![]() |
|
34sea45 jant seçildi (3 sayfa resimli)) |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123 |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
2. jant güzelmiş 106 ya gider...
|
|
![]() |
|
34sea45 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
kardeşim senin jantlarda güzel ama ben 14 alıcam + parasını ben ödemicegimden fazla seçenek hakkım yok :) |
|
![]() |
|
bence seçeneklerdeki jantların hiç biri...
daha güzel modeller var piyasada biraz araştırmalısın.
|
|
![]() |
|
gokayy ![]() 1. Vites ![]() ![]() 23 - Haziran - 1994 Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 759 |
bende 1 veya 2 arasında kaldım
bide dinçer abi buluşmada bizim jantlardanda düşünüyordun
|
|
![]() |
|
34sea45 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
kardeşim bende 2 den yanayım ama bakalım nasıl olacak |
|
![]() |
|
geliyorum ama o zaman almış olurum jantları herhalde lastik olarak 55 yanak planlıyorum |
|
![]() |
|
dinçer abi 2 ve 3 tatlı duracağını umuyorum.yalnız ersin abinin rc jantlardan da takabilirsin aracı açar diye düşünüyorum.
|
|
![]() |
|
25ine geliyorsan görürsün bende. lastik hangi ebatta düşünüyorsun hocam?
|
|
![]() |
|
önerileriniz için teşekkürler 2 jant benimde favorim aslında ofsetli jantları seviyorum renk değişmesi sıkıntı sayılmaz çünkü boyatmayı planlıyorum
|
|
![]() |
|
![]() Bunun zamanla bijon kapağı ile jantın renkleri değişiyor ve hoş olmuyor bilginize 2-3 benden onay almadı. 4. 206 işi 1 iyi gibi |
|
![]() |
|
arkadaşlar uzun araştırmalarımdan sonra ofsetli sac janttan olayını sonuclandıramadım gerek yapan yer sıkıntısı gerek güvensizlikden vede piyasadaki istenen yüksek fiyatlardan dolayı bu hevesimden vazgeçtim sizinde önerilerinizle çelik jant almaya karar verdim begendiğim jant modelleri aşagıdakiler farklı önerilerede açıgım
![]() ![]() ![]() Düzenleyen 34sea45 - 05 Kasım 2011 Saat 14:49 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |