![]() |
|
CHA: 26 şehit, 18 yaralı |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12345 7> |
Yazar | ||
MaximuS ![]() 1. Vites ![]() 15 - Şubat - 1983 Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 394 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
yine aynı terane başladı... yok "bölgede geniş çaplı takip operasyon başladı" , yok " diyarbakırdan jetler havalandı..." Allahım bildiği gibi etsin sizleri kokuşmuş yaratıklar...
memleket kana bulandı kana... benim tahammülüm yok artık dostlar... üzülerek söylüyorum, şehitlerimizin sayısı 30 u geçecektir. Ağır yaralı sayısı fazla. bir sürü ocağa ateş düştü, evlatlar şehit düştü, uçup gittiler cennete... ya arkasındakiler...???
Yüce Rabbimden şehitlerimize rahmet, yakınlarına baş sağlığı diliyorum...
Planlanan şehitlik buluşmasına da geliyorum yazın beni, bırakın kırığı, ayağım kopsa geleceğim...
|
||
![]() |
||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
|
bende elimden geldiğince destek vermeye hazırım.
yanlız bu şekilde olan şeyler dikkat çekecek şekilde yapmalıyız yoksa sadece sesimizi kendimize duyururuz, bence bunun için en ideal yer bağdat caddesi,
ayrıca diğer forumlardan kardeşlerimizin de destek vereceğini düşünüyorum yetkili arkadaşlarımın orada da hareketlenme yaptırmalarının sesin etkisini arttıracağını düşünyorum.
|
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
allah belalarını versın kendı pıslıklerınde bogulsunlar serefsız ıtler les surulerı basımız saolsun arkadaslar basımızda buyukler allah sızınde belanızı versın ıstesenız 1 gunde bıter bu teror olayı tayıp duy sesımı kardeslerım yan gelıp yatmıyor sereflerı ıle vatanları ugruna canlarını gozlerını kırpmadan feda eden ınsanlara sen yan gelıp yatıyo dıyemessın
|
||
![]() |
||
|
Kanıma dokunuyor kardeşlerim,gün uyanma vaktidir...
|
||
![]() |
||
|
uyumak yok pazar herkes ayaklanacak uymak degıl ayaklanma zamanıdır
|
||
![]() |
||
MaximuS ![]() 1. Vites ![]() 15 - Şubat - 1983 Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 394 |
|
Yiğit olanın lokması cana azıktır beyler Kan istediniz canlardan bitmedi inadınız İhanete yar mı olur, yüce dağların karı Dağlar, taşlar bu ovalar bilin ki türk’ün yurdu Feryat eylemez mi sandın yavrusuna bir ana Alperenler şehadeti seslenirken çağrına Hainlerin yaptıkları yanlarına kalır mı Başı bozuk yaylalarda bol keseden savurdun Şehit anaların gözündeki yaş bitsin |
||
![]() |
||
|
Eline sağlık...
|
||
![]() |
||
|
Bu ülkede PKK'yı protesto edersen göz altına alınırsın.Bu işler böyle.
|
||
![]() |
||
|
Abi yazıklar olsun desekte annelerin yürekleri yine ağlıyor olacak tüm şehit annelerimizin ve tüm türkiye vatandaşlarımızın başı sağolsun.
|
||
![]() |
||
|
Bizi bundan dolayı içeri alacaklarsa alsınlar...Dışarda eli bağlı durmaktansa içerde elimi bağlasınlar... |
||
![]() |
||
34sea45 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
|
+999 |
||
![]() |
||
|
Dinçerim haftasonu tekyürek olacağız,senide onun için aradım...
|
||
![]() |
||
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
allah şehit ailelerine ve yakınlarına sabır versin. başımız sağolsun dostlar. son zamanlarda artan şehit haberleri çok oldu buna bir son vermek gerekiyor. ama nasıl
![]() |
||
206 RG 2000
206 GTI 2001 206 XS 2004 206 RC 2004 206+ 2012 206 GTI 2002 206 RED RC 207 GT 206 RC Black |
||
![]() |
||
EmRe26 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 13 - Mayıs - 1993 Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2010 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 459 |
|
öncelikle Şehitlerimize Allah'tan rahmet yakınlarına sabır versin. Nur içinde yatsınlar. Terörü yapanlarında, yaptıranlarında , buna müsade edip göz yumanlarında allah bin belasını versin. Onun bunun çocukları alayı. Bundan sonra arabama bayrak asıp gezicem..
|
||
2002 206 XT 110 hp. Öğrenci Modifiyesi:D Xenon,cam filmi, JSV Egsoz,, Gündüz Farı
26 FL 760 Ses Sistemi Yapım Aşamasında |
||
![]() |
||
Hacı ![]() 2. Vites ![]() ![]() 11 - Ekim - 1981 Kayıt Tarihi: 30 Ocak 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 316 |
|
Mevla'dan bütün şehitlerimize rahmet ve yakınlarına baş sağlığı diliyorum. Vatani görevini yüksekova'da yapmış biri olarak haberi aldığım andan şimdiye dek içimdeki sızıyı ifade etmem mümkün değil gözlerim ağlamamak için kendini sıkmaktan kıpkırmızı oldu. Herşeye rağmen içimdeki öfkeyi kusmama aldığım terbiye müsade etmiyor. Allah'ım, sana teslim olduk, sana iman ettik, sana güvendik, senin uğruna mücadele ettik, senin hakemliğine razı olduk. Önceden yaptıklarımızı ve sonradan yapacaklarımızı bilen sensin. Vatanımızın, milletimizin, bütünlüğünü beraberliğini koru, bölmek isteyen, parçalamak isteyen, dini imanı belli olmayan, çoluk çocuk ayırt etmeyen vatan haini TÜRK düşmanı nekadar ırk, nekadar topluluk, ne kadar yaratılmış varsa bizi ailemizi vatanımızı topraklarımızı mezarda yatan'dan doğmamış çocuklarımıza kadar sana sığınıp sana emanet ediyoruz. Onların hertürlü habasetinden sana sığınıyoruz bizi bu duruma düşürenleri bu acıyı yaşatanları cümle destekçileri ile birlikte nekadar yardımcısı nekadar yatakçısı nekadar besleyeni varsa cümlesiyle beraber hak ile yeksan et helak et kurşun sıktıkları dağa taşa dahi muhtaç olsunlar... Esselam... |
||
![]() |
||
![]() |
||
Engin Tepe ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2011 Konum: Başakşehir. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Engin Tepe
|
Laanetliyorum.....
|
||
PEUGEOT PARTNER ADVENTURE 2.0 HDI 90bg 2008 SİYAH 100 km/6.5 Lt 0 5419 649 7 58
▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄ |
||
![]() |
||
OkaN ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Nisan - 1988 Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2011 Konum: İST, Sancaktepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 587 |
|
+1 |
||
Şakağımdaki kansa, o benim gülüşümdür,
Namert sürünmektense, erkekçe ölüşümdür… EGİL KULAK VER CEDDİNE TÜRKE KEFEN BİÇMEK KİMİN HADDİNE AVRUPADAN ÇİN SEDDİNE REHBER KUR’AN HEDEF TURAN |
||
![]() |
||
Engin Tepe ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2011 Konum: Başakşehir. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Engin Tepe
|
şehit sayısı 33 yukseldi
|
||
PEUGEOT PARTNER ADVENTURE 2.0 HDI 90bg 2008 SİYAH 100 km/6.5 Lt 0 5419 649 7 58
▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄ |
||
![]() |
||
OkaN ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Nisan - 1988 Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2011 Konum: İST, Sancaktepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 587 |
|
sana katılıyoruym metin bunları sebebi tamamen başbakan.. |
||
Şakağımdaki kansa, o benim gülüşümdür,
Namert sürünmektense, erkekçe ölüşümdür… EGİL KULAK VER CEDDİNE TÜRKE KEFEN BİÇMEK KİMİN HADDİNE AVRUPADAN ÇİN SEDDİNE REHBER KUR’AN HEDEF TURAN |
||
![]() |
||
|
Arkadaşlar bunu bir izleyin...
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12345 7> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |