![]() |
|
Yakıt Tüketimi LPG |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123 |
Yazar | |
Üçyüzaltı ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Eylül - 1988 Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2011 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1454 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu arada rahmetli büyükbabannemin adıda kudretti kızlık soyadı ise yıldırım idi , birden babannemi özledim yav
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
enilder ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Kasım 2011 Konum: TURKEY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 99 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
şehir içi 0.28 kuruş yakıyorum.
|
|
Peugeot 306 Griffe 1.6 8V
|
|
![]() |
|
Üçyüzaltı ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Eylül - 1988 Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2011 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1454 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
Benimde öyleydi
![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
Yakıtı nasıl ölçtünüz ?
|
|
![]() |
|
turcomemo ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 04 Aralık 2011 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 12 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı turcomemo
aracım 97 model pego 306 XR 1.8 modelankara da tamamı şehir içi olmak üzere 20 liralık (4,5 litre) benzin 70 liralık (33 litre gaz) ile 280 km yol ancak yapabildim aynı araçla 2 ay kadar önce aynı yollarda aynı yakıt miktarı ile 340 km yol alıyordum havaların soğumasına bağlı olarak yakıt gifderlerinin arttığını düşünüyorum yada beniim aracın gaz ayarı bozuldu :(
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |