![]() |
|
Park girişimi |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123 |
Yazar | ||||||
AydinBeyol ![]() P.T. TEAM ![]() ![]() GALERİ SORUMLUSU Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3163 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı AydinBeyol
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||
frenin yerini şaşırmış.. |
||||||
![]() |
||||||
![]() |
||||||
yavuz25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||
İstisnalar vardır diye yukardaki mesajımdada söyledim.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||||||
![]() |
||||||
Mehach ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Haziran 2011 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 199 |
|||||
Teessüfler, ben de erkek sürücülerden kaçıyorum. Utanmadan kırmızı ışıkta taciz etmek, arkadan yaklaşıp selektör yakmak, zor durumda bırakıp sıkıştırmak ve sollamak değil sağlamak hep onlarda. Yolların kralı biziz gibi bir tutum var. Ayrıca dikkat ediyorum erkekler hiç trafik kurallarına uymuyor, örneğin geniş alması gerekirken dar alıyorlar vs.. sinyal yakmamalarından hiç bahsetmiyorum bile artık onu kanıksadım.
![]() ![]() |
||||||
![]() |
||||||
yavuz25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
|||||
Allah hepimize sağlıklı uzun ömürler nasip eder inşAllah.
![]() |
||||||
![]() |
||||||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|||||
![]() |
||||||
|||||
yaşamaktan bıkmak değil de yaşamı bize bırakmıyorlar ki kardeşim.. kim istediğini elde etmiş bu ülkede.. varlık içinde yokluk çeken milletiz..
|
||||||
![]() |
||||||
|||||
aboooouwwww... torun mu? biz o zamanı görür müyüz yaaa kardeşim? emeklilik yaşı 60.. ben memur olarak olarak o yaşa gelecem de refaha erecem.. ameeen
![]() ![]() |
||||||
![]() |
||||||
|||||
Abi dertlisin heralde yaşamaktan bıktığına göre.
![]() ![]() |
||||||
![]() |
||||||
|||||
ben anneme bile güvenmiyorum ki küçük yaşta arabayla tanışmış.
![]() |
||||||
![]() |
||||||
|||||
çok yaşayıpta ne olacak varsın ölelim yeter daha nereye kadar çekeceğiz bu dünyanın özellikle de bu ülkenin kahrını.. arabayı götürecek halimizde yok diğer tarafa.. vergi imiş.. çevirme imiş.. ceza imiş.. bozuk yollar imiş.. kalsın sizlere yaa ne olur...
|
||||||
![]() |
||||||
|||||
sorumun cevabı burda yok.
![]() |
||||||
![]() |
||||||
|||||
geçen sene bir olay yaşadım sizlerle paylaşayım istiyorum. sürücülük konusunda eşime olabildiğince gönüllendirmeme rağmen yaşamış olduğu bir olay kendisini daha çok etkiledi. diyarbakır da ikamet etmekteyim. ikamet ettiğimiz evin önü 10 larca araba olmasına rağmen bir komşumuzun eşi hafta içi olduğundan dolayı kocaların hiçbirinin evde olmamasına binaen rahatsızlığından ötürü can çekişmesine tanık oldu eşim.. o an kazanmıştı araba kullanmanın nasıl bir gereksinim olduğunu.. ve şu an hiçte fena değil sürücülüğü. tabi diyarbakır gibi bir yerin şehir içi trafiğinda.. istanbul da güvenmiyorum o kadar..
![]() |
||||||
![]() |
||||||
|||||
abi sana birşey soracam ama vicdanından ne geçiyorsa onu söyle.
![]() ![]() |
||||||
![]() |
||||||
|||||
haklısın tabii abiciğim o da doğru aslında.. ama ne yapalım bir 10 mu artık 20 mi olur bilemem belki 50 ama büyüklerimizden kaynaklanıyor sanki bana göre.. onlar kadın deyip alıkoyuldular bizlerin rahatça kullandığı araçlara sadece bizlerin büyüklerimizin şoförlüğü ile seyahet edilmeye zorlandılar. ama yanlış ama doğru..
|
||||||
![]() |
||||||
|||||
Abim bir söz var;"İstisnalar kaideyi bozmaz."
![]() |
||||||
![]() |
||||||
|||||
|
||||||
![]() |
||||||
|||||
hakkını veren bayan sürücüler de var.. gözardı etmemekte fayda var..
|
||||||
![]() |
||||||
|||||
Hakkaten girişmiş yani parktaki arabalara.Bayan sürücü dedinmi ben 200 metre uzaklaşırım.Kimse alınmasın.
![]() |
||||||
![]() |
||||||
|||||
|
||||||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |