![]() |
|
avrupa yakasına sinsi baskın |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1234> |
Yazar | ||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
neysse
![]() |
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
dinçer abi sen benim yıllar önce kaybolmuş abim felanmısın ya ![]() abi ağzından bal damlıyor ya.Sonuna kadar Tam Destek Hep Destek abim. ![]() |
||
![]() |
||
|
Arkadaşlar şu anda Cem başkana mesaj gitti gelecek buluşmaları tasarlıyoruz herşey sizin için,ama emin olun çok güzel yerlere gideceğiz hep beraber inş....
|
||
![]() |
||
34sea45 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
|
yalnız weekeleaks gibi oldum avrupanın gizli belgelerini yayınlıyorum :)
|
||
![]() |
||
34sea45 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
taşkın uzun zamandır konuştuğumuz bir muhabbet vardı... inşallah o dur bende bu hafta sonu onu gerçekleştiririz diye umut ediyorum .. . pm at bana taşkın pm
![]() |
||
![]() |
||
|
vallah kızkanmaya başladım ha herkez pm bize yok :)
yokkmiiiiii yokkmiii ellere varda bize yokmiiiii |
||
![]() |
||
|
Dinçer daha ne bomba org.lar var aklımda zamanla hepsini söyleyeceğim.
Konuşursam yer yerinden oynar.Pugcular gider aya diğerleri(kimler olduklarını biliyorsunuz) kalır yaya
![]() |
||
![]() |
||
|
diyosunnnn :) tamam öle olsun
|
||
![]() |
||
|
Aga o ogranizasyon bomba zaten inşallah katılımı fazla olacak,balık için herkes haber bekliyor sana söyliyim.Ankara buluşmasında buluşuruz inş...Özlettirme kendini kardeşim.
|
||
![]() |
||
|
aslında dün senide aricaktım taşkın hocam ama vazgeçtim sonra işin açıgı
|
||
![]() |
||
|
Sana bişey diyeyimmi dün sıkıntıdan kafayı yedim,stenin garaj kapısında gireyimmi girmeyeyimmi dedim sonra vazcaydım girdim eve yattım,bundan sonra sıkılırsam zaten kim varsa arıycam arkadaş.
|
||
![]() |
||
|
kaydet beni kendi aramızda yaparız semaver sohbeti:)
|
||
![]() |
||
|
Dinçer mesaj atamıyorum sana mesajlarına bir baksanya.
|
||
![]() |
||
|
tamamdır taşkın hocam kutu dolmuş
|
||
![]() |
||
|
akşama kadar pompayı patlatıcaz.. kimse cumartesi pazar günü randevu almasın...bomba geliyor .. cecoli top sende abicim ..
|
||
![]() |
||
|
oooooooo oley oley oleyyyy ![]() |
||
![]() |
||
|
Sana duvar pası yaptım artık golu atman beklenıyor
![]() Her zaman bol katılımlı bır yonetım sıstemını benımsemısımdır ![]() Düzenleyen CeCoLi - 13 Eylül 2011 Saat 12:54 |
||
![]() |
||
Baybars ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 12 Mayıs 2011 Konum: İST/Esenler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 314 |
|
Dinçerin kanında avrupalılık var abi
![]() ![]() |
||
PEUGEOT Partner 1.6 HDI Tepee Comfort Origin
0532 430 79 22 |
||
![]() |
||
|
Gercı mını planı vardıda bırkac gun sonrasında dusunmustuk...
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1234> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |