![]() |
|
206 GTI Katalizör İptali Hk. |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123 |
Yazar | |
EmSul ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Mart 2012 Konum: Balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 874 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Konumu dağıtıyosunuuzz muayene falan önemli değil saptırmayalım şimdi muayeneyi dert eden iptal ettirmesin katalizörü olay farklı önce şu oksijen sensörü hatası arıza lambası olayını bi çözelim..
"umutrizaergen" siz kat iptali yaptırdığınızda arıza lambası yanmaması için ne yaptırdınız ? |
|
"2001 Peugeot 206 GTI"
"2002 Peugeot 206 Roland Garros 1.6 16v" "1998 Ford Mondeo 2.0 glx" "2005 Peugeot Partner 2.0hdi" "2004 Peugeot 307 1.6 bva" |
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Emrah kusura bakma ozel mesajindaki 5 tane soruya en ince ayrintisina kadar cevap yazdim ama sectigin bu sacma-gereksiz (bana gore) nick yuzunden forum hata verdi ve sana ulasmadi. Lutfen nickini degistir. Icerisinde "" olan bir nick olacagini herhalde forum yazarlari tahmin edememisler. Forum yazarlarina ayrica bu konu hakkinda yazi yazacagim.
|
|
![]() |
|
EmSul ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Mart 2012 Konum: Balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 874 |
Anladım ama nick i değiştiremiyorum
|
|
"2001 Peugeot 206 GTI"
"2002 Peugeot 206 Roland Garros 1.6 16v" "1998 Ford Mondeo 2.0 glx" "2005 Peugeot Partner 2.0hdi" "2004 Peugeot 307 1.6 bva" |
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Asagidaki baslik altina istedigin nicki yaz. Gerisini ben hallederim. http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=5655&PN=16&title=kullanc-ad-deiiklik-talepleri |
|
![]() |
|
Bugün ateşleme bobini de orjinali ile değişti ama hala aracın performansında hızlanma süresinde değişme yok hiçbişey değişmedi hala hızlanma performansı düşük..Daha bilgisyara bağlatamadım biz takana kadar dükkanı kapattığı için beyinci yani bu ateşleme bobinini değiştirmemize sebep olan bilgisyardaki "ateşleme faz kaydı 1.sıra" hatası kayboldumu yoksa hala veriyor mu bilmiyorum belkide eski ateşleme bobininde sorun yoktu boşuna değiştirdik ve yarın sabah erkenden maraşın göksun ilçesine gidicem 11 yemmuza kadar ordayım eğer orda bi bilgisyara bağlatacak yer bulamazsam 11 temmuza kadarda bilemicem ateşleme hatası hala veriyormu yani değiştirdiğim ateşleme bobinim arızalımıydı..Napıcamı şaşırdım bu performans olayına..2.oksijen sensörüne yanıltıcıyı da sipariş ettim haftaya gelir bakalım inşallah o parçada işe yarar oksijen sensörü hatalı silinir..Acaba bu performans düşüklüğü yazılımla alakalı olabilir mi? Beyin değişmişti hatırlarsanız benim başka çıkma beyin takıldı ve eski beyindeki program kopyalandı buna dendi bana..Acaba tekrar yazılım mı attırsam..Yetkili servisler ne kadara atar yazılımı bilgisi olan var mı?
|
|
"2001 Peugeot 206 GTI"
|
![]() |
|
Yani Mas Peugeot'taki arkadasin hakli cikti.
|
|
![]() |
|
Bakalım bilgisayara bağlandığında eğer ateşleme hatası çıkmazsa boşuna değil ateşleme bobininde de arıza varmış demek olacak yani boşıuna değişmiş olmayacak ama performans konusunda ne olacak bilmiyorum aslında haklı gibi duruyor arkadaş ama burda ne yazıkki onun dediklerini yaptırabileceğim bi usta yok mecburen temmuz sonunda istanbula gittiğimde maslak a uğrucam o zman heralde tam bakım görebilecek araç..
|
|
"2001 Peugeot 206 GTI"
|
![]() |
|
O halde daha fazla hic elletme temmuz sonunu bekle. Ne kaldi ki sunun surasinda. |
|
![]() |
|
BULUT06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Haziran 2012 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 59 |
katalizör iptali var aracımda 206 yüksek devirlerde sesi cok güzel ama sunu söleim sana dışı katalizör görünümlü olanlar var 100lira içi boş onu taktır yoksa muayeneden geçemezsin takılır bana öle oldu saygılar aracı rahatlatıp cok güzel gidiyo araç bu arada..
|
|
![]() |
|
Benim katalizör duruyor zaten sadece içi boşaltıldı yani katalizör takılı görünüyor bakınca..Ama benim performansa hiçbir etkisi olmadı katalizörün içini boşaltmanın usta halbuki hissedilir derece etkiler aracı ama dedi işte hala çözemedik performans niye düşük..Acaba bi ihtimalde diyorum baskı balatadan olabilir mi?Bitmeye yakın böyle ivmelenmeyi etkiler mi ki baskı balata öyle belirtisi varmıdır..
|
|
"2001 Peugeot 206 GTI"
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |