|
Al4 şanzıman hakkında bilmemiz gerekenler |
Yanıt Yaz | Sayfa <12345 9> |
Yazar | ||
koliva
YÖNETİCİ P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Abi ohmmetreyi bilmiyorsan hic bulasma Bu alet bir devre elemaninin elektrik akimina karsi verdigi direnci olcer. AVOmetre dedigim ise, Ampermetre, Voltmetre ve ohmmetre'nin bir cihazda birlestirilmesidir. Goruntusu cihazdan cihaza, markadan markaya degismekle birlikte soyledir. Düzenleyen koliva - 26 Ağustos 2011 Saat 12:11 |
||
metin
4. Vites 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
tamam ya ben bunu daha önce "görmüştüm" yapabilirim (:
|
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
koliva
YÖNETİCİ P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Yaparsin tabi. En kotu ihtimal araban calismaz |
||
metin
4. Vites 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
abi bu cihazlar sonuçda aynı, eskisini sökmeden önce yerini ayarlayıp daha sonra yenisini taksam çok şey değişir mi?
|
||
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
koliva
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Yerini nasil ayarlayacaksin? Sanirim uzerinde fabrika cikisi bir centik ya da bir hizalama noktasi yok. Ayarlama sirasinda sen kendin ciziyorsun. Istersen dene. Hicbir sey kaybetmezsin. PP2000'in olsa taktiktan sonra sorun varsa gorebilirdin. Bu arada eskisini nasil sokup yenisini takacagin hakkinda bir dokuman mevcut. Ister misin? |
||
metin
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
abi dediğim işte sökmeden önce çentik atsam da söksem sonra yenisini aynı hizalı taksam mantıklı geldi bana. |
||
||
koliva
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Soyledigin mantikli, olabilir. Ancak yerinde olsam olmamasi durumuna karsin yine de yanimda bir ohmmetre bulundururdum. Hos alet cantamda surekli vardir ya neyse |
||
tolga35
1. Vites 20 - Ağustos - 1971 Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2011 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 204 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
sevgili koliva sen yükle o dökümanı sana zahmet bulunsun,metin kardeşimin gözü kara gibi sökecek sanki birde sana yazmıştım ya benim bilgi ekranındaki olayı acaba bundan olabilirmi? çünkü ingilizce dökümanda başka viteste bırakırsan zili çalma görevi de yapıyor yazıyodu...
|
||
2004 peugeot 307 XT BVA Tiptronic devilred zavoli lpg
|
||
metin
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
evet oda var. aracı P nin dışında bıraktığında stop ettiğinde farlar açıkmış gibi zili öttürüyor evet. Bunuda o parça yapıyordur kesin.
ekranda da .............. position P gibi bişeyler yazıyor yani vitesi P ye alman gerekdiğini söylüyor kısacası vitesin konumunu beyine bildiriyor.
Düzenleyen metin - 26 Ağustos 2011 Saat 16:55 |
||
||
koliva
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Tamam basliyorum cevirmeye. |
||
koliva
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Konu: Multi-function Switchin Degistirilmesi 1 - SOKME
Vites N konumuna alinir.
Hava filtresi sokulur.
Su parcalar sokulur:
2. YENISI ILE DEGISTIRME
Sanziman yuvasinin contasinin durumu kontrol edilir.
Gerekli ise rektifiye edilir. Yeni multi-function switch monte edilir.
Yukarida sayilan adimlar sondan basa dogru yerine takilir. Multi-function switchin ayarlamasi yapilir. Kaynak: http://www.peugeot206cc.co.uk Düzenleyen koliva - 26 Ağustos 2011 Saat 16:59 |
||
metin
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
|
||
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
bugun aracımı p de calısır vazıyette bıraktım telefon faturamı yatırdım cıktım gene kar ve spor mod ısıklar yanıyordu umursamadım ama bu sefer aracım gitmiyordu bagırıyor ama gıtmıyordu :((( neden boyle oldu :(((
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
on numara olmuş elinize sağlık
|
||
metin
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
şu aracı neden çalışır durumda bıkraıyorsun hadi şanzımanı geçtim aracı çalacaklar hiç mi korkun yok
|
||
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
otomatik şanzımandan nedense korkuyorum
|
||
tolga35
1. Vites 20 - Ağustos - 1971 Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2011 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 204 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
koliva süpersin çok bilgilendirici oldu emeğine sağlık...benim kafam karıştı şimdi bu P deki zil sesi ayardan olabilir ama benim km tablosunda p yanıyo sorun yok ama bilgi ekranı görmüyo p yi bi ayarsızlık olsa swich'te ikisi ekran da yanlış göstermezmi???
|
||
2004 peugeot 307 XT BVA Tiptronic devilred zavoli lpg
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
abi tokattayım burda araba calınmazkı :))) burda her kez uzerınde calısır vazıyette bırakır :))) peki bu arızayı yapması normal mı yoksa sıkıntı baslamaya mı basladı :)))
|
||
alisuat
2. Vites 28 - Ağustos - 1989 Kayıt Tarihi: 30 Mart 2011 Konum: Ankara-Çankaya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 371 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
bugün bir girim dedim gerçekten herkes çok özverili,bence bir hafta daha herkes bildiklerini eklesin sonra hepsi derlensin 5-10 sayfa neyse tek halde insanların kullamına sunalım, alacağımız hayır duası yeter diye düşünüyorum, 2 ayda 2 kişiyi revizyondan kurtardım bence bizim sayemizde tüm Türkiyede insanlar rahatlar ve insanlara puga bakış açısı değişir diye düşünüyorum.
Herkesin Kadir Gecesi mübarek olsun
|
||
alisuat
2. Vites 28 - Ağustos - 1989 Kayıt Tarihi: 30 Mart 2011 Konum: Ankara-Çankaya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 371 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
okursanız cevabını bulursunuz,ama eğer tekrarlarsa yetkili servise gidin ama gitmeden bu konuyu okuyun büyük ihtimal selenoidlerdir.
|
||
Yanıt Yaz | Sayfa <12345 9> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |