![]() |
|
307 SW Modluyoruz (jantlar takıldı) |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12345 7> |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mustafa kardeşim hayırlı ugurlu olsun güle güle kullan,Dinçerin resimleri görünce dibim düştü,inşallah tez zamanda ohale getiririz :)
|
|
![]() |
|
gozem ![]() 2. Vites ![]() ![]() 07 - Ağustos - 1984 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: GiresuN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 517 |
Çok yakışmış kardeş, hayırlı olsun..
|
|
Mehmet Ali ÇECELİ
2004 307 XT 110hp manuel,dizel.. Dünya Kadar Malın olucağına Fındık Kadar Turbon olsun |
|
![]() |
|
sanada alalım bunlardan bak ucuz buldum :)))
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
650 Lira 16 " kore malı
|
|
![]() |
|
Hayırlı olsun abicim,harbiden ne kadar jantlar :)
|
|
![]() |
|
hayırlı olsun topragam :)
ne kaa bunlar : ) |
|
![]() |
|
O jantlar tam benlıkmıs 18 ofset. Eskı jantlara gore bayagı dısa cıkmıs zaten barız bellı
![]() Lastık ısınde de artık goz asınalıgı olustu bende
![]() |
|
![]() |
|
Eyvallah cecoli hocam. ET 18 Jantlar kore malı. Çok uygun fiyata aldım :) isteyene yardımcı olurum.
Valla bu araca 18 taksak bile küçük kalır en son konforu bozmamak için 16" de karar kıldım. lastikler starmax sende 2 kilometreden lastiği tanıyorsun nasıl iş bu ya. Çıkan lastikler 3 aylıktı onlarıda partner adventura taktım :)
|
|
![]() |
|
Profum hayırlı olsun. Imzayı guncelleyelım lutfen :))
Bu arada jantların hayırlı olsun. Ofsetı neydı bunların ??? Lastıklerde Starmax PT 515 sanıyorum...
Yalnız araba kocaman olunca 16" jantlar bıle kucuk kalmıs aracın altında yaa
![]() |
|
![]() |
|
janlar takıldı resimler 1 ci sayfada.
|
|
![]() |
|
34sea45 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
307 sw ye aşık olmaya başladım yalnız :)
|
|
![]() |
|
34sea45 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
![]() aslında bu şekil kaptırmış gidiyodum taki patron gelene kadar :) |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Mustafa sana bahsettiğim olay buydu ,ama sanki birazdaha indirmek lazım olur,neyse araç senin en güzelini yapacağına eminim...
|
|
![]() |
|
uygulamaya ne gerek var yapılmışı senin profil remsminde zaten:) ben ektra lowrider yapıcam :)
|
|
![]() |
|
bence cok guzel olmus eline saglik hocam
|
|
![]() |
|
Dinçer picasso gibi adamsın vesselam,senin aracı alıncada ona boyle uygulamalar yaparız inş...
|
|
![]() |
|
buyur taşkın hocam :) ben bunu daha fazla bastım aslındada buraya koymadım o resmi
|
|
![]() |
|
Süper olmuş bu,Dinçer bide üstündeki bagajlıkları kaldırsana nasıl olacak bakalım???
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12345 7> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |