![]() |
|
Peugeot ? VW ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123 |
Yazar | |
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Araç karşıaştırması yaparken belli br segment seçilmeli ve aynı segmentteki araçlar arasında marka tartışması yapılmalı.
Her markanın kendine has özellikleri ve donanımları var. Pejo donanım olarak daha bonkör davranırken konfor ve yedek parça bakımından diğer markalarla çelişiyor. Ben beni bildim bileli evde bir alman aracı egemenliği vardı. 1977 tanus SW 1.6 (86da alındı ) 1990 opel corsa sedan(94 baharında aldık) - 2000 opel astra(yeni kasa sıfır) - 2004 opel corsa (c kasa sıfır). 1977 taunus u hatırlarım tam bir canavardı yol tutuşu performasnı kalitesi kesinlikle tartışılmazdı. 90 opel corsa 1.4 motora sahipti ve 206ların zorlandığı 180-190km hıza çok seri bir şekilde rahatça ulaşabiliyordu. Yol tutuşu ise sedan olmasından ötürü çok iyiydi. Astralara diyecek bişi bulamıyorum o araçlar efsane çünkü. 2004 corsa gerek HB olmasında gerekte yerden yüksekliğinden ötürü ne kadar esp olsada arkayı dağıtmaya çok meilli. Golf ü 1 den beri biiyorum 6 yı çok kullandım. Golf 6 yı 308le karşılaştırmak gerekirse kesinlikle ve keisnlikle golf 6 . O araca binip kapıyı kapattıktan sonraki ses inanın hiç bir pejoda yok. (arkadaş 1.4 tsi aldı benimle beraber bu sene ortasında volan ve baskı balata hatasından ötürü vw yi mahkemeye verdi o da ayrı bir dert) Almanların kalitesi tartışılmaz diye düşünüyorum. Adamlar her konuda dayanıklılık için çabalıyorlar. Mekanik açıdan çok bilinçliler ve iyi şeyler çıkarıyorlar ortaya. VW yi doğuş grubu diye algılamak lazım aynı grup porsche ve audi de getiriyor :D benzer elementi kullanan farklı bağlanan moleküller vw grubu o yüzden kötümser bakamıyorum ben :D |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |