![]() |
|
TAMAMEN KENDİ YAPTIĞIM 307ME UYGULAMALAR İNCELEYİN |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123 |
Yazar | |
eray307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2011 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 190 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
benim şahsi görüşüm:bir 307'nin içi anca bu kadar rezil edilebilir
|
|
2005 1.6HDI PREMIUM 112HP ŞEYTAN KIRMIZI
|
|
![]() |
|
bayenglisher ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2014 Konum: Isparta Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bayenglisher
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Abi saygılar...tabi bu konu çok uzun zaman önce konuşulmuş ama ben yine de bir ihtimal size ulaşırım diye mesaj atıyorum...çok defa araştırmama rağmen pıranha ENCORE u direksiyondan kontrol problemini çözemedim... BUYUK ŞAŞKINLIKLA SORUYORUM ABİ SİZ NASIL ÇÖZDÜNÜZ? yardımcı olursanız çok sevinirim. Umarım mesajı görürsünüz. Peugeot 307 sw 2004
|
|
![]() |
|
alp2525 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Ocak 2012 Konum: kırşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 192 |
buralardaım kvalla nasıl yaptığımı tam hatırlamıyorum suan için biraz eskilere bakarsam çıkartırım özelden msj atabilirsin mantık 6 adet farklı değerlerden dirençten oluşuyor
|
|
407 1.6 HDI CONFORT
|
|
![]() |
|
alp2525 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Ocak 2012 Konum: kırşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 192 |
|
|
407 1.6 HDI CONFORT
|
|
![]() |
|
eğer yatmadın ise şuan için özelden telefon ile yardımcı olmaya çalışırım
|
|
407 1.6 HDI CONFORT
|
|
![]() |
|
|
|
407 1.6 HDI CONFORT
|
|
![]() |
|
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
kaportadaki cince stickerda ne yazıyor biliyor musunuz?
|
|
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Emek işçilik 10 numara fakat bana göre renk seçimi kaynaklı sonuç çok kötü (zevkler ve renkler tartışılmaz)
|
|
![]() |
|
ahmetismet ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 26 Ekim 2011 Konum: kırşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 500 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmetismet
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bende merak ettim ne yazıyor?
|
|
neverThere
Yeni Astra HB 1.4 Turbo 140hp Active Select Sport 2013 |
|
![]() |
|
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
![]() |
|
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |