her aracın var kronik sorunları. ardarda gelince can sıkıyor sadece
|
||
2004 307 1.4 HDI XR
|
||
![]() |
||
acemi pecocu ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Aralık 2012 Konum: türkiyede bir y Durum: Aktif Değil Mesajlar: 387 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı acemi pecocu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
||
206 x lıne 1.4 2005 otomotik vites kırmızı şimşek
|
||
![]() |
||
drakman ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1976 Kayıt Tarihi: 17 Ekim 2011 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 154 |
|
Ben 2010 model 308 Auto6R Dizel sahibiyim aracım 71 binde. Bakımlarını düzenli olarak serviste yaptırıyorum. Bugüne kadar en küçük bir sorunla dahi karşılaşmadım. Yıllarca Peugeot kullandım. Bugüne kadar 206, 207, 307 ve şimdide 1 yıldır 308 kullanıyorum. Kullandığım Peugeot'larla ilgili ciddi bir sorun veya canımı sıkacak bir durum yaşamadım. Performansından, kalitesinden ve yakıtından da çok memnunum.
Arkadaşın birisi pejo iyidir, ama otomatik kullanmayın demiş, bu tür yorumlara katılmak mümkün değil. Benim pejolarımın tümü otomatik vitesti. Peugeot Euro-NCap çarpışma testlerinden 5 yıldız alan bir markadır. Motor kalitesi tartışılmazdır.(açıklaması bir sonraki cevapta) 6 yıldır uluslararası en iyi motor ödülü almaktadır, çevreyi en az kirleten markadır. BMW & Peugeot ortaklığıyla kurulan motor fabrikasında 8 serisinde BMW motor teknolojisi kullanılmaktadır. 200 yılı aşkın tecrübesi ile Peugeot bir dünya otomobil devidir. İnternet üzerinden her otomobil markası ile ilgili hoş olmayan bazı durumlar anlatıla gelmektedir. İnsanlar yaşadıkları veya çevresinde bizzat gördüklerine göre hareket ederler. Benim Peugeot tutkum hiç bir zaman bitmeyecektir. Bir çok otomobil markasına göre Peugeot'u kaliteli buluyorum ve tarz olarak ruhuma hitap ettiğini düşünüyorum.
|
||
PEUGEOT 3008 ALLURE ETG6(FULL) DİZEL+OTOM.
|
||
![]() |
||
drakman ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1976 Kayıt Tarihi: 17 Ekim 2011 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 154 |
|
Peugeot grubunun ürettiği motorların kullanıldığı markalar (PSA)
Peugeot Citroen Volvo Mazda Ford Benzinli motorlar Peugeot & BMW ortaklığı (PSA & BMW) Peugeot & BMW |
||
PEUGEOT 3008 ALLURE ETG6(FULL) DİZEL+OTOM.
|
||
![]() |
||
xMEGANx ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
|
+100000000000000000000000000
|
||
![]() |
||
_semihk_ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ocak 2011 Konum: afyon/konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 518 |
|
peugeot ve bmw beraber motormu üretiyo :S
hiç duymamıştım
|
||
2005 Pg 206 hdi van
+CoilOver |
||
![]() |
||
EErgul ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Haziran 2012 Konum: Kıbrıs/Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 345 |
|
olay şundan ibaret. ucuza spor araba dedinmi gençler veya genç ruhlu olanlar pejoya yöneliyor. e spor arabaya biniyorum deyipte doğru düzgün kullanmayınca aracı orasından burasından ses gelmeye başlıyor sanayiden de çıkmayınca "pejo çok sorunlu bir araba" oluyor. işin özeti bu bence
|
||
206 CC 1.6 16V 110 HP Roland Garros
2004 Model |
||
![]() |
||
furkanyakar ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Aralık 2012 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 566 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı furkanyakar
|
sorun şu ki peugeotlar diğer araçlar gibi türkiye şartlarına uygun değil. uygun fiyata lüx yaşayacaksanız binecekseniz bu kadar olur(lafım 400 ler altı için 106-206-7 - 306-7-8) 300 ler serisi biraz daha dayanıklı ama.. 406 ve sonrası çok daha kaliteli ve fiyatlı)
uzun lafın kısası şudur marka model önemli diil hayatn kuralıdır NE KADAR EKMEK O KADAR KÖFTE !!!
|
||
![]() |
||
![]() |
||
elsoberano ![]() 4. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
|
kullanıcıdan kullanıcıya fark ediyor amacama 2006 yılında eylül ayında (2007 olarak geçiyor) 1.6 hdi comfort bir 407 aldık şuan 83000 km de bu süre zarfında bir kere fren balatası değişti yağ filitre bir kerede silecekleri bozuldu 400 tl lik bir masrafı oldu.2006 model 407 de bir arkadaşımda vardı oda sıfır aldı 2 kere turbo yedi turbo hortumlarını saymıyorum kaç kere değişti Allah bilir 60.000 de baskı balata yedi,lastik basınç sensörleri değişti vs.şimdi vamacama sorarsan 407 harika sorunsuz ,arkadaşıma sorarsan sattım kurtuldum düşman başına diyor .
|
||
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |