|
307 Hız Sabitleme Montajı (Resimli) |
Yanıt Yaz | Sayfa <12345 6> |
Yazar | ||
m.peker
2. Vites Kayıt Tarihi: 06 Kasım 2010 Konum: izmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 649 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
mustafa kardeşimizden yardım bekliyoruz
|
||
307 1.6 110 hp comfort dizel
|
||
HRMNKY
1. Vites Kayıt Tarihi: 09 Ocak 2010 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 187 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Eski kasa 307'lerde cc simgesi maalesef çıkmaz.Aracın şebekesi buna destek vermez çünkü.
Hız sabitleyici taktıran arkadaşlara hayırlı olsun.Bende zamanında yaptırmıştım çok büyük bir özellik tavsiye ederim tüm forum dostlarına.
|
||
Peugeot 206 X-Line 1.4 HDI
|
||
naksi
2. Vites 01 - Ocak - 1978 Kayıt Tarihi: 22 Ağustos 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 117 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
hız sabitleme çalısıyor cc yazısı cıkmıyor zaten cıkmıyormus ogrendik
aracla 70 km hızla giderken hız sabitkleyici yi on dugmesini acıyorum sonra set + ya bikere basınca devreye giriyor ve oyle devam :) sizdede boylemi ? ayrıca set + yapınca kac km artıyor 10 km mi 1 km mi ? |
||
MemoTech
2. Vites 12 - Ağustos - 1984 Kayıt Tarihi: 01 Ekim 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 575 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Koliva, bakabildin mi ECU resmine. Uyumlu yada uyumsuzdur gibi bir bilgi edinebilecekmiyiz?
|
||
PEUGEOT 308 SW HDi PANORAMIC PREMIUM PACK (2009 KÖPEKBALIĞI GRİ)
|
||
koliva
YÖNETİCİ P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Baktim. ECU modeliniz EDC16c34. Bu modele pek rastlanmiyor. Arastirdim biraz ama hic taktiran yok. Buradan uzaktan birseyler soylemek zor. Arac onumde olsaydi hemen PP2000 ile bakardik, karistirirdik. Ne desem bos yani. |
||
MemoTech
2. Vites 12 - Ağustos - 1984 Kayıt Tarihi: 01 Ekim 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 575 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Ilgin için teşekkür ederim Koliva. HRMNKY yani Murat'ın arabasında da aynı koda benzer edc16c3 ve Bosh yazısının altındaki kodun son 3 hanesi değişik yani sonu 089 muş ve kullanıyor kendisi.
|
||
|
||
metin
4. Vites 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
oradaki ekran manuellerde yağ basıncını otomatiklerde vitesi göstermee yarıyor. cc aktif olduğunda km saati gider yerine sabitlediğin hız gelir yani araç kaç km de gözükmez ama eski kasa 307 lerde yazı ekrana gelmiyor malesef km eskisi gibi kalıyor fakat eni kasalarda sıkıntı yok çünkü onların elektrik sistemi daha farklı
|
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
metin
4. Vites 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
her basışta 2km artar. uzun basarsan 5 er 10 ar artar bırakana kadar.
|
||
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
Haksen016
3. Vites 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|
elinize sağlık çok faydalı bir çalışma olmuş taktıracak arkadaşlar için.
|
||
2006 Peugeot 307 XT Triptonik
1973 - Bursa |
||
taksicicocuk
1. Vites 15 - Ocak - 1988 Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2011 Konum: İST, pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 222 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı taksicicocuk
|
|
kolu taktırrdım bilgisayara bağladım ancak programda hız sabitleyici çıkmıyor sanırım yazılım eskiymiş ancak nasıl yazılım güncellenir bilmiyorum yardımcı arkadaşlara teşekkür ederim
|
||
2004 307 xt auto. 65000 km de orijinale
|
||
koliva
YÖNETİCİ P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
2004'lerde problem olmamasi gerekir. ECU'nun versiyonu nedir? |
||
metin
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
evet, bende sorun olmadı, en kötü yazılım güncellemesi yap ama zaten güncellemesende olması lazım. versiyon eski diyelim. peki madem eski versiyonda olmuyor ozaman neden kolu takmak için yer bırakmışlar.?
kolun takılması için soketi yapan beyinide ona göre ayarlar öyle değilmi. yani sonradan güncelleyince seçeneklerin gelmesi bence mantıksız araç ilk üretildiği günden beri vardır o. Kartalda bi usta vardı ona bi gidersin olmadı. benim kolla çok uğraştı apamadı ama benim sıkıntı fren müşüründenmiş. Düzenleyen metin - 22 Eylül 2011 Saat 09:03 |
||
||
TarkanBaşsoy
1. Vites 30 - Ocak - 1988 Kayıt Tarihi: 09 Ocak 2010 Konum: Antalya-Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 49 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı TarkanBaşsoy
|
|
Merhaba arkadaşlar kardeşimin 2005 xtsinde aktivasyon vapamadık bugün pp2000 programıyla. Versiyon b yi seçiyoruz araç bunu kaydetmiyor otomatik A ya atıyor. Hız sabitleyici devreye girmiyor. Ankara ABC peugeottan yarın için randevü aldık bakalım onlar becerebilecekler mi?
|
||
2006 PEUGEOT 307 XT PREMIUM ŞEYTAN KIRMIZI
BRC LPG 0555 564 45 25 |
||
metin
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
müşteri opsiyonlarından tip b yi seçince atıyorsa başka bir planet2000 ile denediniz mi.
mesela ben ilk yaptığımda cihaz eski olduğu için tip be oluyordu ama motor beyninden aktif yapmak için girdiğimizde program atıyordu olmuyordu. normal dizüstü bilgisayara kurulmuş planet2000 ile yaptık oldu. sıkıntı cihazdan kaynaklanıyordu. Düzenleyen metin - 20 Eylül 2011 Saat 18:03 |
||
||
MemoTech
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
ABC'de umarım yapılabilir eğer sonuç alamazsanız KONYA'dan gelecek olan usta için sizide bekleriz. |
||
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Tarkan hocam, ben bugün Göral RAPİDE'de yaptırdım, on dk sürmedi (arkadaşın yoğun kafa karıştırmak ve nasıl yaptığını çaktırmamak için türlü yerlere girip olmadık şeylere bakmaya çalışmasına rağmen) kısa sürede halloluyor, bilmiyorum oradaki Abdullah Usta ile görüştün mü ama adam işi biliyor:)
|
||
metin
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
hadi hayırlı olsun. 1.4 hdi de aktif etmesine sevindim. bu durumda ramazan ustaya (konya) kadar gitmeye gerek kalmıyor sanırım
|
||
||
TarkanBaşsoy
1. Vites 30 - Ocak - 1988 Kayıt Tarihi: 09 Ocak 2010 Konum: Antalya-Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 49 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı TarkanBaşsoy
|
|
Mustafa kardeşim teşekkür ederim bizde kardeşimin aracını ABCde hallettirdik. 1 günden fazla sürdü montajı. Devriyaj konnektörü değişti. Fren hattından sadece arka fren lambalarının yanması için 2 kablo çıkıyordu 3. kablo çekilip tesisatı kuruldu biraz tuzlu oldu ama halledildi. Kendi aracıma takmak ve aktive etmek 10 dk sürdü. Bugün baskı balata değişimine gittiğimde arada kaynattım onu da üstama
|
||
2006 PEUGEOT 307 XT PREMIUM ŞEYTAN KIRMIZI
BRC LPG 0555 564 45 25 |
||
metin
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
tarkan halletmene sevindim. kardeşinin başına gelen olayı koliva abimizde yaşadı. oda fren müşüründen kabloyu köprü yapmıştı ve aracın beynine çekmişti.
|
||
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Hayırlı olsun Tarkan kardeşim ya:) Allah'tan benimki o kadar masraf çıkarmadı, zaten geçen ay olan oldu bir de buna para döksem sinir olurdum ki canım Pejom hiç üzmedi hemen oldu:)
Evet Metin hocam ya oradan buradan geliyorum diye fahiş fiyat çeken bir zaattan hayır gelmezdi zaten:)
|
||
Yanıt Yaz | Sayfa <12345 6> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |