|
Yeni Peugeot 208 Gün Yüzüne Çıktı... |
Yanıt Yaz | Sayfa <123 |
Yazar | |
06ÖzGüR06
3. Vites 14 - Eylül - 1987 Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1559 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı 06ÖzGüR06
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|
|
Haksen016
3. Vites 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
güzel araçlar.
|
|
2006 Peugeot 307 XT Triptonik
1973 - Bursa |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Önden Citroen,arkadan Clio3 Zamanla yollara çıktıkça ve hafifte modifiye ile beğenilmeye başlanılacak. Ancak bende çizgileri ve tasarımı konusunda hayal kırıklığı yaşıyorum,peugeot spor araba alanında yılların en tutulan arabalarını üretmiştir. Üzerinden yıllar geçmesine rağmen hala aynı iç tasarımlarla 206 gibi araçlar satılmaktadır,çünkü zamanında güzel tasarım yapılmıştır. Bu sebeple yine aynı farklılıklar ve damga vuracak tasarımlar bekleniyor ama hep benzer tasarımlar olunca malesef insanların beklentileri karşılanmıyor.
Bu arada Albay'ım GOLF sevgimiz devam ediyor |
|
feline
2. Vites Kayıt Tarihi: 12 Ekim 2011 Konum: erzurum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 445 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
sevmedim ben ,opelin yeni corsasına benzettim
şu benim 206 hdi feline 2006 arabama sunroof koysa süspansiyon sistemini yumuşatsa bikaç değişiklik daha yapsa 50.000 tl fiyatı var desinler, almassam namertim
benim arabanın sıfır km olanı ve 2012 yada 2013 modeli offffff tadına doyamazdım ya
|
|
206 1.4 hdi feline 2006 model
EDİRNEDEN KARSA,JAPONYADAN RUSYAYA BİZE HER YER TRABZON |
|
Yanıt Yaz | Sayfa <123 |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |