Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ) >307
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - al4 şanzuman hata veriyor
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

al4 şanzuman hata veriyor

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123
Yazar
 Derece: Konu Derecesi: 1 Oylar, Ortalama 5.00  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
vedat ömer Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı vedat ömer Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Ağustos 2012 Saat 10:47
bendede aynı arıza vardı termostat arızası çıktı termostat sıcaklığı sabitliyemediğinden arıza geçiyor.
Yukarı Dön
ersoy Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı ersoy Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Ağustos 2012 Saat 00:52
benimde  başıma   gelen  hata   aracım   2003 ov  pack   sw  oldugu  için   özellikle   rampalar da  aşırı  derecede   ısınıyor   ve   şanzıman  kendisini  korumaya   alıyor   bende     bunun    çözümü   olarak    aracın  kendi    fan  müşürini   iptal  ettirim    dogan    şahin      müşirini  taktırıp     ve   hatta    aracın  içine   bile     fanı  açması   için    bir   anahtar   taktırdım      araç  artık  90 dereceye   bile   gelmiyor     ve   şanzımanda    kendisini    korumaya   almıyor   ( radyatörün  üst   hortumuna   taktım  )  .

sadece    3   vitesde    kendisini   korumaya   alıyor       ister   düz   yolda  ister   rampada   fark  etmiyor      2   vitesde   ve   4     vitesde     5  bin  devirin  üstüne      çıkmama   rağmen    araç kendini   korumaya   almıyor   sanki  canavarlaşıyor     ama   3   e   attıgım  zaman     10  15   dakika   sonra   hemen  korumaya   alıyor    

bana   yardım  edebilecek  arkadaş    varmı    yoksa   arabayı  satmayı    düşünüyorum     
Yukarı Dön
GANDALF Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı GANDALF Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Ağustos 2012 Saat 01:20
beyler bu sorun bende de oluyordu... fren müşürünü değiştirdim ve düzeldi... fren müşürü ile şanzımanın ne alakası var demeyin ..bunu servise bile ben öğrettim.. fren müşürü arızalıyken aracın beynine arcın fren le ilgili sğrekli arızaya sinyali giderek şanzımanın ve devir göstergesşnşn aptallaşmasına sebebiyet veriyor ancak 3. vitesten 4 e gecerken uzun yolda düzelmiş gibi görünür.. devir saati ve şanzımanın performansı fakat düşük viteslerde aptallaşır.. fren müşürünü değiştir sorun cözülecektir bence çok arkadaş bu forumda bu uygulamayı yapmıştır..düzelirse bana da dua et
2006 sw 1.6 16 valf otomatik
Yukarı Dön
ersoy Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı ersoy Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Mayıs 2016 Saat 16:28
arkadaşlar  motoru  komple  yaptırdım  ve  şanzımanıda   şanzımancı  kontrol  etti    sadece  bir   teflonda   ufak    bir   hata  vardı  onuda   değiştirdi.   şanzımanın  yağınıda  mobil 71141   koydurttum    önceki  yağı   kırmızı  idi    tavsiyem  mobilden  şaşmayın  bu  araçlarda   ısıya   dayanıklı   bir  yağ  olduğunu  ispatladı . hatalarımın  hepsi  kökünden  halloldu    .
nedenine  gelecek  olursak  motor  bitmiş    20  30   ile çıktığım  uzun  rampaları  arabanın  devri  3500  ü  geçmeyecek  şekilde   90   110   ile   çıkmaya   başladı.bu   araç  bende   6 seneden  beri  bende     ve   gördüğüme  inanamadım   keçi  gibi  tırmanıyor  ve   arabam   yokuşlarda   pısmıyor   bütün  problemlerde   motordan  kaynaklanıyormuş   239  binde   araç  olmasına   rağmen     motor  yapıldı  ve  problemlerin  hepsi  çözüldü.      motora   toplamda   direksiyon  kutusu  tamiri    alt takımler   hepsi  4 binlira   gitti şanzıman  yaıda içinde   tabiki .   motoru   yaptırmadan  önce   okadar   ustaya   gösterdi  hepsi  motorda  problem  yok  dedi  hatta   yaptırdığım  usta  bile   gerek  yok   dedi   ama   ben de   bildiğimi    yaptırdım  ustalara..     mantıklı bir   deyişle      motor   zorlandığında   şanzımana   diyorki   ben  yolurdum   sende   artık   biraz   dinlen  yoksa  ikimizde  bu  adam yakacak   bu  bize   acımıyor   diyor.     benim  anladığım bu   
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon Ön göğüs kısmı açılması hk. son mesaja git 704 5 Oto Tamir Servisim
konu icon Selülozik tiner silinen yerleri matlaştırdı iz yap son mesaja git 6161 12 stayk
konu icon 206 Otomatik Viteslerde Gazdan Cekince Devir sorun son mesaja git 1096 4 muratzengin
konu icon 2024 yılında 407 almak son mesaja git 270 0 Kazu59
konu icon "Clarion pu-2859a(l) rd3-01" Radyodan Aux alma son mesaja git 3578 1 Baki TANRISEVEN
konu icon 307 otomatik vites sorunu son mesaja git 49283 50 Pejo58
konu icon Tablet ekran dış bolumleri son mesaja git 509 0 Miskinler
konu icon 308 T7 Dizel Araç Aküden Akan Asitli Su Sorunu son mesaja git 326 0 Kalenders
konu icon 106 gti vites çubukları son mesaja git 547 0 SerkanPinar
konu icon Yeni 106 GTI a Yeni Usta - İstanbul Anadolu Yakası son mesaja git 86 0 SerkanPinar
konu icon 206 otomatik vites sorunu son mesaja git 4373 15 MMYILMAZ
konu icon 208 şanzıman vuruntu son mesaja git 1794 2 208adem1
konu icon PEUGEOT PANORAMİK CAM TAVAN MAĞDURİYETİ son mesaja git 1020 0 Just for Justice
konu icon Acil Yardım! 1.4 quicksilver stop ediyor son mesaja git 764 0 ozcank
konu icon 307 1.6 xt yürüyünce gelen ses son mesaja git 1749 11 Pejo58
konu icon Peugeot 307 Otomatik Vites Arızası (ÇÖZÜLDÜ) son mesaja git 28793 22 Pejo58
konu icon 407 ÇEKMİYOR son mesaja git 3713 6 Oyk2147
konu icon peugeot 308 star-stop sorunu? (2015- ) son mesaja git 26137 19 wolkan35
konu icon P0087 Hata kodu son mesaja git 2503 5 yigitmustafa
konu icon 1.4hdi / 1.4tdci rölanti arızası yardım edin lütfe son mesaja git 237 0 omersardogan
Bizi Takip Edin   

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2024 NOVEMBER EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
Kesim 4
muratzengin 3
Pejo58 3
wolkan35 2
yigit0060 2
yigitmustafa 2
ulamburias 2
Oyk2147 2
208adem1 2
SerkanPinar 2
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2024
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English