![]() |
|
yine yeniden kayış sesi:) |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123 |
Yazar | |
djchaos ![]() 3. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2011 Konum: fethiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1258 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
pudra benim bildiğim pişiğe iyi geliyor eğer pudra ile geçmişse kayışın yağlanmış demektir ıslak yağlı kayışlar ses yapar
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
şimdi ben v kayışı ile triger kayışı arasındaki farkı bilmiyorum:) bu siyah bi kutu var onun içinde mi kayış? bide böle direk kaputu açtıığında görünün bi kayış var oda herhalde v kayışı oluyor. eğer o kayış v kayışı ise v kayışına baktılar her yerine ellediler ettiler ama hiç bir sey bulamadılar. trigeri yeni değişmiş dediler. şuan kayış sesi hiç yok. ne sabah ne akşam. şuan ekonomik sıkıntım var olmasa hazır indirimde varken gidecem servise ne varsa değişin diyecem ama öle duruyruoz işte:) |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
İndirime fazla aldanmayın. Yüzde 20 lik iskontoda bile pahalılar.İşçilikten çıkarırlar..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |