![]() |
|
acaba ne zaman yolda kalcam! |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123 |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ışık yaktım üstüne bakalım ne kadar gidicem diye bi denemede bulundum 45 km şehir iç-dış karışık yaptı maşallah dedim. daha gidermiydi bilmiyorum ama dizel şimdi hava yapar uğraşmayım pompalamakla falan gittim aldım içeceğini bastım çıktım vurdum yola
![]() |
|
![]() |
|
aman abi dizel arabada o riske girilmez :)) ama iyi yapmışsın 45 km :)) ![]() |
|
![]() |
|
madness!! abi bu pug gençliği tam çılgın ya, araba yapıyor heralde bunu, ben çok rahat süren bir insanım bazen benim de atraksiyonlar yapasım geliyor ama aracım dizel ve kıyamam ben ona ya yumuşacık vites geçişleri olan arabama yazık diyorum hemen gaz kesip orta şeritime geçiyorum:D
bence forum olarak eren8er in ibresini yaptıralım arkadaşlar aramızda toplaşıp
![]() |
|
![]() |
|
Bende azımle konunun basından sonuna kadar okudum fılm gıbı olmus yaa :)) Yakında fılmde cevırırız bız hee :))
Metınım kaptın sen bu ısı artık yanı :)) Bana gerenk kalmıyor yanı
![]() Eren kardesım araca musterı cıktıysa hayırlısı olsun... Sana sımdı 206 gıder :))
|
|
![]() |
|
g-demir ![]() 2. Vites ![]() ![]() 09 - Şubat - 1985 Kayıt Tarihi: 18 Mayıs 2010 Konum: İST/Esenyurt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 546 |
onu bırak da ne tatlı boyası var öyle o makinenin ya
![]() |
|
2004 307 XR 1,4 16V Gümüş Gri + Ön Dahil Cam Filmleri + OMVL LPG + Ztec 6000k Xenon + Simota Açık Hava Filtresi + Ztec Cold Air İntake + ZCW 17" Enigma Krom + Kumho Solus KH25 205/50/17 + Sparco topuz
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |