![]() |
|
Yıllardır dizele niye geçmemişim tühh yaa... |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123 |
Yazar | |
yeditepely ![]() 2. Vites ![]() ![]() 12 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2011 Konum: İst/KARTAL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 340 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yeditepely
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
peki dızel ıle lpg arasında ne fark var.benzınlıde 10 tl lık bezınlı 50 km yapıyorsak mesela. dızeller 10 tllık benzınle 100 km yapıyor dıyelım.peki lpglı araclar 10 tllık gazla 100 kmre yapmıyormu.degerler ornektır sadece net farkı anlatabılmem ıcın.2tane aynı model ve serıde olan araclarda dızel lpg farkı nedır.acıklayıcı bılgı edınmek ıcın soruyorum arkdaslar.lpgyı bosverın demıssınız ya hanı. |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Allah arıza dert vermesin bol bol maşallah de sonra neden dizele geçtim deme :)
|
|
![]() |
|
sedataksu ![]() 2. Vites ![]() ![]() 21 - Eylül - 1978 Kayıt Tarihi: 26 Eylül 2011 Konum: İST, Kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 654 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sedataksu
Benzine inat DİZELE devam.
Dizele bakarsan bağ olur bakmazsan dağ olur.
|
|
2011 C4 VTRPK MCP
İstanbul Kartal Hızlı gidip geçmiş olsun diyeceklerine yavaş git hoşgeldin desinler... * 28 ÇOTANAKLAR * |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Bende Daha Önceden Benzinden İyisi Yok Derdim;
Turbo Dizel Motorla Tanışınca Ön Yargıdan Vazgeçtim ve Şöyle Dedim Kesinlikle Dizel... ![]() |
|
![]() |
|
Saleeh ![]() 2. Vites ![]() ![]() 27 - Ağustos - 1987 Kayıt Tarihi: 06 Mayıs 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 427 |
2bin devirin altina dusen bizden degildir :))
|
|
![]() |
|
mimitt ![]() 2. Vites ![]() ![]() 06 - Mart - 1985 Kayıt Tarihi: 17 Mart 2011 Konum: Ankara/Batıkent Durum: Aktif Değil Mesajlar: 461 |
dizellerinize iyi bakın arkadaşlar,dizel motor kullanımları ile ilgili bilgi sahibi olun,mazallah dizelle bir sanayiye düşerseniz,o gezdirdiği yollar burnunuzdan gelir.
|
|
2001 peugeot 406 sv bva
2010 peugeot 308 Millesim hdi(dv6C) Auto6r |
|
![]() |
|
Saleeh ![]() 2. Vites ![]() ![]() 27 - Ağustos - 1987 Kayıt Tarihi: 06 Mayıs 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 427 |
Dizel gibisi var mi :)
|
|
![]() |
|
Engin Tepe ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2011 Konum: Başakşehir. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Engin Tepe
Hadi hayırlı olsun:)
|
|
PEUGEOT PARTNER ADVENTURE 2.0 HDI 90bg 2008 SİYAH 100 km/6.5 Lt 0 5419 649 7 58
▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄ |
|
![]() |
|
bayelektronik ![]() 2. Vites ![]() ![]() 07 - Eylül - 1983 Kayıt Tarihi: 26 Ağustos 2010 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 161 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bayelektronik
Valla hocam dizel kullanmak bir başka keyif...Çok güçlü araçlar torktan dolayı...Hemde yakıt ibresi hiç düşmüyo :)) Varsa imkanın lpg yi falan boşver (Cecoli hocaya selamlar)) hemen dizele geç.İkinci el alacaksan iyi baktır araca... |
|
![]() |
|
azakoglu ![]() 1. Vites ![]() ![]() 10 - Şubat - 1972 Kayıt Tarihi: 05 Aralık 2010 Konum: kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 31 |
bende dizel istiyom :(
|
|
2008 PEUGEOT 206 SEDAN EXECUTIVE
|
|
![]() |
|
bayelektronik ![]() 2. Vites ![]() ![]() 07 - Eylül - 1983 Kayıt Tarihi: 26 Ağustos 2010 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 161 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bayelektronik
Arkadaşar 20 gündür benzinliden dizele geçtim,dizel kullanıyoru,Aynı paraya 2 katı yol yapıyorum artık...Ne güzel ne güzel...Bu dizelin en kötü tarafı sanki araç hiç yakmıyo da gezip duruyosun...Hemde ne torkla...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |