![]() |
|
takas konusunda yardım |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123 |
Yazar | |
onur şahin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 72 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı onur şahin
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
öyle tabi dikkat etmek lazım. ama dediğim gibi motor çok iyi durumda. zaten kötü olsa ustam asla tavsiye etmezdi. bugün işlemlerini hallettim ve aracın devrini aldım. sabah oto kuaföre gitti araç. yarın sabah alıcam ve aldığım gibi yag ve filtrelerini değiştiricem. 2 de lastik taktımmı uzun zaman sorunsuz binerim. |
|
2006 Peugeot 206 x-desing otm.
İstanbul/Başakşehir |
|
![]() |
|
muzarix ![]() 2. Vites ![]() ![]() 18 - Temmuz - 1984 Kayıt Tarihi: 29 Eylül 2009 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 181 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hadi hayırlı olsun tekrardan
|
|
MCALISKAN
1999 PUG106 XR 3K ESES |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
attan inip eşşeğe binmediğin iyi olmuş
|
|
![]() |
|
onur şahin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 72 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı onur şahin
:)) teşekkürler arkadaşlar.
|
|
İstanbul/Başakşehir |
|
![]() |
|
orhanax ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Haziran 2011 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 337 |
Hayırlı olsun. Güle güle kullanın.
|
|
2006 307 SW 1.6 HDI Comfort
(B Rh+) |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı onur şahin
teşekkürler
|
|
İstanbul/Başakşehir |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |