![]() |
|
Rat Style... |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123 |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bence kimse temiz arabayı bu hale getirmez eskimiş arabaları masraftan kaçarak tarz yapmak için bulunmuş bir uygulama olabilir kesin öğrenci kardeşlermzn parmağı vardır bundaa :)
|
|
![]() |
|
Amaç görüntüde eskitme olayını hırpalanmışlık yada yıpranmışlık hissini vermek onun haricinde dediğin gibi motor,lastik ve jantlarda problem yok hatta golf lerde ofsetli teneke jantlar daha çok kullanılıyor.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
ıssız bir kovboy kasabasında yerde yuvarlanan ot balyelerini anımsadım bir an.. ilginç ..garip..ama hoşuma gitti...zevkler ve renkler tartışılmaz.. bence kaporta aksamları bu şekle sokulsada sanırım motorlar sağlam... paylaşım için teşekkürler taşkın
![]() |
|
![]() |
|
Bence çok ilginç ve garip bir çekiciliği var ama inan bende kendi aracıma kıyamam . İkinci el bir araçta belki butarz bir değişimi yada eskitme işini yapabilirim gibi geliyor,fakat bu seferde polisler için sıkıntı yaratırız
![]() |
|
![]() |
|
hcbank ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Eylül - 1979 Kayıt Tarihi: 08 Ağustos 2011 Konum: ankara\söğütözü Durum: Aktif Değil Mesajlar: 156 |
şahsi fikrim kötü ben kıyıpta arabama yaptırmam bunları ama çok enteresan resimler eline sağlık
|
|
hayatı gaz pedalı ile paspas arası yaşamak ...[vites sport konumunda]iken...05422048340
|
|
![]() |
|
Arkadaşlar yakın zamanda tanıştığım rat style denilen dizayn edilmiş daha çok eskitme tarzında yapılandırılmış araçlar çok ilgimi çekti sizinle paylaşma istedim,ülkemizde de birkaç örnek araç uygulama yapmış bulunmakta ben rastladıklarımı size sunuyorum keyfini çıkarın...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |