|
|
Otomatik vites konumu arızası ACİLLL!!! |
Yanıt Yaz
|
Sayfa <123 |
| Yazar | |
ismail özdemir
2. Vites
26 - Mart - 1983 Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Konum: ANKARA/elvanknt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 255 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ismail özdemir
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 01 Aralık 2011 Saat 12:52 |
|
ya bahara doğru yaptırcam inşallah mart nisan gibi umarım ozaman kadar buyuk sıkıntılar cıkarmaz
|
|
|
307xt 1.6 16v 110hp trıp (atiker lpg)
|
|
![]() |
|
| Sponsor Bağlantı | |
![]() |
|
ismail özdemir
2. Vites
26 - Mart - 1983 Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Konum: ANKARA/elvanknt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 255 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ismail özdemir
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 01 Aralık 2011 Saat 12:57 |
|
kardeş sen oralarda bayağı pejo ile ilgilenmissin sanırım benım aracın abs beynı arızalı fakat cıkmasını ankarada bulamadım ıstanbulda gazıantepde fılan buldum oralardada tanıdık olmadıgı ıcın almaya cesaret edemedım senın ustalardan elınde boyle bır malzeme olan varmıdır bende numarası fılan var
|
|
|
|
|
![]() |
|
repropark
2. Vites
Kayıt Tarihi: 01 Kasım 2011 Konum: MALATYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 105 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı repropark
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 02 Aralık 2011 Saat 13:37 |
|
sen numarasını ver bana burda çıkmacı arkadaşım var ona bi sorarız, birde malatyaya sonunda otomatik şanzımancı açıldı, adamlar aynı zamanda chip tuning, beyin, abs, airbag tamiride yapacaklar, daha cihazları gelmemiş fakat istanbul ve kayseriden çok deneyimli iki şanzıman ustası getirmişler, bugün benim şanzımanı gösterdim olası bütün sorunlarımı anlattım, hız ayar mekanizmasını kırdığımızı söyledim, usta otomatik vites halatını o mekanizmayla birlikte değişeceğimizi söyledi ve şanzımanımdaki bütün sorunların ondan kaynaklı olduğunu söyledi, çok hassamış, hatırlarsanız sertleştiği için bastırıp kırdık demiştim, keşke sıcak su dökseydiniz kırılmazdı dedi:) yani parça 200TL boşu boşuna çöpe gitti, birde o ayar ohm metre ile yapılırmış elle veya gözle yapmak imkansızmış arkadaşlar, parçayı sipariş ettim, yarın elimizde olacak ve yarında tamir edilecek inşallah bir sorun çıkmaz, 200 ü 500 ü hiç umrumda değil, hallolsun yeter.
|
|
|
307 1.6 Xt Triptronik (Çin Mavi)
|
|
![]() |
|
koliva
YÖNETİCİ
P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 02 Aralık 2011 Saat 13:54 |
Hiz ayar mekanizmasi kontaktor olabilir mi? Su linkte nasil sokulup takilacagini ve ayarlanacagini yazmistim. http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=17576&PID=281829&title=al4-anzman-hakknda-bilmemiz-gerekenler#281829 |
|
![]() |
|
repropark
2. Vites
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı repropark
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 02 Aralık 2011 Saat 14:05 |
|
kontaktörde sorun yok, benim araçtaki sorun hız kumanda ayarında, diğer bir deyişle halatın gerginliği.
ilginiz için teşekkür ederim, bunlarda çok faydalı bilgiler, emeğinize sağlık. saygılarımla
|
|
|
|
|
![]() |
|
repropark
2. Vites
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı repropark
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 02 Aralık 2011 Saat 14:12 |
|
yazılarınızı daha detaylı okudum gerçekten çok faydalı bilgiler, ohm metre kullanabilmeme rağmen ben cesaret edemiyorum, çünkü bıktım bu şanzıman hatalarından işinin ehlini bulmuşken onlara yaptıracağım, yoksa sizin bilgilerinizden faydalanarak kolları sıvardım, çok teşekkürler.
|
|
|
|
|
![]() |
|
koliva
YÖNETİCİ
P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 02 Aralık 2011 Saat 14:28 |
Rica ederim. Aslinda cok fazla birsey yok. Tabi birazda risk almak gerekiyor. Tamirden sonra goruslerinizi bildirirseniz herkes adina faydali olur. |
|
![]() |
|
ismail özdemir
2. Vites
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ismail özdemir
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 09 Aralık 2011 Saat 12:51 |
|
|
|
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
Sayfa <123 |
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |