CHA: 26 şehit, 18 yaralı
Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT TURKEY FAN CLUB GENEL
Forum Adı: Sohbet \ Muhabbet
Forum Tanımlaması: Sohbet ve Muhabbet alanı. Araç sorunları haricinde ki tüm konuları bu başlıkta paylaşabilirsiniz.
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=19196
Tarih: 23 Mayıs 2025 Saat 19:20 Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com
Konu: CHA: 26 şehit, 18 yaralı
Mesajı Yazan: Guests
Konu: CHA: 26 şehit, 18 yaralı
Mesaj Tarihi: 19 Ekim 2011 Saat 09:14
Hakkari'nin Çukurca ilçesine teröristler saldırı düzenledi. Çok sayıda şehit ve yaralı var
19 Ekim 2011 Çarşamba, 09:04:29
Hakkari'nin Çukurca ilçesinde teröristler gece saatlerinde çok sayıda
yere silahlı saldırı gerçekleştirdi. Çatışmalarda 21 güvenlik
görevlisinin şehit düştüğü öğrenildi.
Hakkari'ye bağlı Çukurca ilçesinin Keklikdere bölgesinde 18, Çukurca
ilçe merkezinde de 3 güvenlik görevlisinin şehit olduğu bildirildi.
Teröristler tarafından gece saatlerinde emniyet ve jandarma binalarına
yönelik gerçekleştirilen saldırıların bilançosu sabah saatlerinde ortaya
çıktı. Gece saatlerinde başlayan saldırılarda polis ya da asker olduğu
belirtilmeksizin 21 güvenlik görevlisinin şehit olduğu belirtildi.
CİHAN
Alıntıdır
|
Cevaplar:
Mesaj Tarihi: 19 Ekim 2011 Saat 09:18
Allah bin türlü belalarını versin.
Yeter artık bu kadar şehit.Savaşmı çıkartacaklar ne olacaksa olsun.GÜnah bu kadar insana.
|
Mesaj Tarihi: 19 Ekim 2011 Saat 09:18
Başımız Sağ Olsun...
|
Mesaj Tarihi: 19 Ekim 2011 Saat 09:20
Şehit sayısı 24 olmuş
mynet haber..
|
Mesajı Yazan: metin
Mesaj Tarihi: 19 Ekim 2011 Saat 09:20
ALLAH BİN BELANIZI VERSİN ADİ ŞEREFSİZ İT SÜRÜLERİ KENDİ KANINIZDA BOĞULUN İNŞALLAH
not: moderatörler mesajımı kaldırmayın,
------------- Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar. Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar...
|
Mesaj Tarihi: 19 Ekim 2011 Saat 09:30
hukumetın guncellemesı olmasın bu ?
|
Mesaj Tarihi: 19 Ekim 2011 Saat 09:33
Bunlar bırde musluman gecınen bır toplumdan cıkan yaratıklar.
Rabbim sen bizi bu PKK illetinden kurtar... Amin
|
Mesaj Tarihi: 19 Ekim 2011 Saat 09:34
Bunları Yapan Müslüman Olamaz Usta....
|
Mesaj Tarihi: 19 Ekim 2011 Saat 09:35
Allahım inanmak istemiyorum,bu nedir biz bukadar basit bir ülkemiyiz. YaRabbim sen bize sabır ver arkadaşlar şu anda kanımın nasıl damarlarımda dolaştığını hissedebiliyorum. Delirmek üzereyim...
|
Mesaj Tarihi: 19 Ekim 2011 Saat 09:37
sayı 24 e çıkmış arkadaşlar
|
Mesaj Tarihi: 19 Ekim 2011 Saat 09:38
Umarım milletimizdeki bu suskunluk bir kabulleniş değil aksine durumu ortadan kaldırmaya yönelik bir eylemdir. Allah şehitlerimize rahmet , eş dost akraba ve ulu Türk milletine sabır ihsan eylesin.
|
Mesaj Tarihi: 19 Ekim 2011 Saat 09:40
İnanın şu anda silah altına alsalar hayır demem koşa koşa peşlerine düşerim.Allah bunlardan ve buna yardımcı olan meclisteki köpeklerden hesabını sorsun... Allahım bize sabır ver...
|
Mesaj Tarihi: 19 Ekim 2011 Saat 09:43
Bakın bu olaya kimse kayıtsız kalamaz,forumu fikir üretmeye davet ediyorum...
|
Mesaj Tarihi: 19 Ekim 2011 Saat 09:45
İlla elimize biz mi silah alalım !!!!!!!!!!!! Bizde gidip o meclisteki köpek besleyicilerinin binalarını mı ateş altına alalım !!!!! İstediğiniz buysa,bunu da yaparız !!! Yeter be yeteeeeeerrrrr !!!!!
|
Mesaj Tarihi: 19 Ekim 2011 Saat 09:51
AlbaYDemircaN Yazdı:
Bunları Yapan Müslüman Olamaz Usta.... |
Bunların Allah korkusu olsa ınsan olduremezler zaten... En buyuk gunahın bır ınsanın canını almak oldugunu bılırler. Burada savasta yok zaten. Sen gel sınsıce yaklas benım askerımı oldur neymıs efendım "hak yolunda mucadeleymıs". Senın hıcbır hakkın hukukun yok. Ben burada ne kadar hakka sahıpsem zaten sende aynı haklara sahıpsın. Daha ne ıstıyorsunuz ??? Dıs guclerın gudumunde gelıp kendı askerıne ates edersın. Bu ulkenın topragında dogup buyuyup bu ulkeye ıhanet edersın. Var mı senın ustune bır """haın""" daha. Sen koskoca bır vatan haınısın. Efendı gıbı sehırlerde yasama ımkanın varken daglarda "FARE" gıbı gezınıp vatan haını olmaya ne gerek var "Ey Cahıl Insan"
Elbet bir gün bu PKK tarihe gömülecektir. Ama hangi yiğit bunu çıkıp becerebilecek cok merak ediyorum...
Bu ülkeye Atatürk gibi bir adam lazım. Örümcek beyinli kafalar değil.
|
Mesaj Tarihi: 19 Ekim 2011 Saat 09:51
Alalaım turk bayraklarımızı cıkalım sokaga kapalım e-5 ı caddeyı ....
|
Mesaj Tarihi: 19 Ekim 2011 Saat 09:53
HeRo1727 Yazdı:
Bakın bu olaya kimse kayıtsız kalamaz,forumu fikir üretmeye davet ediyorum... |
Sana katılıyorum. Bır fıkrım var sızınle paylasacagım...
|
Mesaj Tarihi: 19 Ekim 2011 Saat 09:54
Allah belalarını versin olamaz böyle bir şey ya
|
Mesaj Tarihi: 19 Ekim 2011 Saat 09:54
Bundan 3 sene once carmanıa ıle cadde kapatıldı ve buyuk yankı uyandırdı ..
|
Mesaj Tarihi: 19 Ekim 2011 Saat 10:02
EmRaH Yazdı:
Alalaım turk bayraklarımızı cıkalım sokaga kapalım e-5 ı caddeyı .... |
sadece gülerler bence, istanbuldan destek versek hakkarideki kime yardımımız dokunacak,
bu şehitlerin tek sorumlusu RECEP TAYYİP ERDOĞAN' dır. bu şerefsizlere okadar çok yüz verdiki şimdi istedikleri gibi davranıyorlar.
------------- Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar. Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar...
|
Mesaj Tarihi: 19 Ekim 2011 Saat 10:03
CeCoLi Yazdı:
HeRo1727 Yazdı:
Bakın bu olaya kimse kayıtsız kalamaz,forumu fikir üretmeye davet ediyorum... |
Sana katılıyorum. Bır fıkrım var sızınle paylasacagım... |
evet bekliyorum nedir fikrin, bu şerefsizlerin il binalarını yakalım ve yıkalım
|
Mesaj Tarihi: 19 Ekim 2011 Saat 10:04
metin Yazdı:
EmRaH Yazdı:
sadece gülerler bence, istanbuldan destek versek hakkarideki kime yardımımız dokunacak,
bu şehitlerin tek sorumlusu RECEP TAYYİP ERDOĞAN' dır. bu şerefsizlere okadar çok yüz verdiki şimdi istedikleri gibi davranıyorlar. |
Yapılacak baska bır sey var mı kanka
|
Mesajı Yazan: HAR_teo
Mesaj Tarihi: 19 Ekim 2011 Saat 10:08
bu sabah zaten kötü başlamıştı benim için şimdi daha da kötü bir haber aldım Ölen şehitlere Allah'tan rahmet ve ailelerine başsağlığı diliyorum. Ancak bu böyle olmayacak. Vergi "güncelleştirmeleri" ile bu ülkenin ekonomisini ayakta tutmaya çalışan hükümet neden bu terör olayının önüne geçemiyor? Acaba ABD yalakacılığından olabilir mi??? Bir an önce hemen şimdi bişeyler yapılmalı. Umarım başbakan Türkiye'dedir. Çünkü ne zaman terör saldırısı olsa yurtdışında oluyorda!!!
------------- 2001 206 XR 1.4 Manuel Benzin (Black devil eye headlights + carbon tavan kaplama) "BL@ck @ng€L"
|
Mesaj Tarihi: 19 Ekim 2011 Saat 10:12
Arkadaşlar burada şehit olan kardeşlerimiz herşeyden öte bizim abimiz,kardeşimiz,kanımız canımız. İnanın şuanda neler hissediyorum tahmin bile edemezsiniz.Her gün ölüyoruz,bugün bu rakam fazla diye belki bukadar öfkelendik fakat hergün kalleşçe ölen sivillerimiz ve şehitlerimiz için isyanımız vardı. Kimse hayatının baharında karatoprağa girmek için oraya gitmedi.Rütbelerin en yükseği şehitlik mertebesine ulaşan yiğitlerimiz analarından,babalarından,çoluğundan çocuğundan ,yarinden ayrıldı bugün. Bu belki son olmayacak!Ama kardeşlerim bu savaşı biz başlatmadık ve biz kaybetmeyeceğiz. Biz en zor zamanlarda yeniden dirildik,öldü sandılar ayağa kalktık,anamızla bacımızla dedemizle ninemizle savaş kazandık.Biz esarette yaşayamayan hür Türkleriz çapulcularmı bize diz çöktürecek... Bizki aman dileyene el uzatmışız,vatanımıza yan gözle bakanın yuvasını yıkmışız,bunlarmı bize dert verecek,gülerim. Benim derdim yiğitlerim kalleşçe şehit edilmesin,pusuda,toprak altındaki hayin mayından ölmesin. Eyy kendine Pkk diyen kalleşler çıkın mağaranızdan karşımıza geçin,ben silahsız da olsam sen keleşinle beni öldüremezsin...Çünkü bende sende olmayan bir şey var ey cahil...Ben bu vatanın evladıyım seninse kimin evladı olduğun meçhul köpek...Sen bana kurşun sık işlemez ben ölürüm ama arkamdaki kardeşim senin ciğerini eliyle alır. Bizden uzakdur kalleş,yoksa senin ruhunu uykunda alırız.Senmi bizi yıldıracaksın,biz yedi cihanda onyedi milleti karşımıza aldıkda diz çöktürdük sen kimsin kalleş köpek... Vatanımın evladı şehit kardeşlerime Yüce Rabbimden rahmet dilerim,Allah sizden razı olsun...
|
Mesaj Tarihi: 19 Ekim 2011 Saat 10:12
EmRaH Yazdı:
metin Yazdı:
EmRaH Yazdı:
bu şehitlerin tek sorumlusu RECEP TAYYİP ERDOĞAN' dır. bu şerefsizlere okadar çok yüz verdiki şimdi istedikleri gibi davranıyorlar. |
Yapılacak baska bır sey var mı kanka
|
valla bilmiyorum ama devletin başındakiler kendi dertlerinin peşine düşmekten halkı sömürmekten bu pkk lı şerefsizlere vakit ayıramıyorlar,
halkın kendi sorununu kendi çözme vakti geldi. artık ayaklanmak gerekiyor
|
Mesaj Tarihi: 19 Ekim 2011 Saat 10:24
Allahım yaralı kardeşlerimize acill şifalar ver...
|
Mesajı Yazan: dukenukem82
Mesaj Tarihi: 19 Ekim 2011 Saat 10:25
Ayaklanmayla anarşist grupların istediğini yapmış oluruz . Bence büyük çapta bi eylem yapılması lazım .
------------- pug 206 1.4 75 hp 8v 1999 zavoli sıralı lpg
|
Mesaj Tarihi: 19 Ekim 2011 Saat 10:26
Arkadaslar dıyorum kı
Pazar gunu hem sabah namazında beraber olalım hem kendımız ıcın hemde sehıtlerımız ve ulkemız adına dualar edelım. devamında kahvaltı yapıp enerjı toplayalım ve saat 12:00 de Edırnekapıda Sehıtlıkte toplanalım dua edelım. Ve bu toplanmaya olabıldıgınce arac cagıralım...
Devamında bayraklarla kopruyu gecerız ıstedıgınız bır yerde tekrar toplanabılır sesımızı cıkarabılırız...
Ne dersınız ??? Bu noktada yer fıkırlerınızı beklıyorum. Ortak bır karar verelım...
|
Mesaj Tarihi: 19 Ekim 2011 Saat 10:27
dukenukem82 Yazdı:
Ayaklanmayla anarşist grupların istediğini yapmış oluruz . Bence büyük çapta bi eylem yapılması lazım . |
Zaten ayaklanma denılmesındekı amacta "artık hareketlenme zamanı geldı".
Toplanıp eylem yapılması gereklı manasında...
|
Mesajı Yazan: DRIVER34
Mesaj Tarihi: 19 Ekim 2011 Saat 10:36
yapanlara da yaptıranlara da bu işe göz yumanlara da allah şehit ailelerinin acısının aynısını versin işallah...
------------- 307 14XR16V(Sİyah)2005 5427327273 http://goo.gl/mc9cY" rel="nofollow">
|
Mesaj Tarihi: 19 Ekim 2011 Saat 10:38
CeCoLi Yazdı:
Arkadaslar dıyorum kı
Pazar gunu hem sabah namazında beraber olalım hem kendımız ıcın hemde sehıtlerımız ve ulkemız adına dualar edelım. devamında kahvaltı yapıp enerjı toplayalım ve saat 12:00 de Edırnekapıda Sehıtlıkte toplanalım dua edelım. Ve bu toplanmaya olabıldıgınce arac cagıralım...
Devamında bayraklarla kopruyu gecerız ıstedıgınız bır yerde tekrar toplanabılır sesımızı cıkarabılırız...
Ne dersınız ??? Bu noktada yer fıkırlerınızı beklıyorum. Ortak bır karar verelım... |
Abi tanıdığımız her grupla,her toplulukla irtibata geçerek bu işi yapabiliriz..
|
Mesaj Tarihi: 19 Ekim 2011 Saat 10:40
Malesef 2 askerimiz daha şehit oldu. Sayı 26'ya çıktı
|
Mesaj Tarihi: 19 Ekim 2011 Saat 10:43
Cem başkan listeyi aç ben varım...
|
Mesaj Tarihi: 19 Ekim 2011 Saat 10:44
Arkadaslar bakın herkes cok acil olmadığı sürece işini gücünü bırakacak ve bu organizasyona katılacak. Aracıyla gelemeyenler olursa toplu taşıma ile gelip bizim araçlarımıza binerler...
Ama ben herkesi istiyorum. Ülkemiz için birleşip "TEK YÜREK" olalım...
|
Mesaj Tarihi: 19 Ekim 2011 Saat 10:45
Herkez getırebıldgıı kadar kısı ve arac getırsın arkadaslar ..
Edırne kapı sehıtlıgını dusunuyoruz ve ardındna bayraklarımızla bogazkoprusu gecısını yapmayı planlıyoruz . bır pazar gunumuzu buna ayıracagız . herkez ımkaanlar dogrultusunda kendı araclarıyla gelmelerını ıstıyoruz o sekılde dusunuyoruz
|
Mesaj Tarihi: 19 Ekim 2011 Saat 10:47
Mesajı Yazan: kapetan
Mesaj Tarihi: 19 Ekim 2011 Saat 10:47
BU ÜLKENİN EKMEĞİNİ YİYİP HAİNLİK YAPAN,BİR GÜN EKMEĞİ YEDİĞİ YERDEN KURŞUNUDA YER. BU İTLERE VERİLECEK TAVİZ YOK ARTIK.DEMOKRASİ MEMOKRASİ DİYORUZ,HABİRE ŞEHİT VERİYORUZ.BUNLARA ANLADIĞI DİLDEN KONUŞMAK LAZIM. BÜTÜN ŞEHİTLERİMİZE ALLAHTAN RAHMET DİLER,PEYGAMBER EFENDİMİZİN YANINA KOMŞU OLMALARINI NİYAZ EDERİM.
------------- 2006 model peugeot 407 1.6 comfort
|
Mesaj Tarihi: 19 Ekim 2011 Saat 10:49
Cem ben 2 araba daha getireceğim,pgt ailesinden bütün kardeşlerimizi bu toplanmaya çağırıyorum...
|
Mesajı Yazan: oğuzhan86
Mesaj Tarihi: 19 Ekim 2011 Saat 10:50
26 ŞEHİT 22 YARALI !!! UYAN EYY TÜRK MİLLETİ ARTIK KAPIMIZIN ÖNÜNDEKİ PİSLİKLERİ TEMİZLEMEMİZİN ZAMANI ÇOKTAN GELDİ DE GEÇİYOR...ARTIK SOMALİ MOMALİ BIRAKIP BU PİSLİKLERİ BİRAN ÖNCE TEMİZLEMELİYİZ ÇÜNKÜ ÇOK KOKMAYA BAŞLADI...!
|
Mesaj Tarihi: 19 Ekim 2011 Saat 11:02
Konu bugun tarafımdan acılacaktır.
Bırsey eklemek ısteyen varsa fıkırlere acıgım
|
Mesajı Yazan: MaximuS
Mesaj Tarihi: 19 Ekim 2011 Saat 11:06
yine aynı terane başladı... yok "bölgede geniş çaplı takip operasyon başladı" , yok " diyarbakırdan jetler havalandı..." Allahım bildiği gibi etsin sizleri kokuşmuş yaratıklar...
memleket kana bulandı kana... benim tahammülüm yok artık dostlar... üzülerek söylüyorum, şehitlerimizin sayısı 30 u geçecektir. Ağır yaralı sayısı fazla. bir sürü ocağa ateş düştü, evlatlar şehit düştü, uçup gittiler cennete... ya arkasındakiler...???
Yüce Rabbimden şehitlerimize rahmet, yakınlarına baş sağlığı diliyorum...
Planlanan şehitlik buluşmasına da geliyorum yazın beni, bırakın kırığı, ayağım kopsa geleceğim...
|
Mesaj Tarihi: 19 Ekim 2011 Saat 11:09
bende elimden geldiğince destek vermeye hazırım.
yanlız bu şekilde olan şeyler dikkat çekecek şekilde yapmalıyız yoksa sadece sesimizi kendimize duyururuz, bence bunun için en ideal yer bağdat caddesi,
ayrıca diğer forumlardan kardeşlerimizin de destek vereceğini düşünüyorum yetkili arkadaşlarımın orada da hareketlenme yaptırmalarının sesin etkisini arttıracağını düşünyorum.
|
Mesaj Tarihi: 19 Ekim 2011 Saat 11:09
allah belalarını versın kendı pıslıklerınde bogulsunlar serefsız ıtler les surulerı basımız saolsun arkadaslar basımızda buyukler allah sızınde belanızı versın ıstesenız 1 gunde bıter bu teror olayı tayıp duy sesımı kardeslerım yan gelıp yatmıyor sereflerı ıle vatanları ugruna canlarını gozlerını kırpmadan feda eden ınsanlara sen yan gelıp yatıyo dıyemessın
|
Mesaj Tarihi: 19 Ekim 2011 Saat 11:19
Kanıma dokunuyor kardeşlerim,gün uyanma vaktidir...
|
Mesaj Tarihi: 19 Ekim 2011 Saat 11:26
uyumak yok pazar herkes ayaklanacak uymak degıl ayaklanma zamanıdır
|
Mesajı Yazan: MaximuS
Mesaj Tarihi: 19 Ekim 2011 Saat 11:27
Yiğit olanın lokması cana azıktır beyler Kimse bana söylemesin buna yazıktır beyler Soyu soysuz olanın sütü bozuktur beyler Bunların soyu bozulmuş türk’e düşman göbekten Bu hesap sorulacak apo denen köpekten
Kan istediniz canlardan bitmedi inadınız Oğuz size yar olmadı budüz idi adınız Senelerdir bu vatanın ekmeğini yediniz Suyunuzu keseceğiz dağlardaki gölekten Bu hesap sorulacak apo denen köpekten
İhanete yar mı olur, yüce dağların karı Üstünüze zalım geldi bu senenin baharı Deli poyraz gibi vurdu öksüzlerin kaharı Eleneceksiniz beyler ince ince elekten Bu hesap sorulacak apo denen köpekten
Dağlar, taşlar bu ovalar bilin ki türk’ün yurdu Aslımız insan neslidir türk’e semboldür kurd’u Soyu ermeni olanlar nerden bilecek kürd’ü İhaneti seyreyleyin perdedeki delikten Bu hesap sorulacak apo denen köpekten
Feryat eylemez mi sandın yavrusuna bir ana Sizler doymak bilmediniz akıttığınız kana İnsan olan cana kıymaz, nasıl kıydınız cana Anası nenni söylerken kan damlıyor belekten Bu hesap sorulacak apo denen köpekten
Alperenler şehadeti seslenirken çağrına İbrahim’in dedileri nişan oldu bağrına Mehmetçik’ler şehit düştü bu vatanın uğruna Vatan mı istediniz lan beşikteki bebekten Bu hesap sorulacak apo denen köpekten
Hainlerin yaptıkları yanlarına kalır mı İhanetin affı olmaz sizi millet salar mı Vatan şehitler toprağı seni toprak alır mı Boynuna urgan dolayın sağlam olsun ipekten Bu hesap sorulacak apo denen köpekten
Başı bozuk yaylalarda bol keseden savurdun Ne dinin var, ne imanın sen ne biçim gavurdun Hem korkaksın, hem zavallı zoru gördün kıvırdın Urgan bile dava eder boynundaki ilmekten Bu hesap sorulacak apo denen köpekten
Şehit anaların gözündeki yaş bitsin Vatanımın üstünden kara bulutlar gitsin Asın gardaş bu iti, şehitler rahat etsin Bu sefai deli oldu, senelerdir demekten Bu hesap sorulacak apo denen köpekten
|
Mesaj Tarihi: 19 Ekim 2011 Saat 11:30
Mesaj Tarihi: 19 Ekim 2011 Saat 11:36
Bu ülkede PKK'yı protesto edersen göz altına alınırsın.Bu işler böyle.
|
Mesaj Tarihi: 19 Ekim 2011 Saat 11:39
Abi yazıklar olsun desekte annelerin yürekleri yine ağlıyor olacak tüm şehit annelerimizin ve tüm türkiye vatandaşlarımızın başı sağolsun.
|
Mesaj Tarihi: 19 Ekim 2011 Saat 11:42
Bizi bundan dolayı içeri alacaklarsa alsınlar...Dışarda eli bağlı durmaktansa içerde elimi bağlasınlar...
|
Mesajı Yazan: 34sea45
Mesaj Tarihi: 19 Ekim 2011 Saat 11:43
HeRo1727 Yazdı:
Bizi bundan dolayı içeri alacaklarsa alsınlar...Dışarda eli bağlı durmaktansa içerde elimi bağlasınlar... |
+999
------------- 106 xr 1998 1,4 her daim benzinli+playstation (PeSBoX) Çakmak/Ümraniye/İstanbul 0 507 250 90 71 - dincerkukku@hotmail.com
|
Mesaj Tarihi: 19 Ekim 2011 Saat 11:45
Dinçerim haftasonu tekyürek olacağız,senide onun için aradım...
|
Mesajı Yazan: tigerland
Mesaj Tarihi: 19 Ekim 2011 Saat 12:01
allah şehit ailelerine ve yakınlarına sabır versin. başımız sağolsun dostlar. son zamanlarda artan şehit haberleri çok oldu buna bir son vermek gerekiyor. ama nasıl 
------------- 206 RG 2000 206 GTI 2001 206 XS 2004 206 RC 2004 206+ 2012 206 GTI 2002 206 RED RC 207 GT 206 RC Black
|
Mesajı Yazan: EmRe26
Mesaj Tarihi: 19 Ekim 2011 Saat 12:02
öncelikle Şehitlerimize Allah'tan rahmet yakınlarına sabır versin. Nur içinde yatsınlar. Terörü yapanlarında, yaptıranlarında , buna müsade edip göz yumanlarında allah bin belasını versin. Onun bunun çocukları alayı. Bundan sonra arabama bayrak asıp gezicem..
------------- 2002 206 XT 110 hp. Öğrenci Modifiyesi:D Xenon,cam filmi, JSV Egsoz,, Gündüz Farı 26 FL 760 Ses Sistemi Yapım Aşamasında
|
Mesajı Yazan: Hacı
Mesaj Tarihi: 19 Ekim 2011 Saat 12:05
Mevla'dan bütün şehitlerimize rahmet ve yakınlarına baş sağlığı diliyorum. Vatani görevini yüksekova'da yapmış biri olarak haberi aldığım andan şimdiye dek içimdeki sızıyı ifade etmem mümkün değil gözlerim ağlamamak için kendini sıkmaktan kıpkırmızı oldu. Herşeye rağmen içimdeki öfkeyi kusmama aldığım terbiye müsade etmiyor. Allah'ım, sana teslim olduk, sana iman ettik, sana güvendik, senin uğruna mücadele ettik, senin hakemliğine razı olduk. Önceden yaptıklarımızı ve sonradan yapacaklarımızı bilen sensin. Vatanımızın, milletimizin, bütünlüğünü beraberliğini koru, bölmek isteyen, parçalamak isteyen, dini imanı belli olmayan, çoluk çocuk ayırt etmeyen vatan haini TÜRK düşmanı nekadar ırk, nekadar topluluk, ne kadar yaratılmış varsa bizi ailemizi vatanımızı topraklarımızı mezarda yatan'dan doğmamış çocuklarımıza kadar sana sığınıp sana emanet ediyoruz. Onların hertürlü habasetinden sana sığınıyoruz bizi bu duruma düşürenleri bu acıyı yaşatanları cümle destekçileri ile birlikte nekadar yardımcısı nekadar yatakçısı nekadar besleyeni varsa cümlesiyle beraber hak ile yeksan et helak et kurşun sıktıkları dağa taşa dahi muhtaç olsunlar... Esselam...
-------------
|
Mesajı Yazan: Engin Tepe
Mesaj Tarihi: 19 Ekim 2011 Saat 12:07
Laanetliyorum.....
------------- PEUGEOT PARTNER ADVENTURE 2.0 HDI 90bg 2008 SİYAH 100 km/6.5 Lt 0 5419 649 7 58 ▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄
|
Mesajı Yazan: OkaN
Mesaj Tarihi: 19 Ekim 2011 Saat 12:08
MaximuS Yazdı:
Yiğit olanın lokması cana azıktır beyler Kimse bana söylemesin buna yazıktır beyler Soyu soysuz olanın sütü bozuktur beyler Bunların soyu bozulmuş türk’e düşman göbekten Bu hesap sorulacak apo denen köpekten
Kan istediniz canlardan bitmedi inadınız Oğuz size yar olmadı budüz idi adınız Senelerdir bu vatanın ekmeğini yediniz Suyunuzu keseceğiz dağlardaki gölekten Bu hesap sorulacak apo denen köpekten
İhanete yar mı olur, yüce dağların karı Üstünüze zalım geldi bu senenin baharı Deli poyraz gibi vurdu öksüzlerin kaharı Eleneceksiniz beyler ince ince elekten Bu hesap sorulacak apo denen köpekten
Dağlar, taşlar bu ovalar bilin ki türk’ün yurdu Aslımız insan neslidir türk’e semboldür kurd’u Soyu ermeni olanlar nerden bilecek kürd’ü İhaneti seyreyleyin perdedeki delikten Bu hesap sorulacak apo denen köpekten
Feryat eylemez mi sandın yavrusuna bir ana Sizler doymak bilmediniz akıttığınız kana İnsan olan cana kıymaz, nasıl kıydınız cana Anası nenni söylerken kan damlıyor belekten Bu hesap sorulacak apo denen köpekten
Alperenler şehadeti seslenirken çağrına İbrahim’in dedileri nişan oldu bağrına Mehmetçik’ler şehit düştü bu vatanın uğruna Vatan mı istediniz lan beşikteki bebekten Bu hesap sorulacak apo denen köpekten
Hainlerin yaptıkları yanlarına kalır mı İhanetin affı olmaz sizi millet salar mı Vatan şehitler toprağı seni toprak alır mı Boynuna urgan dolayın sağlam olsun ipekten Bu hesap sorulacak apo denen köpekten
Başı bozuk yaylalarda bol keseden savurdun Ne dinin var, ne imanın sen ne biçim gavurdun Hem korkaksın, hem zavallı zoru gördün kıvırdın Urgan bile dava eder boynundaki ilmekten Bu hesap sorulacak apo denen köpekten
Şehit anaların gözündeki yaş bitsin Vatanımın üstünden kara bulutlar gitsin Asın gardaş bu iti, şehitler rahat etsin Bu sefai deli oldu, senelerdir demekten Bu hesap sorulacak apo denen köpekten |
+1
------------- Şakağımdaki kansa, o benim gülüşümdür, Namert sürünmektense, erkekçe ölüşümdür…
EGİL KULAK VER CEDDİNE TÜRKE KEFEN BİÇMEK KİMİN HADDİNE AVRUPADAN ÇİN SEDDİNE REHBER KUR’AN HEDEF TURAN
|
Mesaj Tarihi: 19 Ekim 2011 Saat 12:10
şehit sayısı 33 yukseldi
------------- PEUGEOT PARTNER ADVENTURE 2.0 HDI 90bg 2008 SİYAH 100 km/6.5 Lt 0 5419 649 7 58 ▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄
|
Mesajı Yazan: OkaN
Mesaj Tarihi: 19 Ekim 2011 Saat 12:10
metin Yazdı:
EmRaH Yazdı:
sana katılıyoruym metin bunları sebebi tamamen başbakan..
------------- Şakağımdaki kansa, o benim gülüşümdür, Namert sürünmektense, erkekçe ölüşümdür…
EGİL KULAK VER CEDDİNE TÜRKE KEFEN BİÇMEK KİMİN HADDİNE AVRUPADAN ÇİN SEDDİNE REHBER KUR’AN HEDEF TURAN
|
Mesaj Tarihi: 19 Ekim 2011 Saat 12:12
Arkadaşlar bunu bir izleyin... http://video.mynet.com/gagarinoo/Sehitlerine-sahip-cik/1279576/" rel="nofollow - http://video.mynet.com/gagarinoo/Sehitlerine-sahip-cik/1279576/
|
Mesaj Tarihi: 19 Ekim 2011 Saat 12:25
Bunu izlerken hep tüylerim diken diken.
|
Mesajı Yazan: Muhammet
Mesaj Tarihi: 19 Ekim 2011 Saat 12:37
Dağda üç Beş domuz Sürüsü Tutturmuş Bir Kürdistan Türküsü Eline Almış Bayrak Diye Bir Masa örtüsü Satsan Beş Para Etmez Ne Dirisi Ne De ölüsü Soyu Soysuz Olan Sensin Toprak Senin Neyine İte itlik Yapıp Kafa Tutma Beyine Anlasa Dediğimi Sokaktaki Köpek Ağlar Haline Duy Ulan Soysuz Ne Mutlu TÜRK'ÜM Diyene!!!
başımız sağ olsun Allah hepsinin bin bir türlü belasını versin. Allah şehit annelerine sabır şehit babalarına ayakta durabilmeleri için güç versin.
------------- 307cc 2.0 otomatik 34 ARM 55 2008 BMW 320d
|
Mesaj Tarihi: 19 Ekim 2011 Saat 12:37
Arkadaşlar şu yeni konu açanlardan rica ediyorum,bugün bu konudan daha önemli bir konu olamaz...
|
Mesaj Tarihi: 19 Ekim 2011 Saat 12:40
CeCoLi Yazdı:
Arkadaslar dıyorum kı
Ne dersınız ??? Bu noktada yer fıkırlerınızı beklıyorum. Ortak bır karar verelım... |
Çorludan tam destek ben çıkar gelirim bir aksilik çıkmazsa.
|
Mesaj Tarihi: 19 Ekim 2011 Saat 12:41
Ben Antalyada olucam malesef katılmayı çok isterdim.
|
Mesaj Tarihi: 19 Ekim 2011 Saat 12:41
HeRo1727 Yazdı:
Dinçerim haftasonu tekyürek olacağız,senide onun için aradım... |
kardeşim teli evde unutmuşum sabah özelden yaz
------------- 106 xr 1998 1,4 her daim benzinli+playstation (PeSBoX) Çakmak/Ümraniye/İstanbul 0 507 250 90 71 - dincerkukku@hotmail.com
|
Mesajı Yazan: EmRe26
Mesaj Tarihi: 19 Ekim 2011 Saat 12:42
bu it uğursuz şerefsiz sürüleri demokratik özerklik ilan edebiliyorda biz neden savaş ilan edemiyoruz. Mağara adamlarına karşı elimizden hiç mi birşey gelmiyor? Türk ordusu bu kadar mı aciz durumda? Yarın öbür gün amerika tepemize çökmek istedğinde ne yapacağız? Çok üzülüyorum vatanımızın bu hallere düştüğüne.
------------- 2002 206 XT 110 hp. Öğrenci Modifiyesi:D Xenon,cam filmi, JSV Egsoz,, Gündüz Farı 26 FL 760 Ses Sistemi Yapım Aşamasında
|
Mesaj Tarihi: 19 Ekim 2011 Saat 12:43
Bunu forumlar arası yapmalıyız arkadaşlar ne kdr çok olursak okdar iyi. Bayraklarımızla sokaklara akın etmeliyiz tüm sebep olanları lanetlemeliyiz.
|
Mesaj Tarihi: 19 Ekim 2011 Saat 12:52
allah bunların belasını versin bunlara destek olanında yandaşlıgını,uşaklıgını yapananında ta ..................
|
Mesaj Tarihi: 19 Ekim 2011 Saat 12:52
PKK'lılar 19 Ekim 2009'da Habur'dan alkışlarla içeri girmişti .... işte sonuç.....19 Ekim 2011 ve 24 şehit söze gerek var mı??
Şimdi hekes kendisi düşünsün bunun sorumlusu kimdir?
|
Mesaj Tarihi: 19 Ekim 2011 Saat 12:56
|
Mesaj Tarihi: 19 Ekim 2011 Saat 12:58
Bu hükümet okadar basiretsizki...Şu anda Türkiyede Çeçenistandan gelmiş bir sürü kardeşimiz var bunlar Türkiyede en kötü şartlarda bir sıcak çorba için yanımızdalar.Kardeşlerimiz Rusyada asırlardır bağımsızlık mücadelesi veriyor.Bu kardeşlerimiz bu mücadelede yeralmak istediler bize silah verin nüfuscüzdanı verin yeter dediler ama hükümet neyaptı onların liderlerini Rusyaya sattı.Şimdi bu kardeşlerimiz sınırlarda oturacak yer toprak versek orada pkk p sini bie bulamazsınız.Neden hükümet bu kardeşlerimize yardım edipte onlara elini uzatmıyor sorarım sizlere...
|
Mesaj Tarihi: 19 Ekim 2011 Saat 12:59
HuseyinTurk Yazdı:
CeCoLi Yazdı:
Arkadaslar dıyorum kı
Çorludan tam destek ben çıkar gelirim bir aksilik çıkmazsa. |
abim büyüksün ya çok güzel olur.şehitlerimizi için bizlerde bişey yapabilirsek ne mutlu bizlere... tam destek.
|
Mesaj Tarihi: 19 Ekim 2011 Saat 13:01
T B M O Sanma ki vatanın çocukları Sadece türkü söyler İtilmeye alışkınsan Bu Türk oğlu ne eyler Sen bilmezsin Çanakkale yi Şahit oldu bu gökler
Sessiziz belki şimdi İt çalak seslerine Köpeğe köpek havlar Hele bir avluya in Bak seni kimler avlar
Senin özgürlük dediğin Eline bir ateş alıp Ocakları yakmaksa Hürriyetim dilim deyip Yedeğin çanağa yapmaksa Bir de bayrak türküsüyle Ananı bacını satmaksa Sen özgürsün pezevenk Direnişe ne gerek .
fazla söze gerek yok heralde...
|
Mesaj Tarihi: 19 Ekim 2011 Saat 13:01
Hakka yürüyen mehmetçiklerimize yüce mevladan rahmet diliyorum. Hiç bir canı almaya başka bir canlının hakkı yok. Buna alet olan devlet ve millet fertleride bu günaha ortaktırlar. Elbet birgün bunların hesabı sorulacak , ozaman ne söyleyeceksiniz be allahsızlar.
|
Mesajı Yazan: gergedone
Mesaj Tarihi: 19 Ekim 2011 Saat 13:06
Allah hepsini bin türlü derde soksun inşallah. Topunun köküne kibrit suyu dökeceksin ama ah işte... Onları koruyan kollayan barındıran göz yuman ne kadar adi şerefsiz varsa onlar da nasibini almalı. Ama şu iyi bilinmeli ki TÜRK MİLLETİ VE DEVLETİ SONSUZA DEK PAYİDAR KALACAKTIR. Tarih boyunca devlet kurma ve yönetme yeteneğine sahip olamamış bir avuç çapulcuya bir karış bile vatan toprağı vermeyeceğiz.
Allah şehitlerimize rahmet ailelerine sabır ve yaralılara acil şifalar versin. BAŞIMIZ SAĞOLSUN.
------------- 1990 Mod. 205 1.4 XS 506393037 A+ Sefaköy-İST.
|
Mesaj Tarihi: 19 Ekim 2011 Saat 13:07
CeCoLi Yazdı:
Arkadaslar bakın herkes cok acil olmadığı sürece işini gücünü bırakacak ve bu organizasyona katılacak. Aracıyla gelemeyenler olursa toplu taşıma ile gelip bizim araçlarımıza binerler...
Ama ben herkesi istiyorum. Ülkemiz için birleşip "TEK YÜREK" olalım... |
destekçiniz ..
|
Mesaj Tarihi: 19 Ekim 2011 Saat 13:09
Kardeşlerim,abilerim, az önce bir müşterimizi ziyaret ettiğimde Diyarbakır'da bulunan arkadaşlarının söyledikleri; Şehit sayısı aslında 50 civarı,millet ayaklanır diye söylemiyorlar,savaş alanına dönmüş her yer, yavaş yavaş sayıyı arttırıyorlar, herşey apaçık ortada..
Daha söyleyecek birşeyim yok,bu şerefsizliğe destek olan,yardım eden,bu hainliği yapan ve yaptıran her kim ise, tek bir damla gözyaşına bakmaksızın ellerimle kalbini yerinden sökebilecek durumdayım,şu gün çıkarsınlar dağa,arkamı dönüp bakarsam namerdim.. Allah sonumuzu hayır etsin,bu toprakları yine kan temizler.
|
Mesaj Tarihi: 19 Ekim 2011 Saat 13:12
Demekle bitmiyor işde Zamanında davulla zurnayla karşılanan toplum şimdi daglarda bizleri cigerimizden vuruyor artık etki degil tepki göstermemiz gerek 600 bin askeri olan devlet 3 5 bin it köpekle mücadele edemiyorsa nasıl bir sistem dir yöntmedir.
İstanbulda ankarada izmirde Askerde garnizonda oturan askerlerini yıgsana tepelerine.
Siir te askerligim boyunca boyunca 1 mermi sıktırmayan devlet sana sesleniyorum cephanen mi yok.
Nerde bu f16 ların kobra helıkopterlerin.
33 şehit olana kadr neredeydiniz.
|
Mesaj Tarihi: 19 Ekim 2011 Saat 13:18
HuseyinTurk Yazdı:
PKK'lılar 19 Ekim 2009'da Habur'dan alkışlarla içeri girmişti .... işte sonuç.....19 Ekim 2011 ve 24 şehit söze gerek var mı??
Şimdi hekes kendisi düşünsün bunun sorumlusu kimdir? |
AKP HÜKÜMETİ VE YANLARINDAKİ 3 KURUŞ İÇİN VATANINI SATACAK HAİNLERDİR
|
Mesajı Yazan: musictime
Mesaj Tarihi: 19 Ekim 2011 Saat 13:18
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.307157375976891.96844.193061750719788&type=3" rel="nofollow - Şehit mi düştü asker? Cennet koktu da her yer ... :(
------------- 2006 MODEL PEUGEOT 206 X-DESİGN 1,4 MOTOR 75 HP CASTROL YAĞ MİCHELİN ENERGİ SAVE LASTİKLER FULL SES SİSTEMİ KİCKER + PİONEER TEAM
|
Mesaj Tarihi: 19 Ekim 2011 Saat 13:19
csalli Yazdı:
Kardeşlerim,abilerim, az önce bir müşterimizi ziyaret ettiğimde Diyarbakır'da bulunan arkadaşlarının söyledikleri; Şehit sayısı aslında 50 civarı,millet ayaklanır diye söylemiyorlar,savaş alanına dönmüş her yer, yavaş yavaş sayıyı arttırıyorlar, herşey apaçık ortada..
Daha söyleyecek birşeyim yok,bu şerefsizliğe destek olan,yardım eden,bu hainliği yapan ve yaptıran her kim ise, tek bir damla gözyaşına bakmaksızın ellerimle kalbini yerinden sökebilecek durumdayım,şu gün çıkarsınlar dağa,arkamı dönüp bakarsam namerdim.. Allah sonumuzu hayır etsin,bu toprakları yine kan temizler.
|
kesinlikle doğru söylüyorlar bence. bu tür olaylarda üzerini kapatmakta üstümüze yok. sanki bu kadar şehit azmış gibi yedirmeye çalışıyorlar bize
|
Mesaj Tarihi: 19 Ekim 2011 Saat 13:31
mustafakirli Yazdı:
csalli Yazdı:
|
kesinlikle doğru söylüyorlar bence. bu tür olaylarda üzerini kapatmakta üstümüze yok. sanki bu kadar şehit azmış gibi yedirmeye çalışıyorlar bize |
Abi doğuda askerlik yapan arkadaşım söylüyordu,sizin bilmediğiniz bizim kucağımıza düşen kaç kişi var diye.. 
|
Mesaj Tarihi: 19 Ekim 2011 Saat 13:36
Buna örnek siirt te iken çukurcadaki operasyonda 6 kişi şehit oldu bende sıhhıyeydım hastanelerde idi hep işim,
O gün 2 rütbeli ve 2 asker geldi Br yüz başının belden aşagısı yok.
O gün tv lerde sadece 2 askerin şehit oldugunu duyduk ve inanamadık.
Bu nasıl bir adalettir İnsanlıktır.
|
Mesaj Tarihi: 19 Ekim 2011 Saat 13:45
Evet arkadaslar destek sursun bu konuyu gerceklestırecegızzz...
|
Mesaj Tarihi: 19 Ekim 2011 Saat 13:46
FAydlı ve örnek bir davranış sergilememiz gerekiyor.
Ne yapmalı.?
|
Mesaj Tarihi: 19 Ekim 2011 Saat 13:51
Cem abi saat,mekan gibi konuları netleştirirsek face te etkinlik oluşturup herkese daha rahat ulaşırız,üye olduğumuz tüm gruplara,ekli olduğumuz tüm topluluklara bu ayaklanmamızı duyurabiliriz.
|
Mesaj Tarihi: 19 Ekim 2011 Saat 13:51
cem abi aç konuyu diger forumlarada haber verelim
|
Mesaj Tarihi: 19 Ekim 2011 Saat 13:53
çogu yere haber verıcem konunu acılmasını beklıyorum .. bu bır PT sıte bulusması degıldır ınsanlık adına yapılan bır seydır unutmayalım bunuda ..
|
Mesaj Tarihi: 19 Ekim 2011 Saat 14:03
EmRaH Yazdı:
çogu yere haber verıcem konunu acılmasını beklıyorum .. bu bır PT sıte bulusması degıldır ınsanlık adına yapılan bır seydır unutmayalım bunuda ..
|
Yanlış anlama olmasın,bu konudaki hassasiyetimizi ve bu ailedeki desteği belirttim sadece..
|
Mesaj Tarihi: 19 Ekim 2011 Saat 14:05
Bu gözyaşlarının, bu yürek acılarının hesabını kim verecek ?????
http://www.internethaber.com/sehit-annesinin-yurek-yakan-feryadi-378763h.htm
|
Mesaj Tarihi: 19 Ekim 2011 Saat 14:17
ŞEHİDİN BİRİDE BENİM KÖYÜMDEN ..
BİR ATEŞ DE ISPARTA'YA DÜŞTÜ
Hakkâri'nin Yüksekova ve Çukurca ilçelerinde güvenlik güçlerine PKK'lı teröristler tarafından yapılan saldırılarda şehit olan 26 askerden birinin, Ispartanın Yalvaç ilçesine bağlı Sücüllü kasabası nüfusuna kayıtlı Süleyman Kalkan olduğu bildirildi.
Acı haberi, Sücüllü kasabasına gelen kaymakamı, ilçe müftüsü ve jandarma ekiplerinin vermesiyle öğrenen aile, yasa boğuldu.
|
Mesaj Tarihi: 19 Ekim 2011 Saat 14:17
csalli Yazdı:
EmRaH Yazdı:
|
Yanlış anlama olmasın,bu konudaki hassasiyetimizi ve bu ailedeki desteği belirttim sadece..
|
kanka sana mahsus bır sey dmeedım yaf
|
Mesaj Tarihi: 19 Ekim 2011 Saat 14:21
Benzeri bir etkinlik ankara da da yapılabilir. Baya da ses getirir. Bu sefer can-ı gönülden tüm desteğimiz şehitlerimize, yakınlarına ve "Ne mutlu TÜRK'üm diyene" düşüncesindeki vatandaşlarımıza
|
Mesaj Tarihi: 19 Ekim 2011 Saat 14:24
bunlara göz yuman hükümetin allah bin türlü belasını versin diyorum. 2009 da olanları hatırlayınca dahada sinirleniyorum. şerefsizlere etmediğimi küfür kalmadı artık . dilimde tüy bitti küfürden nereye kadar böyle gitcek ??
kaç ana ocağına-baba ocağına daha ateş düşecek . forumda siyaset yasaktır ama metin abininde söylediği gibi akp ve vatanı 3 kuruşa satan hainler yüzünden bu haldeyiz
|
Mesaj Tarihi: 19 Ekim 2011 Saat 14:24
EmRaH Yazdı:
csalli Yazdı:
EmRaH Yazdı:
|
|
kanka sana mahsus bır sey dmeedım yaf
|
EyvAllah hacı,sıkıntı olmasın,sesimiz büyük çıkacak bu sefer..
|
Mesajı Yazan: pachito
Mesaj Tarihi: 19 Ekim 2011 Saat 14:32
herkesin başı sağolsun , gencecik insanlar yine toprağa verilecek , allah ailelerine sabır versin.Düşünün bir parlemanto içinde bu şerefsizlerin barındğı yemek yedikleri yere pisleyenelerin bulunduğu , düşünün bir ordu paşaları içeride , düşünün bir devlet başsız !!!, neymiş basın bu terör olaylarını abartmasın ,neymiş uluslararası hukuk çerçevesinde savaşılcakmış ,neyin hukuğu !!! ıraka girdiler hukuk mu vardı ? rusyanın saldırılarında hukuk mu vardı ? İsrail saldırdı hukuk mu vardı ? Ya bosnada ? Neden bize gelince hukuk ? sonra ağıtlar o gencecik mehmetçiklerin arkasından . Biz hala toplum olarak , millet olarak neyi nasıl yapacağımızı bilmiyoruz , yazık hemde çok yazık , ama asıl yazık olan şu an toprağa verilecek genç bedenler , evlerinde feryatlar içinde olan aileler ....
------------- m-yersel@hotmail.com
Arh+ / 206 XS
|
Mesaj Tarihi: 19 Ekim 2011 Saat 14:37
AlbaYDemircaN Yazdı:
Bunları Yapan Müslüman Olamaz Usta.... |
adamlar zerdüşt albayım dinsiz imansız bunlar, Allah'a inanan kişi zaten adam öldüremez. Malesef eski günlere geri dönüyoruz , Allah sonumuzu hayırlı etsin inşallah
|
Mesajı Yazan: 911
Mesaj Tarihi: 19 Ekim 2011 Saat 14:42
ALiLeLerine .ALLAH.Sabır VersiN.Başımız SaoLsun. Biz BugunLeri GöRüyoruzyha SerefSiz PKK İtLerii Kıyamet GüNü İnsan ÖLdürmenin Cazasını CokK Agır Ödiyecekler Yanıp Yanıp DiriLecekLer Biz OGünLeride Hep Beraber Görecegiz..Tekrardan Başımız SagoLsun ALiLeLeRine .ALLAH. Sabır Versin
34 VeT 46+106
911
|
Mesajı Yazan: hasansinayan
Mesaj Tarihi: 19 Ekim 2011 Saat 14:45
Cumhurbaskani intikam alacagiz diyor. Once kisa zaman once terorle mucadelede cok cok tecrubeli orta duzey subaylari ( yarbay yuzbasi v.b) bolgeden apar topar ceken hainleri tespit edip onlardan intikam alinmali.
------------- 2003 PEUGEOT 307 XT 1.6 16v 110hp Ege Mavisi A Rh(+)
|
|