![]() |
|
307 xt nedir ne değildir |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123 |
Yazar | |||
varidat ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Temmuz 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
anladım ama geç kaldık... bir de yeni açtığım konuyu şimdi ben de bulamıyorum...
|
|||
![]() |
|||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
||
![]() |
|||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|||
![]() |
|||
varidat ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Temmuz 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
||
valla bulamadım ya açtığımız konuları nasıl bulabiliriz...
![]() |
|||
![]() |
|||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
||
ben buldum, son mesajların bulunduğu listede konu var eğer yine bulamazsan anasayfadaki aracınız hakkındaki tüm sorular başlığı altında bulabilirsin.
|
|||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |