![]() |
|
0 peugeot alınır mı? |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12345> |
Yazar | ||||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
zaten
pugti ve albay ın araçlarına hastayım.. rengindenmidir ne dir fena bir albenisi var araçların
![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
|||
Eyvallah Kardeşim... Doğruya Doğru Yanlışım Varsa Düzeltin ![]() |
||||
![]() |
||||
|||
Eyvallah Kardeşim... Çok Uğraştım Güzel Görünmesi İçin Çok Şükür Başardım Bir Kaç Ufak Tefek Ayrıntı Kaldı Onlarıda Zamanda Halledeceğim Allahın İzniyle... |
||||
![]() |
||||
Engin Tepe ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2011 Konum: Başakşehir. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Engin Tepe
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
Aynen resım cektırmeye para ısterlermı acaba :D face lık Maşallah diyelim..
Düzenleyen Engin Tepe - 30 Haziran 2011 Saat 10:24 |
||||
PEUGEOT PARTNER ADVENTURE 2.0 HDI 90bg 2008 SİYAH 100 km/6.5 Lt 0 5419 649 7 58
▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄ |
||||
![]() |
||||
Baybars ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 12 Mayıs 2011 Konum: İST/Esenler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 314 |
|||
Bizde yanlış olmaz olmuşsada yanlışlıkla olmuştur
![]() ![]() |
||||
PEUGEOT Partner 1.6 HDI Tepee Comfort Origin
0532 430 79 22 |
||||
![]() |
||||
|||
Tabiki Sadece Üyelerimize Tanınmış Bir Öncelik... ![]() |
||||
![]() |
||||
Engin Tepe ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2011 Konum: Başakşehir. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Engin Tepe
|||
Eyvallah :D
|
||||
PEUGEOT PARTNER ADVENTURE 2.0 HDI 90bg 2008 SİYAH 100 km/6.5 Lt 0 5419 649 7 58
▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄ |
||||
![]() |
||||
alisuat ![]() 2. Vites ![]() ![]() 28 - Ağustos - 1989 Kayıt Tarihi: 30 Mart 2011 Konum: Ankara-Çankaya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 371 |
|||
burada yazılanlar bana mı yazıldı anlamadık yoksa yine açtığım konuya başkaları mı saldırdı :)
eğer yazılanlar bana ise pejo kullanmadan bilemezsin yazılmışta zaten 2 yıldır pejoya biniyorum hatta 308 almak istiyorum ama velevki param olsa sıfır alınırmı dedim diğerlerini tercih ederim pejo şöyle böyle demedim, eğer tepki bana ise benim ilk üyeliğimn şifresini unuttugum için bunlaa yazıyorum totalde 2 yıldır üyeyim ve ihracımı talep ediyorum
|
||||
![]() |
||||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
|||
Güzel olan herşeye nazar değer bu gerçek, Allah nazarlardan saklasın,
|
||||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||||
![]() |
||||
|||
eywallah kardeşim sana özeniyoruz amaç bu
![]() |
||||
![]() |
||||
alisuat ![]() 2. Vites ![]() ![]() 28 - Ağustos - 1989 Kayıt Tarihi: 30 Mart 2011 Konum: Ankara-Çankaya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 371 |
|||
neyse...
forumda özellikle şanzıman konusunda benim içimi rahatlatan yol gösteren, metin ve berk kardeşime monur abime çok teşekkür ediyorum,onun haricinde cahil kaldığım konularda bana bilgilerini paylaşan diğer üyelerimizede teşekkür ediyorum, konuyu açarken ki niyetim pejoyu kötulemek değildi ,bilakis arabamı alırken özellikle aileme baskı yaparak 307 aldırmıştım ve arabamı gerçekten çok seviyordum ancak arabası olan tanıdıklarım ve çevremde görmediğim değişik sorunlarla karşılaştım aracımda Allaha şükür hepsini hallettim arabamla bütünleştim öğrenci aylığımla ben bu arabaya baktım gerekirse kıt kanaat geçinerek bakımını yaptırdım benzinini aldım, şimdi değiştirme vaktim geldi ve yine pejo almayı düşünüyorum zaten 2. el araç alırken pejo gerçekten çok avantajlı ancak yazdığım gibi ilk mesajı okursanız pejonun sıfır fiyatlarına bir veryansınım var, kimse bana çıkıpta 308 jettadan civicden corolladan iyi araba demesin ama, neyse konuyu uzatmaya gerek yok profilden üyeliği sili bulamadım okuyan görevli arkadaşın üyeliğimi silmesini rica ediyorum,tanımadığınız insanlar hakkında arkadan bu kadar atıp tutmaya gerek yoktu,herkese hayırlı günler dilerim.
|
||||
![]() |
||||
|||
güle güle
|
||||
![]() |
||||
|||
herneyse sağlık olsun ama bu kadar problem etmenizede,üyelikten çıkma gibi, gerek yoktu.
saygılar
|
||||
![]() |
||||
|||
Diğer şahsın mesajları silinince bizim o silinen mesajlara olan tepkimizin mesajları konuda kaldı ve alisuat arkadaş da bunları yanlışlıkla kendisine söylendi sandı bence.
|
||||
![]() |
||||
eren8er ![]() 1. Vites ![]() ![]() 17 - Temmuz - 1984 Kayıt Tarihi: 15 Nisan 2011 Konum: Bursa/Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 428 |
|||
bencede kesin öyle oldu.. |
||||
![]() |
||||
|||
sizin ilk sayfada yazdığınız mesajdan itibaren devam eden mesajlar başkasına yönelikse yanlış anladım ben o zaman
|
||||
![]() |
||||
|||
Kesinlikle başkasınaydı sakın yanlış anlama. NoReply isimli biri üye oldu ve ilk mesajında bizim araçlara işe yaramaz falan dedi sonra ortam gerildi. Onun yazdığı mesajlar silinincede kalan tepki mesajları sana yazılmış gibi göründü. |
||||
![]() |
||||
|||
tamam o zaman bende özür dilerim tamamıyla yanlış anlama söz konusu
|
||||
![]() |
||||
yeditepely ![]() 2. Vites ![]() ![]() 12 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2011 Konum: İst/KARTAL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 340 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yeditepely
|||
![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
|||
Arkadaşlar Lütfen Birbirimizi Yanlış Anlamayalım...
Noreply Denen Üye Sitedeki Üyelerimize Kötü Hakaret ve Konuya Gereken Saygıyı Göstermediği İçin Siteden Atılmış Hakaret ve Küfür İçerikli Mesajları Silinmiştir. O Yüzdende Sayın Ali Suat Kardeşimiz Konuyu Yanlış Değerlendirmiştir... Aslında PUGTİ Kardeşimin O Şahısa Sövmesi Çok Doğal Çünkü Noreply Denen Üye Yaptığı Hakaretler ve Küfürler Yutulması Cinsten Değildi... Problem Çözülmüştür... Konu Biraz Kirlenmiş Olabilir. Ama Peugeot Fun Club Ailesinin Kalbi Her Zaman Temizdir... Düzenleyen AlbaYDemircaN - 30 Haziran 2011 Saat 13:27 |
||||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12345> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |